petros16 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχην καλησπερα! αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον καινουργιο μου ηλεκτρονικο υπολογιστη εναν dell(laptop i7 sta 2,20 8GB ram windows 7). στον οποιο πηγα να περασω το finalle 2011. ειχα ξαναπροσπαθησει ακριβως το ιδιο στο dekstop μου(windows xp). και στις 2 περιπτωσεις εκανα σset up το προγραμμα μια χαρα. το προγραμμα παιζει, απλα ΄''ληγει'' σε 30 ημερες. φυσικα εχει ενα patch το οποιο οταν πας να το ανοιξεις, το antivirus το βγαζει ως trojan. το προβλημα απλο, κλεινεις τον antivirus κ ολα μια χαρα! αυτο εκανα στον dekstop(windows xp) και δουλεψε! στο laptop(windows 7) ομως δεν ειχα την ιδια τυχη. αρχικα ηταν ανοικτο το antivirus, και μου εβγαζε μηνυμα, το οποιο οπως προειπα δε με αφηνε να τρεξω το αρχειο. μετα το εκλεισα, και οταν πηγα να ξαναανοιξω το αρχειο, μου βγαζει μηνυμα ''Τα windows δεν ειναι δυνατο να αποκτησουν προσβαση στη συγκεκριμενη συσκευη,διαδρομη η αρχειο. Ισως να μην εχετε τα καταλληλα δικαιωματα προσβασης στο στοιχειο.'' μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 oxi allo karvouno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 oxi allo karvouno Ωραίο έργο όμως!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Ακουγεται σαν το antivirus σου να εκανε quarantined καποια αρχεια. Κοιταξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 με δουλεύετε έτσι; Λοιπόν, ορίστε η λύση: ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ! Αν δεν έχεις κατέβασε το musescore που είναι νόμιμα τσάμπα και κάνε τη δουλειά σου (ή το lilypond). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόγραμμα είναι αυθεντικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόγραμμα είναι αυθεντικό; E, αυθεντικο και να φωναζει το antivirus...λιγο χλωμο ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 E, αυθεντικο και να φωναζει το antivirus...λιγο χλωμο ;D ;D Το πρόγραμμα ρε συ αυθεντικό είναι! Το "πατσάκι" έχει ένα θέμα! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 E, αυθεντικο και να φωναζει το antivirus...λιγο χλωμο ;D ;D ;D ;D ;D Το πρόγραμμα ρε συ αυθεντικό είναι! Το "πατσάκι" έχει ένα θέμα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petros16 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε παιδια! αντιγραμμενο ειναι! στa windows xp επαιζε μια χαρα! δηλαδη δε μου εβγαζε αυτην την 2η ειδοποιηση(αφου εχω απενεργοποιησει το antivirus) Ακουγεται σαν το antivirus σου να εκανε quarantined καποια αρχεια. Κοιταξε το. αυτο που λες τι ακριβως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις