John Goumis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Επί των εξελίξεων: Είδα την χθεσινή ομιλία του Παπαδήμου. Ωραία τα είπε. Κατά κάποιο τρόπο τον εμπιστεύομαι κάπως, δεν μου θυμίζει μα καθόλου γλοιώδη πολιτικό ψηφοθήρα της μεταπολίτευσης, αλλά άνθρωπο που τον ενδιαφέρει τα σωθεί η χώρα. Κράτησα από την ομιλία του κάτι που με χαροποίησε, ότι ναι μεν θα φάμε ...λούτσο τις προσεχείς μέρες αλλά σε βάθος χρόνου θα αναπτυχθεί η ανταγωνιστικότητα, τα του χρέους θα αναληφθούν από αυτό το P.S. i love you ;D και θα επιβληθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα συμμαζέψουν το κρατικοδίαιτο σύστημα. Και ότι αυτοί που πιστεύουν ότι το μνημόνιο 2 λόγω περαιτέρω μείωσης μισθών θα αποτύχει και θα βυθίσει την χώρα σε βαθύτερη ύφεση (καλά προς το παρόν έτσι θα γίνει) πιστεύουν λάθος, καθώς το μνημόνιο 1 αφορούσε κυρίως τον προϋπολογισμό -αν και εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος ευγενικά δεν είπε απλά ότι οι δικοί μας τα κάναν σκατά και δεν εφάρμοσαν κανένα πραγματικό μέτρο δημοσιονομικής εξυγίανσης αλλά έκαναν αναγκαστική φορομπηχτική πολιτική για συνδικαλιστικά συμφέροντα. Δυστυχώς όμως αυτό που δεν με κάνει κάνει και πολύ αισιόδοξο, είναι η στάση των συμπολιτών μας. Πιστεύουν στα αλήθεια ότι έχουν πέσει θύμα κάποιας διεθνούς συνομωσίας, ότι ο Παπαδήμος είναι βαλτός ''τραπεζίτης'', ότι μας εξαθλιώνουν για να μας ελέγξουν, ότι θέλουν να μας πάρουν την εθνική κυριαρχία, ότι τους κόβουν το μισθό με το έτσι θέλω. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έφτασε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να αξίζει 580 ευρώ. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έπεσε εκεί ο κατώτατος μισθός, λες και υπάρχει ένα φανταστικό ''σεντούκι'' εντός της ελλάδας που παρέχει μονίμως τόσο χρήματα στην εγχώρια αγορά ώστε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να είναι στη χειρότερη 1000+ ευρώ (btw ένα πολύ ωραίο άρθρο http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1408888 ). Απαιτούν τους προ κρίσεως μισθους-συντάξεις, μην θέλοντας να κοιτάξουν κατάματα την αιτία της κατάστασης και αρέσκονται σε βιντεοπαπαριές του youtube με ''zeitgheist-ική'' σκηνοθεσία που τους χαϊδεύει τα αυτιά, και ότι η λύση είναι σε κάποιου είδους επανάστασης και άλλες τέτοιες ωραιοποιημένες καταστάσεις.. Νομίζουν ότι το δάνειο που παίρνουμε είναι μόνο για να πληρώνουμε τόκους σε κάποια μεγάλη κακιά τράπεζα-τοκογλύφο και ότι θα φεσωθούμε πιο πολύ κι από πάνω, και όχι για να ζήσουμε. Δεν κάθονται να κατανοήσουν κάποιες απλές έννοιες όπως δημόσιο χρέος, ανταγωνιστικότητα, προϋπολογισμός και εμπορικό ισοζύγιο, που μέχρι και ένας χαζός σαν εμένα τις καταλαβαίνει (στην γενική τους έννοια...) ώστε να δουν πιο ψύχραιμα ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας. Νιώθω λίγο άσχημα για τον Παπαδήμο, καθώς τα χυδαία-απαξιωτικά σχόλια που διαβάζω για αυτόν καθημερινά στο διαδίκτυο από χρήστες ιστοσελίδων είναι πάρα πολλά, λες και είναι ο τελευταίος δοσίλογος της γης, και αναρωτιέμαι αν ήμουν στην θέση του αν θα ρίσκαρα να χαλάσω την υστεροφημία μου για να βοηθήσω μια χώρα που μάλλον δεν θα το εκτιμήσει. Αν και πιστεύω είτε χρεοκοπήσουμε είτε όχι η ιστορία θα τον δικαιώσει για την προσπάθειά του απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Από την άλλη μπορεί να είμαι λάθος και να λέω αρλούμπες τόση ώρα, και να έχω πέσει και εγώ θύμα κάποιας εξαπάτησης ή συνομωσίας, και να έπρεπε να βγω στους δρόμους και να διαδηλώνω κατά της ΕΕ και κατά του ''εκβιαστή'' Παπαδήμου. ΑΝ όμως οι σκέψεις μου που ανέφερα παραπάνω βρίσκονται στον σωστό δρόμο, λέω ΑΝ, πώς θα καταφέρει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που ψηφίστηκε, ακόμα και αν είναι ολόσωστο και εφαρμόσιμο , σε μια χώρα όπου οι μισοί και βάλε πολίτες πιστεύουν ότι πέφτουν θύματα μιας πλεκτάνης...? Καλημέρα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 @ Lord_Goumis Αυτές οι σχέσεις , είναι κατά βάση σχέσεις εμπιστοσύνης (πολίτη – πολιτικού). Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις Ιατρού – Ασθενή, Δικηγόρου – Εντολέα κ.ο.κ. Πρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα (οικονομικό κατά βάση , και φυσικά πολιτικό). Δεν περιμένεις από τον Ιατρό σου να σου μάθει Παθολογία, απλά ακολουθείς τις οδηγίες του για να σε θεραπεύσει . Δεν περιμένεις από το Δικηγόρο να σου μάθει Δικονομία, απλά ακολουθείς τις οδηγίες του για να σε προστατέψει. Αν χαθεί αυτή η εμπιστοσύνη, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα (και δύσκολα μπορεί να λειτουργήσει η σχέση) . Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το βασικότερο θέμα αυτή τη στιγμή. Φταίει βέβαια και το internet …..που μας έκανε όλους λίγο ή πολύ….γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς……, προπονητές ποδοσφαίρου, οικονομολόγους και πολιτικούς……. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 @ Lord_Goumis Αυτές οι σχέσεις , είναι κατά βάση σχέσεις εμπιστοσύνης (πολίτη – πολιτικού). Την οποία εμπιστοσύνη φυσικά την έχουμε απολέσει (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω, γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν πολυεμπιστεύομαι τα μυαλά που κουμαντάρει η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, παρά τα συλλαλητήρια και τους λεονταρισμούς...). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Επί των εξελίξεων: Είδα την χθεσινή ομιλία του Παπαδήμου. Ωραία τα είπε. Κατά κάποιο τρόπο τον εμπιστεύομαι κάπως, δεν μου θυμίζει μα καθόλου γλοιώδη πολιτικό ψηφοθήρα της μεταπολίτευσης, αλλά άνθρωπο που τον ενδιαφέρει τα σωθεί η χώρα. Κράτησα από την ομιλία του κάτι που με χαροποίησε, ότι ναι μεν θα φάμε ...λούτσο τις προσεχείς μέρες αλλά σε βάθος χρόνου θα αναπτυχθεί η ανταγωνιστικότητα, τα του χρέους θα αναληφθούν από αυτό το P.S. i love you ;D και θα επιβληθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα συμμαζέψουν το κρατικοδίαιτο σύστημα. Και ότι αυτοί που πιστεύουν ότι το μνημόνιο 2 λόγω περαιτέρω μείωσης μισθών θα αποτύχει και θα βυθίσει την χώρα σε βαθύτερη ύφεση (καλά προς το παρόν έτσι θα γίνει) Nα φανταστεις ποσο καλα θα παμε με ολα αυτα, που θα γινουμε οπως ακριβως οι ΛΕΤΟΝΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ κλπ.....θα αναπτυξουμε τοσο την ανταγωνιστικοτητα που θα γινουμε ολοι μεταναστες γιατι με 300 ευρω δεν θα ζεις...οπως δεν ζουνε και αυτοι στις χωρες τους και γι'αυτο την κανουνε.Μιλαμε θα γινουμε τοσο αντωνιστικοι που δεν περιγραφεται...δεν θα θελει να μεινει κανεις στην ΕΛΛΑΔΑ για δουλεια.....παραδεισος ΟΠΩς ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ κρατη.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Ειχαμε πει να σταματήσουμε τις πολιτικές τοποθετήσεις. Τι φταίμε να ανοιγουμε νοιζ και να διαβαζουμε την εγγραφη υπερασπιση του Βενιζέλου και του Παπανδρεου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς όμως αυτό που δεν με κάνει κάνει και πολύ αισιόδοξο, είναι η στάση των συμπολιτών μας. Πιστεύουν στα αλήθεια ότι έχουν πέσει θύμα κάποιας διεθνούς συνομωσίας, ότι ο Παπαδήμος είναι βαλτός ''τραπεζίτης'', ότι μας εξαθλιώνουν για να μας ελέγξουν, ότι θέλουν να μας πάρουν την εθνική κυριαρχία, ότι τους κόβουν το μισθό με το έτσι θέλω. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έφτασε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να αξίζει 580 ευρώ. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έπεσε εκεί ο κατώτατος μισθός, λες και υπάρχει ένα φανταστικό ''σεντούκι'' εντός της ελλάδας που παρέχει μονίμως τόσο χρήματα στην εγχώρια αγορά ώστε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να είναι στη χειρότερη 1000+ ευρώ (btw ένα πολύ ωραίο άρθρο http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1408888 ). Απαιτούν τους προ κρίσεως μισθους-συντάξεις, μην θέλοντας να κοιτάξουν κατάματα την αιτία της κατάστασης και αρέσκονται σε βιντεοπαπαριές του youtube με ''zeitgheist-ική'' σκηνοθεσία που τους χαϊδεύει τα αυτιά, και ότι η λύση είναι σε κάποιου είδους επανάστασης και άλλες τέτοιες ωραιοποιημένες καταστάσεις.. Νομίζουν ότι το δάνειο που παίρνουμε είναι μόνο για να πληρώνουμε τόκους σε κάποια μεγάλη κακιά τράπεζα-τοκογλύφο και ότι θα φεσωθούμε πιο πολύ κι από πάνω, και όχι για να ζήσουμε. Δεν κάθονται να κατανοήσουν κάποιες απλές έννοιες όπως δημόσιο χρέος, ανταγωνιστικότητα, προϋπολογισμός και εμπορικό ισοζύγιο, που μέχρι και ένας χαζός σαν εμένα τις καταλαβαίνει (στην γενική τους έννοια...) ώστε να δουν πιο ψύχραιμα ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας. Νιώθω λίγο άσχημα για τον Παπαδήμο, καθώς τα χυδαία-απαξιωτικά σχόλια που διαβάζω για αυτόν καθημερινά στο διαδίκτυο από χρήστες ιστοσελίδων είναι πάρα πολλά, λες και είναι ο τελευταίος δοσίλογος της γης, και αναρωτιέμαι αν ήμουν στην θέση του αν θα ρίσκαρα να χαλάσω την υστεροφημία μου για να βοηθήσω μια χώρα που μάλλον δεν θα το εκτιμήσει. Αν και πιστεύω είτε χρεοκοπήσουμε είτε όχι η ιστορία θα τον δικαιώσει για την προσπάθειά του απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. +100000 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Επί των εξελίξεων: Είδα την χθεσινή ομιλία του Παπαδήμου. Ωραία τα είπε. Κατά κάποιο τρόπο τον εμπιστεύομαι κάπως, δεν μου θυμίζει μα καθόλου γλοιώδη πολιτικό ψηφοθήρα της μεταπολίτευσης, αλλά άνθρωπο που τον ενδιαφέρει τα σωθεί η χώρα. Κράτησα από την ομιλία του κάτι που με χαροποίησε, ότι ναι μεν θα φάμε ...λούτσο τις προσεχείς μέρες αλλά σε βάθος χρόνου θα αναπτυχθεί η ανταγωνιστικότητα, τα του χρέους θα αναληφθούν από αυτό το P.S. i love you ;D και θα επιβληθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα συμμαζέψουν το κρατικοδίαιτο σύστημα. Και ότι αυτοί που πιστεύουν ότι το μνημόνιο 2 λόγω περαιτέρω μείωσης μισθών θα αποτύχει και θα βυθίσει την χώρα σε βαθύτερη ύφεση (καλά προς το παρόν έτσι θα γίνει) πιστεύουν λάθος, καθώς το μνημόνιο 1 αφορούσε κυρίως τον προϋπολογισμό -αν και εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος ευγενικά δεν είπε απλά ότι οι δικοί μας τα κάναν σκατά και δεν εφάρμοσαν κανένα πραγματικό μέτρο δημοσιονομικής εξυγίανσης αλλά έκαναν αναγκαστική φορομπηχτική πολιτική για συνδικαλιστικά συμφέροντα. Δυστυχώς όμως αυτό που δεν με κάνει κάνει και πολύ αισιόδοξο, είναι η στάση των συμπολιτών μας. Πιστεύουν στα αλήθεια ότι έχουν πέσει θύμα κάποιας διεθνούς συνομωσίας, ότι ο Παπαδήμος είναι βαλτός ''τραπεζίτης'', ότι μας εξαθλιώνουν για να μας ελέγξουν, ότι θέλουν να μας πάρουν την εθνική κυριαρχία, ότι τους κόβουν το μισθό με το έτσι θέλω. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έφτασε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να αξίζει 580 ευρώ. Κανείς σχεδόν δεν έχει αναρωτηθεί γιατί έπεσε εκεί ο κατώτατος μισθός, λες και υπάρχει ένα φανταστικό ''σεντούκι'' εντός της ελλάδας που παρέχει μονίμως τόσο χρήματα στην εγχώρια αγορά ώστε ο κατώτατος μισθός του έλληνα να είναι στη χειρότερη 1000+ ευρώ (btw ένα πολύ ωραίο άρθρο http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1408888 ). Απαιτούν τους προ κρίσεως μισθους-συντάξεις, μην θέλοντας να κοιτάξουν κατάματα την αιτία της κατάστασης και αρέσκονται σε βιντεοπαπαριές του youtube με ''zeitgheist-ική'' σκηνοθεσία που τους χαϊδεύει τα αυτιά, και ότι η λύση είναι σε κάποιου είδους επανάστασης και άλλες τέτοιες ωραιοποιημένες καταστάσεις.. Νομίζουν ότι το δάνειο που παίρνουμε είναι μόνο για να πληρώνουμε τόκους σε κάποια μεγάλη κακιά τράπεζα-τοκογλύφο και ότι θα φεσωθούμε πιο πολύ κι από πάνω, και όχι για να ζήσουμε. Δεν κάθονται να κατανοήσουν κάποιες απλές έννοιες όπως δημόσιο χρέος, ανταγωνιστικότητα, προϋπολογισμός και εμπορικό ισοζύγιο, που μέχρι και ένας χαζός σαν εμένα τις καταλαβαίνει (στην γενική τους έννοια...) ώστε να δουν πιο ψύχραιμα ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας. Αλλιώς το μετράει το αγώγι ο γάιδαρος και αλλιώς ο αγωγιάτης. ;) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Ειχαμε πει να σταματήσουμε τις πολιτικές τοποθετήσεις. Τι φταίμε να ανοιγουμε νοιζ και να διαβαζουμε την εγγραφη υπερασπιση του Βενιζέλου και του Παπανδρεου? Νομίζω οτι είναι αδύνατον να σταματήσουν οι πολιτικές συζητήσεις στην Ελλάδα, ακόμα και αν οι εκάστοτε θέσεις είναι επιπέδου νηπιαγωγείου.Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο ενδεχομένως να το βρεις σε όλα τα ξένα "νοιζ" αλλά μάλλον όχι εδώ. Εκτός αν όσα δημοσιεύονται σχετικά, αρχίσουν να διαγράφονται ακαριαία. για το δεύτερο σκέλος αν είσαι 'Ελληνας τότε το ξέρεις ότι φταις. Όλοι ευθυνόμαστε, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Αλλά αντί να κοιτάζεις πόσο περισσότερο φταίει ο κάθε διπλανός μπορείς να κάνεις και εσύ όπως είπε ο ποιητής: "Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω." φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 για το δεύτερο σκέλος αν είσαι 'Ελληνας τότε το ξέρεις ότι φταις. Όλοι ευθυνόμαστε, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Αλλά αντί να κοιτάζεις πόσο περισσότερο φταίει ο κάθε διπλανός μπορείς να κάνεις και εσύ όπως είπε ο ποιητής: "Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω." O Καζαντζάκης το 'πε, αλλά κανείς δεν το άκουσε. Αν το ξανα-ανακαλύψουμε θα έχουμε κάνει το πρώτο, μεγαλύτερο και σημαντικότερο βήμα. Η αρχή και το τέλος είναι ακριβώς αυτό (χωρίς υπερβολή). Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2012 Το προηγούμενο ποστ μου δεν ξέρω αν ήταν πολιτική τοποθέτηση. Υποθέτω πως ήταν. Απλά σχολίασα αυτά που τότε ήταν επικαιρότητα, δηλαδή το διάγγελμα του Παπαδήμου και εξέφρασα τον προβληματισμό μου για τη στάση του κόσμου και τελικά δεν είμαι και πολύ εκτός θέματος, γιατί πως θα κάνουμε αυτό το ''rebranding'' σε μια τόσο διχασμένη κοινωνία? Ένα τμήμα της κοινωνίας δεν θέλει ''rebranding'' αλλά... ''no-branding'', δηλαδή να αυτό-αποκλειστούμε διαπαντώς από τις διεθνής εξελίξεις. Ειχαμε πει να σταματήσουμε τις πολιτικές τοποθετήσεις. Τι φταίμε να ανοιγουμε νοιζ και να διαβαζουμε την εγγραφη υπερασπιση του Βενιζέλου και του Παπανδρεου? 1) Που διάβασες ''έγγραφη υπεράσπιση'' του Παπανδρέου να μου την υποδείξεις σε παρακαλώ? Για τον Παπαδήμο έγραψα.. Αν ο Παπανδρέου ΔΕΝ είχε κυριολεκτικά ρημάξει την χώρα, θα ηταν ο Παπαδήμος στην κυβέρνηση? 2) Ομοίως για τον Βενιζέλο (πού έγραψα ότι υπερασπίστηκα τον Βενιζέλο...) ::) ::) 3) Που ακριβώς είναι anyway αυτή η ''έγγραφη υπεράσπιση'' οποιουδήποτε? Διάβασες ΟΛΟ το ποστ μου? Από την άλλη μπορεί να είμαι λάθος και να λέω αρλούμπες τόση ώρα, και να έχω πέσει και εγώ θύμα κάποιας εξαπάτησης ή συνομωσίας, και να έπρεπε να βγω στους δρόμους και να διαδηλώνω κατά της ΕΕ και κατά του ''εκβιαστή'' Παπαδήμου. ΑΝ όμως οι σκέψεις μου που ανέφερα παραπάνω βρίσκονται στον σωστό δρόμο, λέω ΑΝ, πώς θα ::) Μάλλον δεν έχει σημασία τί λεέι - γράφει κανείς....αν δεν είσαι αντιμνημονιακός αυτόματα είσαι δοσίλογος, υπερασπιστής του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας και έγγραφος υπερασπιστής ;D του ΓΑΠ. Όταν τελειώσει η επανάσταση κάτι τύπους σαν εμένα θα τους πάνε στο γουδί ή θα τους στείλουν κρεμάλα, κ.τ.λ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση