manosx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Σαν την Ελβετία ή το Κατάρ ας πούμε..... Οχι, σαν το Ισραήλ και οσονούπω την Τουρκία. Ξέχασες την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία... Ως γνωστόν υπάρχουν όλες οι χώρες από τη μία μεριά και οι Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ (που ζητιάνευε να γίνει χώρα και έτσι έδιωξε την Παλαιστίνη) και Τουρκία από την άλλη μεριά... :-X :-X :-X Τα τανκς μας είναι Γερμανικά. Και τα υποβρύχια. Εχουμε και Γαλλικά αεροπλάνα. Και Ολλανδικές φρεγάτες. Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία που δεν έχουμε από εκεί, είναι οι επόμενοι μετά από εμάς. Το Ισραήλ το παρακαλάμε μπας και σώσει την Κύπρο. Ακόμα και η Σουηδία, που σίγουρα δεν είναι στο στόμα του θηρίου όπως εμείς, φτιάχνει και αεροπλάνα και τανκς. Κάτσε εσύ τώρα να παρακαλάς την Αμερική να σου δώσει τα... σκραπ τα τανκς και τα αεροπλάνα, που θα τα χρυσοπληρώσεις για να... τσουλήσουν, και περίμενε το... διαφημιστή που θα σε σώσει. Λες και δεν είχαμε τόσα χρόνια τουρισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε Μάνο... γιατί είσαι τόσο off-topic; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, προκειμένου να κατανοήσει ότι στις διάφορες "πορείες" των Αθηνών, κυρίαρχη αντίληψη είναι ότι "φταίνει άλλοι για τα προβλήματά μου και όχι εγώ/εμείς": αρκεί να έχει αυτιά και μάτια (για να διαβάσει τα πανώ).Είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε κάτι "από κοινού οι έλληνες" όταν η πόλωση και η περιχαράκωση των κοινωνικών ομάδων ενισχύεται από κορώνες σαν αυτές του post στο οποίο αναφέρεται ο kostri. Δεν χρειάζεται να γίνουμε hippies, αλλά το να μιλάμε για αυτοκριτική όταν στην ίδια πρόταση μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τους υπόλοιπους, μου ακούγεται κάπως αντιφατικό. 1. Ο πατριωτισμός αφορά την αφοσίωση στο σύνολο που λέγεται Ελλάδα - 'Ελληνες ή Χ χώρα. Η ιδεολογία μπορεί να είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης που μπορεί και να μην ταυτίζεται με τον πατριωτισμό, ενώ σίγουρα αφορά υποσύνολα. Η έννοια της ιδεολογίας (σύμφωνα με τον δικό μου ορισμό) συνήθως αφορά το 'κοινό καλό' για το σύνολο των μελών μιας κοινωνίας (μιλώ απλουστευτικά και συγχωρέστε με εαν ακούγονται ασυνάρτητα τα παραπάνω). Σε αυτό το πλαίσιο, γιατί να αφορά υποσύνολο του πατριωτισμού? Έχετε υπόψη, ότι το θέμα ορισμών το έθεσα προς συζήτηση, και όχι για να αποδείξω ότι ο δικός μου είναι απαραίτητα σωστός , οπότε θα χαρώ πολύ να ακούσω και τους δικούς σας, μπας και γίνω πιο συνεννοήσιμος ;D. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Λες και δεν είχαμε τόσα χρόνια τουρισμό. το βιντεο δεν εχει σχεση μονο με τον τουρισμο. όταν στην ίδια πρόταση μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τους υπόλοιπους, τα 345 ατομα που "διαδηλωσαν" χθες "αυθορμητα" λόγω ..επαγγελματος? οκ,τους ζητω συγγνωμη (φτανει να με διορισουν στις ιδιες θεσεις με το μπατζανακη τους.. ;D). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Τα τανκς μας είναι Γερμανικά. Και τα υποβρύχια. Και το χρέος... Εχουμε και Γαλλικά αεροπλάνα. Και τυριά ΚΑΙ κρασιά... Και Ολλανδικές φρεγάτες. Ναι αλλά η Ολλανδία εισάγει χόρτο από εμάς! FAIL! Το Ισραήλ το παρακαλάμε μπας και σώσει την Κύπρο. Εγώ δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν και δη για ξένες υποθέσεις... Ακόμα και η Σουηδία, που σίγουρα δεν είναι στο στόμα του θηρίου όπως εμείς, φτιάχνει και αεροπλάνα και τανκς. Στόμα του θηρίου λέγοντας? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε Μάνο... γιατί είσαι τόσο off-topic; Καθόλου off topic δεν είμαι, ΙΜΗΟ πάντα. Το brand ενός κράτους είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ με αυτό που λέμε κύρος. Δεν μπορεί η Ελλάδα να θέλει να κάνει branding, και την ίδια ώρα τα σύνορά της να είναι... ξέφραγο αμπέλι, η κυριαρχία της να εξαρτάται από τη... διακριτική ευχέρεια της Αγκυρας και να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ίδιες της τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Εκτός αν θέλουμε την εικόνα του "ωχ αδελφέ", του "come to greece για να τη βρεις", και δε συμμαζεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 State Brand = nucular* bomb ? DON'T THINK SO...... Δεν είναι όλα video game. Αν και μονίμως ψάχνουμε τα cheats. Anyway.....dε νομίζω ότι η συζήτηση οδηγεί πουθενά.... *American spelling Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Παναγιώτη, το ποστ μου ήταν χαλαρού/χιουμοριστικού χαρακτήρα. Ο Νίκος, στον οποίον απευθυνόταν, το κατάλαβε και (ελπίζω πως) δεν προσβλήθηκε. Αν σου φαίνεται κρύο το αστείο, προσπέρασέ το. Το ποιος φταίει και δεν φταίει είναι πολιτική κουβέντα, την οποία έχουμε ξανακάνει. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 State Brand = nucular* bomb ? DON'T THINK SO...... State Brand= Many things, technology being arguably the number 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Η έννοια της ιδεολογίας (σύμφωνα με τον δικό μου ορισμό) συνήθως αφορά το 'κοινό καλό' για το σύνολο των μελών μιας κοινωνίας. Εννοείται. Αλλά υποστηρίζεται από υποσύνολο που προσπαθεί να το επιβάλει στο σύνολο και συνήθως (όπως συμβαίνει στη χώρα μας) προσωπικά/κομματικά συμφέροντα ξεπερνούν τα κοινά. Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο όταν από τον υπερβολικό ζήλο (κόλλημα; ) μιλάμε εκ μέρους του... συνόλου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση