Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 [shadow=red,left]Γούστο[/shadow] έχεις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Απίθανος για μια ακόμα φορά. Εύγε καρντάση! :) :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχάς να ξεκαθαρίΞω κάτι. Το clip (όπως θα έχετε καταλάβει σίγουρα :P) αντιβαίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους κανονισμούς του forum, μιας και έχει έντονες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ αναφορές. Για να μην σας κουράσω , λέγοντας το αυτονόητο, θα περιοριστώ να αναφέρω μόνον δύο. 1ον ΌΛΑ (ή έστω το 95% του εξοπλισμού που εμφανίσθηκε στο βίδεον) αγοράστηκαν με ΔΡΑΧΜΕΣ και όχι με euro) ;D. 2ον Το Αποκριάτικο προσωπείον σηματοδοτεί το ότι σήμερον , 5 Φεβρουαρίου «άνοιξε το τριώδιο» ;D. Πάντως , όσο και να έψαξα συμβολισμό για το floyd rose , δεν κατέληξα πουθενά. Το αφήνω για τους μελλοντικούς αναλυτές/ ερευνητές του έργου μου. ;D @ cigaret13 Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την ακρόαση και για τον κόπο που μπήκες να γράψεις. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι σοβαρά και εγώ πλέον τη διεθνή καριέρα. Λέω να ξεκινήσω από Αυστραλία, έχω κάτι θείους εκεί , μπας και με βάλουν σε καμία φάμπρικα! ;D @ gvour Αφού ξέρεις την εξίσωση: Αποκλεισμός από το χιόνι = ρέκλα στο σπίτι = ταινίες και μασούλημα! Λογικό είναι να πάρει κάποιος κάνα - δύο κιλά παραπάνω! Μην το κάνεις και θέμα! :P Ναι η 80ίλα ήταν εν προκείμενου το ζητούμενο, χάρηκα που στην έβγαλα. :D @ fusiongtr Δεν με λές FILOS; Μπας και είσαι από το Δήμο και ρωτάς για το χαράτσι; Η πλάκα είναι ότι πήγα και τον διόρθωσα (το λογαριασμό της ΔΕΗ), διότι είχαν λάθος στα τετραγωνικά. Επέτυχα μείωση στο «χαράτσι» κατά 5 τετραγωνικά , αλλά μου αύξησαν τρία τετραγωνικά τα Δημοτικά τέλη!!!! ;D ;D Λοιπόν τα τετραγωνικά του σπιτιού μου είναι ακριβώς 645,83. Φυσικά αναφέρομαι σε "square feet” και όχι σε “Square meters” ;D. Τέλος τα audio και video μηχανήματα «ψυγεία» είναι η αδυναμία μου (το έπιασες το υπονοούμενο ;D ;D) . Πάντως το ψυγείο – ψυγείο μου είναι πολύ μικρό (120 λίτρων) :P. @ samy paraga Βασικά ξέχασες το σπουδαιότερο . Την ανυπέρβλητη ομορφιά μου, το φυσικό μου κάλος και το ευθυτενές παράστημά μου..... ;D ;D ;D ;D Θενκς Μπρόδερ! @ Vasmar Το κομμάτι από μόνο του αν έκλεινα τα μάτια και το άκουγα ίσως δεν θα με ενθουσίαζε και τόσο Σε επιβεβαιώνω! Εγώ που το άκουσα και με ανοιχτά μάτια, δεν με ενθουσίασε καθόλου! ;D Βασικά αυτό ακριβώς έγινε, που εντόπισες. Το μουσικό θέμα γράφηκε για να ντύσει το οπτικό (το αντίθετο από αυτό που συνήθως γίνεται στα video clips δηλαδής ;D). Ps:Lakis,όσο και να ...βαμπιριάζεις,το γυαλί γυαλί ;D Ναι αλλά για πρώτη φορά δεν ήμουν ανακόλουθος! Οι ΒΡΟΥΚΟΛΑΚΕΣ , δεν μπορούν το φως, οπότες το γυαλί είναι must! :P @ Nestoras Βασικά αυτό με το “Ladies Nite in Buffalo” δεν το είχα σκεφτεί. Το ξανά άκουσα όταν το έγραψες και έχεις δίκαιο. Τι να πω, μάλλον το έχω ακούσει 1.000.000 φορές από DLR , και λειτούργησε υποσυνείδητα. Για το solo το 2ο έχεις και εκεί δίκαιο. Δεν είχα καμία μελωδία στο μυαλό μου. Είπα "παίξε κάτι σχετικά γρήγορα και να είσαι απλά στην κλίμακα" ;D ;D. Για τα drums επίσης, αν και δεν ασχολήθηκα καθόλου….ήταν τελείως «κονσερβοποιημένα» για να λειτουργήσουν συνοδευτικά. @ saviola έδωσες ρέστα... Κατοστάρικο δεν μου έδωσες!!! ;D Thanx man! @ Κώστα και Bill Σας Ευχαριστάω Πολύ!!! :-* @ Ξέδερφε. ΒASF!! Α χα χα χα χα χα χα!! Γελούσα μόνος μου κάνα τέταρτο!!! ;D :D Καλά τώρα που με το θύμισες. Ψάχνω μια BASF την Chrome Extra II (πολύ καλή ήτανενε!, απόκριση συχνότητας 5 KHz στα 0db και 13KHz στα –10db-αρμονική παραμόρφωση & θόρυβος σε πολύ χαμηλά επίπεδα), αν έχει κανέις message me (καλά ντε ξέρω....smart noiz...όχου!! ;D ;D ). Προτεινω,οπως κατα καιρους ανεβαινουν μπακιντρακς για ονλαιν τζαμ,να αναλαβεις να γυρισεις μια ον λαιν τηλεταινια στην οποια θα παιζουν μελη του νοιζ... :D ;D ;D ;D ;D ;D Πάντως ήταν το μόνο βιδεον που έκανα και το διασκέδασα μέχρι το τέλος. Εννοώ στο τέλος δεν το είδα διεκπαιρεωτικά (ξέρετε, το γνωστό «άντε να τελειώνουμε» ), και το αποδίδω κυρίως στα σφηνάκια που μου κερνούσα!!!!! Μέχρι και η βότκα με δραχμές αγοράσθηκε!!! ;D ;D Είναι μια “krepkaya” (για να θυμούνται οι νέοι και να μαθαίνουν οι παλαιοί :P) , η οποία φέρει μάλιστα ταινία στο καπάκι από το Υπουργείο Οικονομικών! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλος συγγνώμη, αλλά θα γράψω και εκ μέρους του κυρίου Λόκι. Επειδή απαντήσαμε λακωνικώς, εισπράξαμε ένα λακωνικότατο ''ευχαριστώ'' και αυτό είναι όλο; Την ψυχική μας οδύνη που σε βλέπαμε να κοιτάς τον εαυτό σου από βίντεο σε τιβι και εναλλάξ......την ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!;.... Y.Γ. Θα σε σιάξω στο επόμενο που θα ανεβάσεις.....διότι θα ανεβάσεις. Υ.Γ2: Ο Λάκης Καλλιανίδης είναι ΨΩΝΙΟ. ΑΧ.....τα είπα και ησύχασα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Σας βαρέθηκα ρε σας τους ΔΥΟ στο φασεμπούκι και δεν σας μιλάω!! ;D ;D ;D ;D ;D Υ.Γ2: Ο Λάκης Καλλιανίδης είναι ΨΩΝΙΟ. Άργησες, αλλά το κατάλαβες! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Σας βαρέθηκα ρε σας τους ΔΥΟ στο φασεμπούκι και δεν σας μιλάω!! ;D ;D ;D ;D ;DΆργησες, αλλά το κατάλαβες! ;D ;D ;D ;D Για αυτό σε γουσταρίζω! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Όταν πρωτοείδα κλιπ σου, θεώρησα ότι είσαι μια ψωνάρα (δεν βοηθάει και το επάγγελμά σου, καθώς έχω κολλητούς από τη ''φάρα'' σας..) που ξέρει να γρατζουνάει ψιλο-καλά όλα τα όργανα και έχει αφιερώσει όντως κάποιο χρόνο σε θέματα recording και video - editing. Συνειδητοποίησα όμως ότι παίζεις πολύ καλά, και τα κλιπ που ανεβάζεις είναι καταπληκτικά, αυτό δεν μου άρεσε και τόσο, αλλά τα υπόλοιπα είναι ένα κι ένα, σκηνοθετικά, μουσικά, παιχτικά, στυλιστικά κ.τ.λ. Πολύ καλό γούστο και φυσικά ultra-cool! Εύγε!! :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 My Lord , Καλά ψώνιο είμαι (με την καλή του όρου έννοια :P), όπως άλλωστε πιστεύω ότι είναι και η πλειοψηφία των μουσικών , μιας και η παρουσίαση ενός προσωπικού «έργου» μοιραία συνεπάγεται έκθεση στο «κοινό» , η οποία κατ’ αρχήν θεωρείται (η έκθεση) ότι εμπεριέχει και την έννοια του «ψώνιου». Επίσης: δεν βοηθάει και το επάγγελμά σου It’s just a job. ;D ;D Κατά τα λοιπά: Μέσα έπεσες αρχικά, την ψιλο-παλεύω με κάποια όργανα αλλά μέχρι εκεί. Στην ουσία πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης!! ;D και φυσικά ultra-cool Αυτό είναι το βασικότερο για εμένα ;). Πρώτον γιατί έτσι αισθάνομαι και δεύτερον γιατί when it comes to arts, κατά τη γνώμη μου, ισχύει «το υποκατάστατο» του Peter από την εφαρμοσμένη Μερφολογία, ήτοι: «ένα γραμμάριο Image, αξίζει όσο ένα κιλό ουσιαστικής δουλειάς» ;D ;D. Γι’ αυτό καμία φορά , σχολιάζοντας clips κολλάω σε θέματα π.χ. "βρε παιδιά ROCK παίζετε, πάρτε το αναλόγιο από τη μέση της σκηνής"…..κ.λ.π. ;D ThankQ mate!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλά ψώνιο είμαι (με την καλή του όρου έννοια :P), όπως άλλωστε πιστεύω ότι είναι και η πλειοψηφία των μουσικών , μιας και η παρουσίαση ενός προσωπικού «έργου» μοιραία συνεπάγεται έκθεση στο «κοινό» , η οποία κατ’ αρχήν θεωρείται (η έκθεση) ότι εμπεριέχει και την έννοια του «ψώνιου». Με την καλή έννοια του όρου εννοείται, και συμφωνώ 100% με όλα τα παραπάνω που σωστά αναφέρεις... Πιο πολύ για πλάκα και για πείραγμα το είπα, με αφορμή το σχόλιο του φίλου παραπάνω ;D ;D Αυτό είναι το βασικότερο για εμένα ;). Πρώτον γιατί έτσι αισθάνομαι και δεύτερον γιατί when it comes to arts, κατά τη γνώμη μου, ισχύει «το υποκατάστατο» του Peter από την εφαρμοσμένη Μερφολογία, ήτοι: «ένα γραμμάριο Image, αξίζει όσο ένα κιλό ουσιαστικής δουλειάς» ;D ;D. '' Excellence is not a skill. It is an attitude.'' Σωστός! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Συνάδελφε εξαιρετικός για μια ακόμη φορά...! :) Ειδικά μου άρεσε ο ήχος και το feel της κιθάρας, ως γνήσιος 80s fan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση