Προς το περιεχόμενο

Νέα δουλειά από Van Halen!

Vaggelis_Revolted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θυμώνω, ψιλοσυμφωνώ κιόλας. Ειδικά αν βάλουμε και τα βίντεο κλιπς μαζί, ο Ντέιβ νικάει το σύμπαν όλο...  ;D

Μου έδωσες έναυσμα να ακούσω το 1 που ομολογουμένως δεν το έχω κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Δεν θυμώνω, ψιλοσυμφωνώ κιόλας. Ειδικά αν βάλουμε και τα βίντεο κλιπς μαζί, ο Ντέιβ νικάει το σύμπαν όλο...  ;D

Μου έδωσες έναυσμα να ακούσω το 1 που ομολογουμένως δεν το έχω κάνει.

;D ;D ;D ;D

Άκουσε το και πες μου γνώμη!

Στην ηλεκτρική άλλαξε την ιστορία του οργάνου ο εν λόγω κύριος.

Από κει και πέρα ειλικρινά το να λές "ο κιθαρίστας" μιλώντας για το Van Halen προσωπικά μου ακούγεται κάπως περίεργα στο αυτί...

Αν δεν έχει επαφή με το ροκ ναι (και ειδικά αυτό των 70's-80's). Όμως το φόρουμ είναι μουσικό, και κάποιοι τύποι σαν την πάρτη μου λίγο τους κακοφαίνεται κάποιος να σχολιάζει ένα θρύλο χωρίς να τον έχει ακούσει στοιχειωδώς. Γενικώς καλό είναι ένας σεβασμός για τους πολύ μεγάλους να υπάρχει. Και για να εξηγούμαι, τα ίδια ακριβώς να είχε πει ο santso4, αν δεν είχε πει "ο κιθαρίστας", πιθανότατα δεν μου είχε δώσει την ώθηση να του απαντήσω... στον τρόπο σχολιασμού εστίασα.

Εχεις απολυτο δικιο, και οφειλω να εξηγηθω. Κατ΄αρχας να πω οτι μεγαλωσα φανατικα με κλασικο ροκ οπως zeppelin, scorpions(τους παλιους), pink floyd, beatles κλπ, αλλα τον eddie van halen αν και τον ξερω σαν ονομα εδω και παρα πολλα χρονια δεν ειχε τυχει να ακουσω κατι ιδιεταιρο ή κατι συγκεκριμενο πιο προσεχτικα. Ετσι εμεινα μονο με σκορπια ακουσματα και με τη γνωση οτι ειναι απο απο αυτους που οπως ειπες αλλαξαν τη ροη της ηλεκτρικης κιθαρας. (την τεχνικη του tapping π.χ.  νομιζω αυτος την πρωτοχρησιμοποιησε, ή κανω λαθος? )

Οποτε γνωριζοντας τον κατα βασην μονο σαν ονομα, νομιζα οτι τραγουδαει κιολας.... και νομιζα οτι ο eddie van halen ειναι αυτος που τραγουδαει στο clip!! ;D ;D   τα υπολοιπα τα καταλαβαινεις.... γι αυτο ειπα "ο κιθαριστας" σκεφτομενος οτι ο van halen εχει....καποιο κιθαριστα στο σχημα του. 8)   μετα απο λιγο ομως που εστειλα το post ειπα να το τσεκαρω, και μπαινοντας στο γιουτουμπ ειδα τι και πως, και ελεγα "ω ρε π@υ$tη μου, θα φαω κραξιμο"  :P :P :P

Παντως τη γνωμη μου για το παιξιμο του στην ακουστικη δεν την αλλαζω! 8)

να συμπληρωσω πως απο την εφηβεια που ακουγα ροκ, πιο πολυ με κερδισε η (ηλεκτρ)ακουστικη παρα η ηλεκτρικη κιθαρα....

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Υ.Γ: Εδώ πάντως unplugged μια χαρά δυνατός ακούγεται... και μια χαρά Eddie.

η αληθεια ειναι οτι εδω ειναι αλλιως.... δεν ξερω, αλλα στο αλλο κλιπ οχι οτι επαιζε ασχημα( μην τρελαθουμε) αλλα οπως ειπε κι ο freerock1974 περιμενα πιο πολλα,κατι πιο αλητικο κι οχι τοσο σφιγμενο!

η αληθεια ειναι οτι εδω ειναι αλλιως.... δεν ξερω, αλλα στο αλλο κλιπ οχι οτι επαιζε ασχημα( μην τρελαθουμε) αλλα οπως ειπε κι ο freerock1974 περιμενα πιο πολλα,κατι πιο αλητικο κι οχι τοσο σφιγμενο!

Είναι αλλιώς γιατι ουσιαστικά...ηλεκτρική παίζει και εδώ  ;)

Κουρδισμένος ενα ημιτόνιο κάτω και οι (νάιλον, εχει σημασία) χορδές ενα με την ταστιερα ,ειναι περισσότερο ηλεκτρικό setup παρα κλασικης

Αυτά δεν θα τα έπαιζε σε μια...Γυπας  ;D ;D ;D

Πάντως ,σαν μεγάλος φαν των παλιών Van Halen ενθουσιάστηκα τοσο με το κλιπακι όσο και με τον νέο δίσκο...

Θυμάμαι ακόμα όταν αγόρασα to Fair Warning,  Shocking...Positively shocking...

Είναι αλλιώς γιατι ουσιαστικά...ηλεκτρική παίζει και εδώ  ;)

Κουρδισμένος ενα ημιτόνιο κάτω και οι (νάιλον, εχει σημασία) χορδές ενα με την ταστιερα ,ειναι περισσότερο ηλεκτρικό setup παρα κλασικης

Αυτά δεν θα τα έπαιζε σε μια...Γυπας  ;D ;D ;D

Α, γι αυτο κατι μου εκανε περιεργο.... ::) ::) κι ειμαι και κλασικος κιθαριστας παναθεμα με και δεν το πηρα χαμπαρι!  :P Το μισοπηρα δηλαδη,αλλα αν δεν το λεγες δεν θα το φανταζομουνα. Οντως, στην ουσια παιζει κλασικοηλεκτρικη κι εδω....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου