Προς το περιεχόμενο

Gibson Les Paul 50'S tribute

DYNASONIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πραγμα που με βολευη αφανταστα

μονος σου το λες: ΣΕ βολευει αφανταστα (αλλους οχι) και ΕΣΥ παιζεις πιο γρηγορα σε μια κιθαρα με πιο λεπτο μπρατσο (αλλοι οχι).

εγω ειμαι που ειμαι...αργος  ;D..αν παω να παιξω και σε λεπτο και φλατ μανικι.....γινομαι χελωνα... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι εχει σχεση το παχος του λαιμου με την ταχυτητα του παιξιματος?

Πρωτη φορα το ακουω αυτο.

εγω ειμαι που ειμαι...αργος  ;D..αν παω να παιξω και σε λεπτο και φλατ μανικι.....γινομαι χελωνα... ;D

Τελικά; Έχει σχέση ή δεν έχει; ::)

Τελικά; Έχει σχέση ή δεν έχει; ::)

Υποθετω ολοι μιλαμε για τον ευατο μας.

Για μενα τα λεπτα μπρατσα με medium frets (e.g vintage fender) ειναι πολυ 'γρηγορα'.

Σε καποιους αρεσουν πιο παχυα....

μονος σου το λες: ΣΕ βολευει αφανταστα (αλλους οχι) και ΕΣΥ παιζεις πιο γρηγορα σε μια κιθαρα με πιο λεπτο μπρατσο (αλλοι οχι).

εγω ειμαι που ειμαι...αργος  ;D..αν παω να παιξω και σε λεπτο και φλατ μανικι.....γινομαι χελωνα... ;D

με βολευει ειπα για το παχυ μανικι της les paul το λεπτο με κουραζει πιο ευκολα αλλα παιζω πιο γρηγορα!λετε να εχω προβλημα!!!

done

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα ; η συγκεκριμένη γκίμπσον είναι σετ νεκ κατασκευή η όπως αλλιώς το λέει η γκίμπσον τέλος πάντων ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα ; η συγκεκριμένη γκίμπσον είναι σετ νεκ κατασκευή η όπως αλλιώς το λέει η γκίμπσον τέλος πάντων ;

Set neck

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου