Προς το περιεχόμενο

New Wave, Post Punk, Punk, Ska, Garage, Alternative, Dark Wave.

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν σε μια συζήτηση συμμετέχουν γνώστες, οι ενδιαφερόμενοι παρευρισκόμενοι μόνο κέρδη μπορούν ν' αποκομίσουν. ;)

+1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όταν σε μια συζήτηση συμμετέχουν γνώστες, οι ενδιαφερόμενοι παρευρισκόμενοι μόνο κέρδη μπορούν ν' αποκομίσουν. ;)

Πιθανόν αλλά δεν μου είπες ποιό είναι το αντικείμενο της συζήτησης.

Απλή παράθεση συγγενών ιδιωμάτων στον τίτλο δεν στοιχειοθετεί αντικείμενο.

Είπες ότι μίλαγες με τον Μιχάλη για αυτό το ιδίωμα και επειδή ντρεπόταν αυτός το άνοιξες εσύ.

Πάσο και καλά έκανες.

Για ποιό λόγο;

Γνώσεις πολλές έχεις (κινητή δισκοθήκη με ταμπλατούρες είσαι) αλλά βαρέθηκες να γράψεις μια εισαγωγή και μια πρόσκληση ("ας μιλήσουμε τι επίδραση..." "από που πιστεύεται ότι....", "σας άρεσε;" κλπ)  και κάνεις copy την εκφώνηση, πετάς ένα youtube που σ' αρέσει και πάμε.

Όχι ότι δεν θα συζητηθεί ή ότι δεν είναι άξιο συζήτησης αλλά απλά δεν είχε αρχή και σκοπό. That's all.

Απλώς έτσι το βλέπω εγώ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Απλώς έτσι το βλέπω εγώ.

Και εγώ έτσι το βλέπω.

Τι πάει να πει "γνώστες";

Οι μόνοι που (θαρρούν ότι) είναι γνώστες αυτών των ιδιωμάτων, είναι οι δημοσιογράφοι της περιόδου, πότε δικαιολογημένα και πότε αδικαιολόγητα. Αυτά τα ιδιώματα, ευτύχησαν να μην εκφυλιστούν σε ακαδημαϊκά, όπως άλλωστε τους έπρεπε. Τι να συζητήσει κανείς και ποια κριτήρια να εφαρμόσει στην αξιολόγηση των άλλων απόψεων;

Mea Culpa

Tο οτι ξεκίνησε το thread με έστω παράθεση κομματιών, δεν το εμποδίζει από το να πάρει την τροπή βαθύτερης συζήτησης. εγώ πάντως, θέλω να ακούσω τα κομμάτια που παρατέθηκαν το συντομότερο, καθότι τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια για τα συγκεκριμένα μουσικά ιδιώματα (με τα ακούσματα μου μέχρι στιγμής να περιορίζονται στα 'γνωστά' δείγματά τους).Αλλά δεν θέλω συνάμα να μπλέξω και σε νέους μπελάδες με την γεροντοπαρέα, οπότε αφήνω τον νεστορα να εξηγηθεί ο ίδιος για τα υπολοιπα :).

Αυτό ούτε ειπώθηκε, ούτε είναι αλήθεια. Hold your horses...  ;D

Τρόπος του λέγειν βρε συ.

Και ούτε κανείς χρειάζεται να εξηγηθεί.

Δεν τρέχει τίποτα.  ;)

.

.

.

Τ' άλογα μου δεν κρατιώνται ..... ;D

Αν και αυτό που είπε ο Trolley δεν έχει άδικο.

Από την άλλη (αν γνωρίζεις) μπορείς και να μιλήσεις για αυτά χωρίς απαραίτητα να αποφανθείς/κριτικάρεις.

Σε αυτό δεν βοηθαει το χαλαρό αντικείμενο.

Τεσπά....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ας κλειδωθεί καλύτερα το τόπικ... Δεν πληροί τις προϋποθέσεις...

Άκουγες και εσύ αυτή τη μουσική;

Για πες...

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου