Προς το περιεχόμενο

Rebranding Greece

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/112502/g-varoyfakis-oi-daneistes-fovoyntai-perissotero-ti-hreokopia-mas ;)

τωρα ποιος εχει δικιο θα το δειξει η νεκροψια.....παντως και αυτα που κανουμε ως τωρα...ειδαμε τα αποτελεσματα....οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα. ::)

εκτος εαν λες και εσυ αυτο οποτε ναι συμφωνειτε με τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παντως και τουτουνου του ελεγαν μην πεις οχι γιατι θα παθεις δεινα μεγαλα.Τελικα επρεπε να φοραει 5 νουμερα μεγαλυτερα παντελονι γιατι τον στενευε στο καβαλο πολυ, ετσι οπως αποδειχθηκε.Θα μου πεις αλλο θεμα αυτο αλλα ο ιδιος φοβος επικρατουσε imo.

RUN FOREST....RUN!!!!

εκει ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερεται και ο...καπιταλιστης διαφημιστης του βιντεο,αν η Greece ειχε ενα διαφορετικο branding (για οσους δεν γνωριζουν αυτη τη στιγμη στο μυαλο του 70% ΟΛΩΝ των Ευρωπαιων ,που μας ζουν και μας δανειζουν εδω και 2 χρονια,Greece σημαινει "ενα ματσο βολεμενοι και αναβλητικοι τεμπελχαναδες που λενε ψεμματα εχουν την απατεωνια στο DNA της και τρωνε με χρυσα κουταλια τα δικα μας λεφτα και δεν αλλαζουν με τιποτα ")  

Ρε συ Νικολάκη, τελικά λες να μη τη ρίξω την αίτηση για κηπουρός στον ΟΑΚΑ με 7 χιλιαρικάκια το μήνα; Να περιμένω λίγο ακόμα, ή να συμβιβαστώ και να κάνω αίτηση στο Υπουργείο Οικονομικών μπας και γίνω συνάδελφος με τις καθαρίστριες και τσιμπάω κανένα τριχίλιαρο;

Ή μήπως να περιμένω το Ζακέτα να πάρει κανένα υπουργείο και με πάρει για ιδιαίτερό του γύρω στον Απρίλη;

I was baptized in Muddy Waters

Εάν είχε γίνει έστω και μία (θέλεις εντυπωσιασμού, θέλεις ουσίας) κίνηση από την πλευρά μας της αρχικής (τουλάχιστον εύλογης) απαίτησης της Τρόϊκας για την εξυγίανση του φορολογικού μηχανισμού και του δημόσιου τομέα ευρύτερα, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε στον Σόϊμπλε και στην παρέα του "και τώρε μπορείτε να πα να αγαπηθείτε".

Όταν όμως προσέρχομαι σε διαπραγματεύσεις με τα επιχειρήματα "Ήμουν-άρρωστος", "μου-το-φαγε-ο-σκύλος", "σήμερα;-νόμιζα-ότι-ήταν-για-Δευτέρα", κάθε τριπάπαρος αντίπαλος φαίνεται Θεός.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ή μήπως να περιμένω το Ζακέτα να πάρει κανένα υπουργείο και με πάρει για ιδιαίτερό του γύρω στον Απρίλη;

Μετά από αυτά που του έγραψες...περίμενε!!!! Ας είχες μυαλό 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εάν είχε γίνει έστω και μία (θέλεις εντυπωσιασμού, θέλεις ουσίας) κίνηση από την πλευρά μας της αρχικής (τουλάχιστον εύλογης) απαίτησης της Τρόϊκας για την εξυγίανση του φορολογικού μηχανισμού και του δημόσιου τομέα ευρύτερα, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε στον Σόϊμπλε και στην παρέα του "και τώρε μπορείτε να πα να αγαπηθείτε".

Όταν όμως προσέρχομαι σε διαπραγματεύσεις με τα επιχειρήματα "Ήμουν-άρρωστος", "μου-το-φαγε-ο-σκύλος", "σήμερα;-νόμιζα-ότι-ήταν-για-Δευτέρα", κάθε τριπάπαρος αντίπαλος φαίνεται Θεός.

My thoughts exactly, η επιστροφή.

Έχουμε κάθε δίκιο να παραπονιόμαστε (κάποιοι από εμάς), οι άνθρωποι είναι τρόμπες (ή κάτι χειρότερο), αλλά ρε πούστη μου, με τι κούτελο να πας να διαμαρτηρηθείς; Και μην τρέφουμε αυταπάτες, ότι ζούμε είναι γιατί μέχρι και σήμερα ο Δημ. τομέας προστατεύεται, μη τζίζ.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

My thoughts exactly, η επιστροφή.

Έχουμε κάθε δίκιο να παραπονιόμαστε (κάποιοι από εμάς), οι άνθρωποι είναι τρόμπες (ή κάτι χειρότερο), αλλά ρε **** μου, με τι κούτελο να πας να διαμαρτηρηθείς; Και μην τρέφουμε αυταπάτες, ότι ζούμε είναι γιατί μέχρι και σήμερα ο Δημ. τομέας προστατεύεται, μη τζίζ.

+1000

Γι' αυτό σου λέω, έλα να ρίξουμε μια αίτηση πρόσληψης στον ΟΣΕ να παίρνουμε κανένα 5χίλιαρο το μήνα και να ζωγραφίζουμε βαγόνια....

I was baptized in Muddy Waters

Επειδή δεν σκαμπάζω απο οικονομικές επιστήμες και μιας και αναφέρθηκε το όνομα του Βαρουφάκη, να ρωτήσω: Τον παρακολουθώ τελευταία να λέει να γίνει χρεωκοπία εντός της ευροζώνης.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να γυρίσουμε στην δραχμή; Ο κρατικός μηχανισμός θέλει αν δεν κάνω λάθος 45δις Ευρο ετήσιος. Πώς θα κουνηθεί ο καρβουνιάρης χωρίς ευρό;

Θεωρητικα μπορει να γινει btw 57 δισ χρειαζεται ο καρβουνιαρης,απλα θα πρεπει να δαπαναει το κρατος ακριβως οσα εισπρατει (βεβαια απο ΠΟΥ θα τα εισπρατει πλεον ουδεις γνωριζει..μια και το 70% των δραστηριοτητων της αγορας στηριζεται σε εισαγωγες οι οποιες φυσικα θα σταματησουν αφου δεν θα υπαρχουν τραπεζες) κατι που σημαινει τραγικα πιο σκληρες περικοπες απο αυτες που καλουμαστε να κανουμε τωρα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Θεωρητικα μπορει να γινει btw 57 δισ χρειαζεται ο καρβουνιαρης,απλα θα πρεπει να δαπαναει το κρατος ακριβως οσα εισπρατει (βεβαια απο ΠΟΥ θα τα εισπρατει πλεον ουδεις γνωριζει..μια και το 70% των δραστηριοτητων της αγορας στηριζεται σε εισαγωγες οι οποιες φυσικα θα σταματησουν αφου δεν θα υπαρχουν τραπεζες) κατι που σημαινει τραγικα πιο σκληρες περικοπες απο αυτες που καλουμαστε να κανουμε τωρα.

Άντε οκ υποθετικα ας πουμε οτι θα τα εισπράξει κάποια στιγμη(λέμε τώρα).Αλλα  μέχρι να τα εισπράξει πώς μπορούνε να γίνουμε οι πληρωμές των ΔΥ; Με κουποόνια; Δελτία; Γιατι απο όσο ακούω δεν υπάρχει ούτε ευρο στα ταμεία. Συμφωνώ να γίνει χρεωκοπία εντός της ευροζώνης αλλα δεν ξέρω με τι χρήμα θα κουνηθεί ο μηχανισμός.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου