Προς το περιεχόμενο

New Wave, Post Punk, Punk, Ska, Garage, Alternative, Dark Wave.

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε - για μένα - φτάσει σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο από πλευράς συγκροτημάτων, αλλά ήθελα να σταθώ εδώ:

- Nikki Sudden (Swell Maps - The Jacobites)

Tι μου θύμισες... μια φορά τον έχω δει, και μάλιστα παρέα με έναν άλλο μου αγαπημένο τραγουδιστή, τον Phil Shoenfelt, ένα βράδυ Απόκρεων στο Αν το '93 ή '94. Αξέχαστη συναυλία που έχει μείνει χαραμένη στη μνήμη μου από τότε. Ας αναπαυτεί η ψυχή του.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Στην παραπάνω κατηγορία των "sisteroids" ;D ανήκει κι ένα άλλο συγκρότημα της εποχής, αξιόλογο για κάποιους, ψιλοαδιάφορο για άλλους. Ο λόγος για τους Red Lorry Yellow Lorry οι οποίοι μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής επανενώθηκαν και συνεχίζουν ως σήμερα.

Οντως, γκρουπαρα!

wood matters

Επειδή δεν είδα να αναφέρθηκαν, μπορεί να μου ξέφυγαν, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών (κατά την - όχι ιδιαίτερα ταπεινή - μου γνώμη) , σε δύο από τα επίσης καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών:

Και άλλα δύο, το ένα σχετικά γνωστό, το άλλο όχι τόσο:

Green Day; Ποιοι Green Day; ;D

Ωραίο θρεντ. Νοσταλγικόν και διδακτικόν!

Something Wicked This Way Comes

Φίλε θα πέσει κανένας κεραυνός να μας κάψει, που χρειάστηκε να φτάσουμε τις 10 σελίδες για να αναφερθεί ένα τέτοιο μνημειώδες όνομα...  :-\

Στοιχειωμένο κομμάτι

Nομιζω οι Joy δεν αναφερθηκαν μονο και μονο ως ευκολως εννοουμενοι :P

Παρεπιπτοντως, εχτες που ημουν σε ενα record fair, ενας απο τους πωλητες ειχε ενα μεγαλο record box με tag παρομοιο με τον τιτλο του thread - με μια ματια που εριξα, ΗΤΑΝ το thread. Oλοι οι δισκοι ηταν απο μπαντες που εχουν αναφερθει εδω μεσα, ακομα και σχετικα ετεροκλητες μεταξυ τους. ;D ;D

Φίλε θα πέσει κανένας κεραυνός να μας κάψει, που χρειάστηκε να φτάσουμε τις 10 σελίδες για να αναφερθεί ένα τέτοιο μνημειώδες όνομα

Εμ πέστα ντε... Απορώ και εξίσταμαι! Και odis, δεν υπάρχει τίποτα "εύκολο" σχετικά με τους JD.  ;D

Άλλη κομματάρα το 24. Και η εκτέλεση από τον Peel μου αρέσει περισσότερο από του Closer.

Something Wicked This Way Comes

Nομιζω οι Joy δεν αναφερθηκαν μονο και μονο ως ευκολως εννοουμενοι :P

Άστα να πάνε φίλε, αν μας πάνε δικαστήριο, δεν μας ξεπλένει ούτε ο Νείλος...   :-X

Το 24Η είναι ο ορισμός της ανατριχίλας, δεκαετίες πλέον, παραστάσεις και εμπειρίες έχουν περάσει και φύγει, αλλά αυτό δεν το 'χω ξεπεράσει...

νταξει, μεγαθηρια του στυλ Joy Division, Bauhaus και τα παραγωγα τους (New Order, Tones on tail, Love and rockets) ειναι αυτονοητα.

Για οσους μυημενους και οσους θυμουνται, αναφερω τους "δικους μας" Fear Condition...

wood matters

A Certain Ratio - Do The Du

[flash=200,200]

The Durutti column - Sketch For Summer

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=v0NPlrhINxI

Kitchens of Distinction - Prize

[flash=200,200]

Adorable - Glorious

[flash=200,200]

Essential Logic - Fanfare in the Garden

[flash=200,200]

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου