jumerang Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Το ξέρω μωρέ, το καλύτερο είναι αυτό. Αλλά βιάζομαι να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις και δεν έχω προς το παρόν αξιοπρεπές μικρόφωνο... ¶σε που δεν έχω και studio! Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ηχογραφείς μικρόφωνο στο σπίτι σου χωρίς ηχομονώσεις, χωρίς να είσαι σε ξεχωριστό δωματιάκι για να μην πιάνει το μικρόφωνο τους ήχους του υπολογιστή (keyboard, ανεμιστήρας κ.ά.) ή της γυναίκας σου που φωνάζει ότι το φαγητό είναι έτοιμο κλπ κλπ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Μπα με ενα Shure 57 πανω στη γρυλια του ενισχυτη θα σαι παραπανω απο ενταξει και ας γαυγιζει και ο σκυλος σου :lol: (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να "πιασει" το γαυγισμα την ωρα που παιζεις.. :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Κοίταξε να δεις, σκύλο δεν έχω... Σε διαβεβαιώ όμως ότι το καναρίνι μου τρελλαίνεται με Astor Piazzola! Όποτε βάζω αρχίζει και κελαϊδάει ασταμάτητα! (¶ρα ή του αρέσει πάρα πολύ, ή τον μισεί!!!) Πάντως με τη δική μου την κιθάρα δεν πολυξεσηκώνεται! ¶ρα το Shure μάλλον φτάνει και περισσεύει! By the way, τι τιμή έχει περίπου το 57ρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 90-100 euros :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Α, μόνο?! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Η καλύτερη λύση είναι φυσικά το sm 57 που σου προτείνει ο SF...Αν τώρα κατά παράδοξο τρόπο ( 8O ) το return λειτουργεί και ως line out (με κάποιο διακόπτη επιλογής ίσως :?: ) και θες να το χρησιμοποιήσεις, ισχύουν αυτά που σου είπα για το send... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Ok, thanks a lot to both of you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Godfath3r Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Για αυτό το μικρόφωνο λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Αν και είμαι ο λιγότερο ειδικός σε σχέση με τα άλλα παιδιά, ναι, αυτό κι εγώ κατάλαβα. Το Shure SM 57. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Shure 57 vs Neuman U87 .... Σε κάποια ροκάκια ψάρωσα και πίστεψα πως το mic των 100e δεν ζηλέυει και πολύ το mic των 2000e.... Κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση