Προς το περιεχόμενο

γνωμη για G&L Legacy Tribute

staraflur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεταχειρισμενη τη βρηκα φιλε.650 κανει.

Ωραία φίλε, μια χαρά τιμή είναι. Οι G&L γενικότερα είναι πολύ καλές κιθάρες, εγώ  την Legacy μου δε την αλλάζω για τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου τα καθαρα στις ηλεκτρικες ειναι

σαν τη μακαροναδα:Σκετη,με τυρι,με τυρι και σαλτσα,με κιμα και τυρι,αστακομακαροναδα.. :D

Εχουν παντως βαση τα μακαρονια... ;)

Ο Μαραθον δεν ειναι δυσκολος στο φαι γιατι εχει καλο μεταβολισμο.

Μ ενα πιτογυρο την κανει ταρατσα και δοξα τω Γιαραμπη.. :P ;D

Να ξερεις(αν δεν το εψαξες ηδη) οτι αλλο πραγμα ειναι οι G&L Tribute και αλλο οι Aμερικανικες G&L.(Οσο αφορα τον τοπο παραγωγης και εχμ..τον ηχο).

Ειναι οπως η Fender εχει τις USA και τις Μεξικανικες.

Καλο θα ηταν να διασταυρωσεις την τιμη μιας Tribute στο ebay με μια American g&L για να εισαι ενημερωμενος για τις τιμες τους.

Παντως ακομα και οι Tribute ειναι καλα οργανα και η τιμη που την βρηκες ειναι τιμια.

Σε δοκιμη που εχω κανει μεταξυ Tribute και Μexican φενδερ παντως(STRAT μοντελα-δε θυμαμαι λεπτομερειες),η Tribute ηταν ελαφρως πιο ''ζωντανη'' και στραγαλατη.Ελαφρως...

Go for it,να βοηθησεις και αυτους που δινουν πραγματα γιατι εχουν αναγκη τα χρηματα,εποχες που ζουμε... :-[

300=650 ???

0+0=14 ::)

Μήπως είσαι ο Μητσοτάκης;

ναι,τωρα ετρωγα τα σουτζουκακια της μαρικας....

τι δεν καταλαβες?βρηκα μια στα 300,καινουργια εχει 650.

Να ξερεις(αν δεν το εψαξες ηδη) οτι αλλο πραγμα ειναι οι G&L Tribute και αλλο οι Aμερικανικες G&L.(Οσο αφορα τον τοπο παραγωγης και εχμ..τον ηχο).

φορανε ομως τους ΙΔΙΟΥΣ ακριβως μαγνητες κατι που ειναι μεγαλο συν. ;) (οι μαγνητες των G&L ειναι ιδιαιτεροι οποτε ο ηχος των κιθαρων(ε) ειναι ο ιδιος,κατασκευαστικα φυσικα οι αμερικανικες ειναι επιπλα ενω οι Tribute απλα πολυ καλες)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου