MK_fan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Εδω και καιρο με βασανιζει το παραπανω θεμα!Προσωπικη αποψη ειναι οτι ειναι ο blue-silver-red τους οποιους αλλωστε εχω στην κιθαρα μου και εκ τον οποιων ο blue ειναι απιστευτος αλλα τοσο καιρο αγνοουσα την υπαρξη των emerald και purple.....Οσοι γνωριζουν ας με διαφωτισουν! ;D (σημειωση οι gold δεν μου αρεσουν γι αυτο δεν εκανα και λογο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jaguarbass12 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Ο περισσότερος κόσμος λέει πως ο emerald πλησιάζει αρκετά τους texas specials, ωστόσο δεν έχω ακούσει κάποιο δείγμα για να είμαι 100%. Και οι δύο σένσορες (emerald και purple) συνοδεύονται από έναν ασημένιο σένσορα που είναι rw/rp, Επίσης διατείθονται σε humbucking format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 O καλυτερος συνδυασμος για ποιο πραγμα? Δεν μας δινεις καμμια πληροφορια.... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 O καλυτερος συνδυασμος για ποιο πραγμα? Δεν μας δινεις καμμια πληροφορια.... Ο καλυτερος all around συνδιασμος :) και επισης γτ πολλοι τους κατηγορουν για hi fi ηχο?εμενα μια χαρα μου ακουγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση