audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Το (1) είναι προφανές, αλλά δεν ρωτούσα αυτό. εαν δεν σου κάνει κόπο, δώσε ένα παράδειγμα κάποιου που είναι περισσότερο 'ιδεολόγος' από 'πατριώτης', και ένα όπου συμβαίνει το αντίθετο. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και μπορείς να βρεις παραδείγματα και ενώ δεν μου κάνει κόπο, θα μου επιτρέψεις να μην πω παραδείγματα γιατί βαριέμαι (σήμερα) τις αντιπαραθέσεις. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και μπορείς να βρεις παραδείγματα και ενώ δεν μου κάνει κόπο, θα μου επιτρέψεις να μην πω παραδείγματα γιατί βαριέμαι (σήμερα) τις αντιπαραθέσεις. ;) σου επιτρέπω να κάνεις ό,τι θες :) :μην ξεχνάς όμως ότι η αρχική μου ερώτηση απευθυνόταν στον yameth, οπότε δεν υπήρχε λόγος να μπλέξεις μαζί μου σήμερα ;D. filoures, http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρομαι που δεν γυρισε στο πολιτικο (ενταξει μια παρεμβαση απο τους συνηθεις υποπτους που ακουνε τη λεξη..marketing,αξιοκρατια και προοδο και φρικαρουν εγινε αλλα ειναι Peanuts σε σχεση με αλλα threads... ;D) Εμενα μου αρεσε γιατι δειχνει οτι ακομα και το μεγαλυτερο χαλι να εχει μια κατασταση (το δικο μας ας πουμε που ειναι και ενα απο τα τραγικοτερα στην ιστορια μας,ισως και το τραγικοτερο μια και το προξενησαμε εμεις στους εαυτους μας και μονον εμεις)....παντα με μια αλλαγη ΜΥΑΛΟΥ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ & φυσικα με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (οχι της πλατειας,του φραπε,των κομματικων τσιτατων και του αιωνιου βολεμματος,αλλα επανασταση που απαιτει ΡΙΣΚΟ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).....ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Η χωρα ΣΑΦΩΣ και χρειαζεται rebranding μια και εχει καταντησει ο περιγελος της οικουμενης . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ [...] που απαιτει ΡΙΣΚΟ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Υπάρχει κι άλλη? Κι εγώ μόνο αυτή που λες εσύ ήξερα... :o LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρομαι που δεν γυρισε στο πολιτικο (ενταξει μια παρεμβαση απο τους συνηθεις υποπτους που ακουνε τη λεξη..marketing,αξιοκρατια και προοδο και φρικαρουν εγινε αλλα ειναι Peanuts σε σχεση με αλλα threads... ;D) Εμενα μου αρεσε γιατι δειχνει οτι ακομα και το μεγαλυτερο χαλι να εχει μια κατασταση (το δικο μας ας πουμε που ειναι και ενα απο τα τραγικοτερα στην ιστορια μας,ισως και το τραγικοτερο μια και το προξενησαμε εμεις στους εαυτους μας και μονον εμεις)....παντα με μια αλλαγη ΜΥΑΛΟΥ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ & φυσικα με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (οχι της πλατειας,του φραπε,των κομματικων τσιτατων και του αιωνιου βολεμματος,αλλα επανασταση που απαιτει ΡΙΣΚΟ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).....ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Όταν μιλάς για αλλάγή τρόπου σκέψης, προοπτικής, κατεύθυνσης, επανάσταση, ρίσκο, ανατροπές κλπ κλπ κλπ, μιλάς εκ προοιμίου για πολιτικές έννοιες καθότι δεν εκλαμβάνονται οι παραπάνω το ίδιο από όλους και είναι σαφώς (από αδύνατο έως..) πολύ δύσκολο να καθορίσεις το απόλυτα σωστό ή λάθος. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει κι άλλη? Κι εγώ μόνο αυτή που λες εσύ ήξερα... :o Εσύ είσαι μικρός και χρειάζεσαι καθοδηγητές ;)...υπάρχει η ατομική επανάσταση και λέγεται αυτοκριτική Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ είσαι μικρός και χρειάζεσαι καθοδηγητές ;)...υπάρχει η ατομική επανάσταση και λέγεται αυτοκριτική Εννοούσα σε ευρύ κοινωνικό κι όχι σε ατομικό επίπεδο ::) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Εννοούσα σε ευρύ κοινωνικό κι όχι σε ατομικό επίπεδο ::) Το ευρύ κοινωνικό χρειάζεται πάντα έναν για να το ξεκινήσει...οπότε ξαναγυρνάμε στο ατομικό. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει κι άλλη? Κι εγώ μόνο αυτή που λες εσύ ήξερα... :o Πως δεν υπαρχει,ολοι αυτοι χθες στο Συνταγμα τι κανανε νομιζεις? ("επανασταση εκ του ασφαλους") ;D Όταν μιλάς για αλλάγή τρόπου σκέψης, προοπτικής, κατεύθυνσης, επανάσταση, ρίσκο, ανατροπές κλπ κλπ κλπ, μιλάς εκ προοιμίου για πολιτικές έννοιες καθότι δεν εκλαμβάνονται οι παραπάνω το ίδιο από όλους και είναι σαφώς (από αδύνατο έως..) πολύ δύσκολο να καθορίσεις το απόλυτα σωστό ή λάθος. σωστο και αυτο. Εσύ είσαι μικρός και χρειάζεσαι καθοδηγητές ...υπάρχει η ατομική επανάσταση και λέγεται αυτοκριτική ακριβως Εννοούσα σε ευρύ κοινωνικό κι όχι σε ατομικό επίπεδο ε,απο εκει ξεκινανε ολα ,ακομα και η μαζα απο ατομα αποτελειται. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Πως δεν υπαρχει,ολοι αυτοι χθες στο Συνταγμα τι κανανε νομιζεις? ("επανασταση εκ του ασφαλους") ;D Νίκο με συγκινεί η προσήλωσή σου στον σεβασμό του κανόνα περί μη πολιτικής κουβέντας. Ελπίζω να βρεθούν κι άλλοι, με την ίδια αυτοσυγκράτηση, ώστε το θέμα αυτό να εξελιχθεί σε μια πολιτισμένη κουβέντα για τις πορείες..εεε..για το rebranding ήθελα να πω. ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση