Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 και θα μου παρουν την καινουρια μου Γυψον?? εγω στη θεση σου περισσοτερο για τα παιδια μου θα ανησυχουσα,ειδικα αν ηταν κοριτσια,παρα για τη Gibson...(το MAD MAX το εχεις δει?) Ούτε αυτή είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας.. Αυτό που λες είναι ευχής έργο, αρκεί να υπάρχει σωστή διαχείριση του δικτύου από το νέο αγοραστή (και να μην καταντήσουμε όπως π.χ. η Καλιφόρνια, που έτρεχε να ξανα-κρατικοποιήσει τα utilities της). Ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας εννοώ το πλήρες και δια παντός ξεπούλημα κάθε ορυκτού πλούτου και κοιτάσματος φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων, χωρίς να κρατηθεί τίποτα, γιατί μια χώρα όταν δεν παράγει τίποτα πλέον (και στην κυριολεξία), έχει χάσει για τα καλά την εθνική της κυριαρχία... (Εμείς είμαστε στο παρα πέντε, αν θες την άποψή μου) Μετά από αυτό, τότε θα έχουμε φτάσει στο επίπεδο του Σουδάν ή της Σιέρρα Λεόνε... btw για να μην ανησυχεις οσον αφορα τα παραπανω ισχυει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και οχι το αγγλικο οποτε δεν θα μας τα παρουνε......μην ακους λοιπον τους τερατολογους... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 ....και θα μου παρουν την καινουρια μου Γυψον?? ΩΩχχ!!!!! Φτου ρε γμτ μου :'( @ΤSotir με όλο το σεβασμό ειλικρινά: Αναλογείσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης στη χώρα μας ή θέλεις απλά να ''παίξεις'' ''αποβάλλοντας'' το άγχος; Η Ελλάδα είναι στην κρισιμότερη ιστορική της καμπή μετά το 2ο Παγκόσμιο. Καλό είναι να μην απελπίζεται κανένας, αλλά δεν μπορεί και να χαριετολογούμε αυτές τις στιγμές.. ::) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 εγω στη θεση σου περισσοτερο για τα παιδια μου θα ανησυχουσα,ειδικα αν ηταν κοριτσια,παρα για τη Gibson...(το MAD MAX το εχεις δει?) Φτου φτου, οχι ρε τι ειναι αυτα που λες?? :o Τρια αγορια εχω. Ενα 19 (φοιτητη) και δυο 16 (διδυμα). Λεβεντες και οι τρεις...τους φαγανε δαγκα ολους. ;D Αναλογείσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης στη χώρα μας ή θέλεις απλά να ''παίξεις'' ''αποβάλλοντας'' το άγχος; Η Ελλάδα είναι στην κρισιμότερη ιστορική της καμπή μετά το 2ο Παγκόσμιο. Ο τελευταιος που φταιει γι αυτο ειμαι εγω φιλε αυτο θελω να το πιστεψεις. Και στα σοβαρα για λιγο....χαριετολογω γιατι εχω μαθει και την παλευω φιλε μου τη ζωη δουλευοντας και οποιος δουλευει και προσπαθει να φτιαξει κατι στη ζωη του και δεν τα περιμενει ετοιμα παντα επιβιωνει. Θα επιβιωσουμε τελικα να εισαι σιγουρος γι αυτο, και αφου τελικα θα επιβιωσουμε... και λιγη πλακα δεν βλαπτει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 :'( οχι ρε πιθηκανθρωποι το Αττικον,οχι...... Το παρακρατος, το παρακρατος................... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Θα επιβιωσουμε τελικα να εισαι σιγουρος γι αυτο, και αφου τελικα θα επιβιωσουμε... και λιγη πλακα δεν βλαπτει. ;D Ως και πολύ θα έλεγα. Αν αναλογιστούμε ότι σήμερα εκτοξεύτηκαν μνημόνια στην Βουλή ;D (κυριολεκτικά) και μπόλικες π@π@ρολογίες, το θέμα μέσα στην τραγικότητα του, έχει και μια σαφέστατα φαιδρή διάσταση ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Παντως ο Καραμανλης μπερδευτηκε και αντι να πει "ναι σε ολα" ειπε ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ! ;D ;D ;D (Του Λακη ειναι αυτο το εκλεψα ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Παντως ο Καραμανλης μπερδευτηκε και αντι να πει "ναι σε ολα" ειπε ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ! ;D ;D ;D (Του Λακη ειναι αυτο το εκλεψα ;D) Ελεύθερα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 @LK Τωρα τι να πω?? Απαιχτος!!!! ;D Φτου φτου!!!! Ομορφαντρα μου!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2012 ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ! ;D ;D ;D Ασε να μαντεψω.... Πιτα γιουρο?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MitiliRay Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 το δανείστηκα από ένα άλλο θέμα... είναι μια καλλιτεχνική αναπαράσταση των νέων "εργασιακών σχέσεων" .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση