Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μας ειπε τελικα ΠΩΣ θα κανουμε αυτο το rebound-rembrandt-rebranding :P oπως τελοσπαντων λεγεται. ;D Ήταν το part 1 ρε γί' αυτό! ;D Πρώτα πρέπει να πιστέψεις ότι χρειάζεσαι ρεμπάουντ. Μετά σε λέει και πώς θα το κάνεις ;D ;D. Νταξ, όλες αυτές οι ημερίδες είναι και λίγο mumbo jumbo, λίγο μπουφές (να τσιμπίσομε και κάτιτις) , λίγο καμάκι με τη διπλανή ;D ;D. Δεν πιστεύω ότι από αυτές (τις ημερίδες) περιμένει κάποιος 100% πρακτικές συμβουλές. Έτσι μια συζήτηση απλά ως food for thought! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν το part 1 ρε γί' αυτό! ;D Πρώτα πρέπει να πιστέψεις ότι χρειάζεσαι ρεμπάουντ. Μετά σε λέει και πώς θα το κάνεις ;D ;D. Ακριβώς....και το να το κάνεις, δεν είναι δωρεάν. Τι θα γίνουμε και εμείς; Κλέφτες; ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβώς....και το να το κάνεις, δεν είναι δωρεάν. Τι θα γίνουμε και εμείς; Κλέφτες; ;D ;D Ε ναι ντε! «Το τζάμπα δεν το θέλει ούτε ο Θεός». ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πιστεύω ότι από αυτές (τις ημερίδες) περιμένει κάποιος 100% πρακτικές συμβουλές. Δηλαδη ειναι assist.. ;D Εγω πια περιμενω ΜΟΝΟ πρακτικες συμβουλες απο τους φωτισμενους σαν κι αυτον.(Προς θεου,καλα τα λεει ο ανθρωπας). Aσε που δεν υπαρχουν λεφτα να πληρωσουμε το part 2... :D Ρε μηπως εκανε την παρουσιαση με στοχο την προσληψη του στο Υπουργειο rebound? ;D Τον ακουσα να βριζει και τους post-guard.. ;D (Το ελληνικο ονειρο..δημοσιο φορεβα.. ;D κι ας ζουσε στα ξωτερικα) Που πας αγορι μου...Αμα ηταν ετσι...θα πουλουσαμε πετρες απ τη Μανη 5 ευρω το κιλο.. Ελλαντα εδω... :-\ Καλα ρε.. τετοιοι τυποι ειναι τοσο δυσκολο να αναλαβουν καιριες θεσεις? Κριμα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ρε.. τετοιοι τυποι ειναι τοσο δυσκολο να αναλαβουν καιριες θεσεις? Κριμα... Ο συγκεκριμένος πάντως δεν είναι ενεργεία πιά διαφημιστής, ήταν παλιά πρόεδρος πολυεθνικής...αλλά δεν τα έπαιρνε τα γράμματα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ρε.. τετοιοι τυποι ειναι τοσο δυσκολο να αναλαβουν καιριες θεσεις? Κριμα... Δε νομίζω ότι θέλουν. Κάποιοι που το δοκίμασαν, παραιτήθηκαν στο πρώτο τρίμηνο. Θέλει ειδικές "ικανότητες" για να παραμείνει κανείς σε πολιτικά πόστα στην Ελλάδα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν το part 1 ρε γί' αυτό! ;D Πρώτα πρέπει να πιστέψεις ότι χρειάζεσαι ρεμπάουντ. Μετά σε λέει και πώς θα το κάνεις ;D ;D. Νταξ, όλες αυτές οι ημερίδες είναι και λίγο mumbo jumbo, λίγο μπουφές (να τσιμπίσομε και κάτιτις) , λίγο καμάκι με τη διπλανή ;D ;D. Δεν πιστεύω ότι από αυτές (τις ημερίδες) περιμένει κάποιος 100% πρακτικές συμβουλές. Έτσι μια συζήτηση απλά ως food for thought! off topic ;D LK αλλαξε σε παρακαλω αυτη τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι εχεις καταντησει αηδια δηλαδη μ αυτον εκει. Δεν θα ξαναδω βιντεο σου. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 off topic ;D LK αλλαξε σε παρακαλω αυτη τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι εχεις καταντησει αηδια δηλαδη μ αυτον εκει. Εγώ είμαι ρε συ (απλά έπεσε λίγο editing) ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Λακη..απ οτι βλεπω θα αρχισουμε τα rebound μεταξυ μας.. Ο Τsotir το πιασε το νοημα της ημεριδας.. ;D Θέλει ειδικές "ικανότητες" για να παραμείνει κανείς σε πολιτικά πόστα στην Ελλάδα. Eιμαι σιγουρος και αντε να δουμε ποτε επιτελους θ αλλαξει αυτο.. Εγω ομως εννοω καιρια και μια θεση δημιουργιας η οποια επιφερει ενα μικρο εστω οφελος. ή μεγαλο.. Π.χ. τοσο γερο και...πολιτικο στομαχι θελει ή τετοια κομματικοποιηση για να αναλαβεις την διαφημιστικη καμπανια της ''τουριστικης'' Ελλαδας? Τοση διαπλοκη και υπαγωγη ολων στους κατεχοντες την εξουσια,δεν την χωραει ο νους μου... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 off topic ;D LK αλλαξε σε παρακαλω αυτη τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι εχεις καταντησει αηδια δηλαδη μ αυτον εκει. Δεν θα ξαναδω βιντεο σου. >:( Εγώ είμαι ρε συ (απλά έπεσε λίγο editing) ;D ;D έτσι, αλλάζεις το brand, που έχουμε για σένα, από cool και πάντα καλοντυμένος, στην XL-edition ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση