THIRDEYE Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 hello! ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PC ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ CUBASE SX ME MIDI KEYBOARD KAI ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΨΑΧΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΜΕ SAMPLE ΗΧΟΥΣ (ΑΡΧΕΙΑ .WAV). ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ REASON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Φίλε Χρήστο σου προτείνω το Kontakt της Native Instruments το οποίο είναι Software Sampler. Λειτουργεί αυτόνομο (standalone) ή σαν plugin VST instrument με διάφορα προγράμματα που υποστηρίζουν VSTi όπως το Cubase κλπ Εκτός από wav, διαβάζει βιβλιοθήκες με ήχους από διάφορα hardware ή soft samplers (πχ AKAI S-1000/S-3000, Gigasampler, SF2, Halion, EXS, SDII, BATTERY, REAKTOR Map, LM4, AIFF , WAV from 8 to 32 bits and up to 192 kHz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ REASON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. Για ποιούς λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 hello! ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ! Δόξα σοι Κύριε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2004 hello! ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ! Δόξα σοι Κύριε! :lol: Τες πα. Το kontakt της ΝΙ πιστεύω θα σε καλύψει THIRDEYE. Επίσης από την ίδια εταιρία υπάρχει και το Kompakt με κάπως περιορισμένες λειτουργίες στο sample editing . Το NN-XT το sampler του Reason θα συμφωνήσω ότι είναι ελλιπές, καλά για το ΝΝ-19 δεν το συζητώ, τυπικό sampler με περιορισμένο sample editing... Για να σαμπλάρεις λούπες υπάρχει και το Intakt. Δες τα όλα στο site… http://www.native-instruments.com/ http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Δόξα σοι Κύριε! LOL!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ontheflow ............... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 δες και το recycle.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, επειδή λέω να μπω σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης από πειρατικά , υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε freeware? (κοιτάω και το αντίστοιχο τοπικ, αλλά έχω ψιλοχαθεί...) Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Υο φάση τελείως http://reaper.fm/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση