alexkon13 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο συμφορουμιτες... Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω περιπου να παρω εναν τετοιο ηχο Chuck Berry - Johnny B.Goode Mε αλλαγη μαγνητη στην (μην ακουσω κοροιδιες...) SG Special μου... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras0 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 χωρίς να είμαι πολύ γνώστης αυτού το είδους, θα σου πρότεινα απλά να πειραματιστείς με τον ενισχυτη, με διάφορες ρυθμίσεις, και αν δείς οτι υπάρχει μεγάλη απόκλιση απο αυτό που ψάχνεις, τοτε να στραφείς στην αλλαγή μαγνήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Ναι παρε τρυπάνι και κανε την κιθάρα σου semi hallow ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Οι Stormy Mondays της BareKnucles "πιάνουν" σχεδόν απόλυτα το vibe αυτών των underwound PAF. Το να κάνεις την SG σκάφος βέβαια ΟΚ δεν είναι δυνατόν... Επίσης αν μιλάς για Epi δεν αξίζει να πληρώσεις παραπάνω για τους μαγνήτες απ΄ότι πλήρωσες την κιθάρα...Πήγαινε καλύτερα για τους Tonerider AlNiCo II που είναι πιο οικονομικοί ή αν βρείς φθηνά κάποιο σετ Seymour Duncan Jazz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Το J.B.Goode εχει γραφτει με Ρ90 με αυτη την κιθαρα http://www.archtop.com/ac_50ES350b.html (ο Berry το γυρισε στις 355 αργοτερα στην καριερα του) παντως περισσοτερο θεμα attitude & ενισχυτη ειναι παρα gear αυτος ο ηχος) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση