Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 και βασίζομαι σε καλά προϊόντα συνήθως...Βεβαίως έχω υποστηρίξει και κακά προϊόντα (το μεροκάματο βλέπεις)...που σήμερα δεν τα θυμάται κανένας. Ναι μεν, αλλά εδώ (στο παράδειγμά σου) ο παρανομαστής είναι ο ίδιος! Εσύ και στις δύο περιπτώσεις είσαι ο διαφημιστής. Δώσε μου εμένα (τον άσχετο) ένα τέλειο προϊόν και σε εσένα (τον pro) ένα μέτριο. Ποιο θα πουλήσει πιο πολύ; Έτσι τίθεται πιο σωστά το θέμα. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Συγνώμη, μα και ο έλληνας πατριώτης ως σύστημα ιδεών-θεωρία-στάση ζωής ή όπως αλλιώς το λέμε, ανήκει στην ίδια κατηγορία με όλους τους υπόλοιπους. Εξαρτάται από την σειρά προτεραιότητας που αναθέτει ο καθένας. Πατριώτης>ιδεολόγος ή ιδεολόγος>πατριώτης; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δώσε μου εμένα (τον άσχετο) ένα τέλειο προϊόν και σε εσένα (τον pro) ένα μέτριο. Στη περίπτωσή μας...όπως και για την Ελλάδα σήμερα, σημασία έχει η διάρκεια και όχι το προσωρινό πυροτέχνημα.... Δεν θέλω να ξεπουλήσω σήμερα, θέλω να πουλάω και μετά από 10 χρόνια και μάλιστα να μεγαλώνω και το μερίδιο αγοράς μου (εάν γίνεται). Και για να βοηθήσω και τον Yameth...εάν πουλήσω σήμερα, είμαι ιδεολόγος... Εάν όμως μπορώ και πουλάω μετά απο 10 χρόνια, είμαι πατριώτης ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Στη περίπτωσή μας...όπως και για την Ελλάδα σήμερα, σημασία έχει η διάρκεια και όχι το προσωρινό πυροτέχνημα.... Δεν θέλω να ξεπουλήσω σήμερα, θέλω να πουλάω και μετά από 10 χρόνια και μάλιστα να μεγαλώνω και το μερίδιο αγοράς μου (εάν γίνεται). Επίσης το come back….το re-boo (s) t, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνει έντονα, δυναμικά, σε σημείο που να σοκάρει…..στην πορεία το (ξανά) βλέπεις (βλέπουμε)- ξανασχεδιάζεις....... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται από την σειρά προτεραιότητας που αναθέτει ο καθένας. Πατριώτης>ιδεολόγος ή ιδεολόγος>πατριώτης; Μια ερώτηση πάνω σε αυτό: πώς ακριβώς διαχωρίζεις τις δύο έννοιες? τι σημαίνει για σένα ιδεολόγος, και τί πατριώτης ? και το κυριότερο, τί εμποδίζει κάποιον από το να είναι και 'ιδεολόγος' και 'πατριώτης' ? οκ, ήταν τρείς οι ερωτήσεις ;D http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης το come back….το re-boo (s) t, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνει έντονα, δυναμικά, σε σημείο που να σοκάρει….. προλαβαίνω τον Superfunk...έτσι είναι οι πτωχεύσεις ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 προλαβαίνω τον Superfunk...έτσι είναι οι πτωχεύσεις ;) Δεν φαντάζομαι ένα θρυλικό reunion ενός group «χλιαρό» (άσε με εμένα να συνεχίζω να μιλάω μουσικά :P)….αλλά με την υπόσχεση και την επιφύλαξη για το μέλλον…… Δεν μιλάμε για ένα νέο προίον..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερώτηση πάνω σε αυτό: πώς ακριβώς διαχωρίζεις τις δύο έννοιες? τι σημαίνει για σένα ιδεολόγος, και τί πατριώτης ? και το κυριότερο, τί εμποδίζει κάποιον από το να είναι και 'ιδεολόγος' και 'πατριώτης' ? οκ, ήταν τρείς οι ερωτήσεις ;D Η ιδεολογία δεν έχει να κάνει απαραίτητα με εθνικές ή γεωγραφικές τοποθετήσεις. Σαφώς δεν αλληλοαποκλείονται. Το θέμα είναι ποιά υπερτερεί. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 1.Η ιδεολογία δεν έχι να κάνει απαραίτητα με εθνικές ή γεωγραφικές τοποθετήσεις. 2.Σαφώς δεν αλληλοαποκλείονται. Το θέμα είναι ποιά υπερτερεί. Το (1) είναι προφανές, αλλά δεν ρωτούσα αυτό. εαν δεν σου κάνει κόπο, δώσε ένα παράδειγμα κάποιου που είναι περισσότερο 'ιδεολόγος' από 'πατριώτης', και ένα όπου συμβαίνει το αντίθετο. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Πατρίδα? Ποια πατρίδα? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση