Comfis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παίδες.. έχω ερώτηση για τη διευκόλυνση της σύνθεσης του επόμενου τραγουδιού μ. Προσπαθώ να φτιάξω μουσικές ηλεκτρονικές και για να έχετε μια εικόνα με εμπνέουν τύποι όπως Gramatik, RJD2, Pretty lights, Frenic κλπ κλπ! Το θέμα της μουσικής το αντιμετωπίζω.. αλλά έχω ερώτηση για το που μπορώ να βρω samples από vocals αντίστοιχης λογικής με αυτά που χρησιμοποιούν τέτοιοι djs. Και επίσης αυτά είναι free to use? Διαφωτίστε το μικρό και άσχετο comfi! Ευχαριστώωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Και επίσης αυτά είναι free to use? κατά 99% όχι, δεν είναι free...και τα free δεν είναι τόσο καλά. Για free, εδώ http://www.freesound.org/ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Comfis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 σε ευχαριστώ μαραθώνα!! θα τσεκάρωωω! Τα όχι free δεν σε εμπλέκουν σε κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων προφανώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ ψάχνω να βρω αλλά δυστυχώς σε free δεν υπάρχουν και πάρα πολλά... Εγώ πλέον ή φτιάχνω μόνος μου από εδώ κι από εκεί (φέρνω γνωστούς κι ηχογραφούν) ή κόβω ράβω από ταινίες/τραγούδια κλπ... Κάποια στιγμή ίσως τα σκάσω ΑΝ βρω κάνα καλό πακέτο... :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Comfis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 φίλε φάνκι και εγώ όταν απογοητευτώ από τα free εκεί θα καταλήξω.. ηχογράφηση από ταινίες κλπ κλπ !! καλό κουράγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Comfis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 αν υποθέσουμε ότι δεν με πειράζει να πληρώσω για a cappella samples στο στυλ της μουσικής που χρησιμοποιούν οι παραπάνω μουσικοί, έχει κάποιος να προτείνει κάτι? ψάχνω ψάχνω και τπτς δεν βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παίδες.. έχω ερώτηση για τη διευκόλυνση της σύνθεσης του επόμενου τραγουδιού μ. Προσπαθώ να φτιάξω μουσικές ηλεκτρονικές και για να έχετε μια εικόνα με εμπνέουν τύποι όπως Gramatik, RJD2, Pretty lights, Frenic κλπ κλπ! Το θέμα της μουσικής το αντιμετωπίζω.. αλλά έχω ερώτηση για το που μπορώ να βρω samples από vocals αντίστοιχης λογικής με αυτά που χρησιμοποιούν τέτοιοι djs. Και επίσης αυτά είναι free to use? Διαφωτίστε το μικρό και άσχετο comfi! Ευχαριστώωωω Γιατι δεν φτιαχνεις τα δικα σου? Ηχογραφησε τον εαυτο σου η καποιον φιλο σου η φιλη σου...να λενε τις φρασουλες που θες και μετα χρησιμοποιησε διαφορα plugin για να παιξεις με αυτα....να κανεις πχ την αντρικη φωνη γυναικεια....βαλεις εφε οτι σου ερθει στο μυαλο εκεινη την ωρα 8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Comfis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 αυτά φίλε dreamdancer είναι πολύ δημιουργικά , είναι γαμάτα.. πρέπει να το πάρω απόφαση να πειραματιστώ και με τέτοιααα!! για επεξεργασία samples έχεις να προτείνεις κάτι καλό και φρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 για επεξεργασία samples έχεις να προτείνεις κάτι καλό και φρι? είπαμε...όχι...δεν υπάρχουν καλά και free.... http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=930&articleaction=searchresults http://www.soundsonline.com/Vocals Πάρε κάποια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Σου προτείνω αυτό http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=930 Άκου ένα δείγμα που είχα φτιάξει για πλάκα σε μουσική Superfunk ;D ;D YΓ. η κιθάρα-προφανώς- είναι Τelecaster Superfunk_001.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση