korman709 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 παρακαλω τα σχολια σας,και τις συμβουλες σας για τις επομενες ηχογραφησεις...τι να προσεξω? που μπορω επισης να βρω καλυτερο eq για τη μιξη? επισης ο ρυθμος ειναι στο περιπου...ολες οι απαντησεις καλοδεχουμενες καθως και η κριτικη σας.ειναι η πρωτη μου ηχογραφηση. akth1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 ο τιτλος ειναι του ομωνυμου τραγουδιου με ερμηνευτρια την Ε.Αρβανιτάκη,σε συνθεση απ΄οτι θυμαμαι του Σ.Σπανουδακη.παρακαλω αφηστε τα σχολια σας,θα ηταν πολυ βοηθητικο σε μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 παρακαλω τους συμφορουμιτες που εχουν κατεβασει το αρχειο ας αφησουν το σχολιο τους.ευχαριστω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 ειμαι ο πλεον ασχετος για να κρίνω καθως δεν εχω κανει ουτε μια ηχογραφηση ακομα, αλλα ακουω πολυ θορυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 ναι,θορυβος υπαρχει,πρεπει να αλλαξω τα καλωδια rca,επισης νομιζω οτι και η απωλεια του mp3 ισχυροποιησε τον θορυβο(νομιζω παντα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση