Προς το περιεχόμενο

“Τape Terror”

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Βίωσα ένα mini αποκλεισμό από τα χιόνια, και είπα να οπτικοποιήσω τη ψύχωση που έχω με τη «μαγνητοταινία» (είτε για μουσική , είτε για video) ;D.

ΥΓ Η «μουτσούνα» είναι από πέρυσι τις απόκριες.  ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα μιλήσω σαν απλός ακροατής και όχι σαν μουσικός ;D,παρακολουθώ τα κλίπς σου εδώ και πολύ καιρό μήπως θα έπρεπε να την ψάξης για μάναντζερ ή τέλος παντων κάποιον να σε προωθήσει στο εξωτερικό,η μουσική σου λέει πολλά!!!!!  ΥΓ. το κλιπ πολύ καλό αν και υποδυέστερο απο άλλα που έχεις ανεβάσει παλαιότερα

Παρα πολυ ωραιο!Για τα γουστα μου ισως το καλυτερο σου-μετα ισως απ τα πιο "σκληρα σου".Και ωραιες κιθαρες.Μ αρεσει που βγαινει αυτη η 80ς μυρωδια και στη μουσικη και το βιντ.

Αλλα ρε συ βλεπω απ το avatar οτι παχυνες πολυ.Μην τρως συνεχεια βρε αγορι μου. :P ;D

Το κομμάτι και το video είναι καθαρά Lakis style! Πολύ ωραίο αμάλγαμα επιρροών στην αισθητική και της εικόνας και του ήχου με τα 80s φυσικά να κυριαρχούν!

Αλλά έχω μια απορία. Αν ήσουν αποκλεισμένος από τα χιόνια, το έφτιαξες στο σπίτι σου.

Το ήξερα ότι έχεις μεγάλο και πολύ cool style σπίτι, αλλά αυτό ξεπερνάει την φαντασία μου!  :o

Καλά η τεράστια βιβλιοθήκη, τα μηχανήματα "ψυγεία" (άλλη 80s επηρροή), αλλά ότι έχεις και private bar και με bartender μάλιστα, δεν το φανταζόμουν! ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Άξιος  ;). Στο έχω ξαναπεί ,δεν με συγκλονίζει τόσο η μουσική σου ,όσο το όλον του πράγματος.Από τη μουσική το παίξιμο,τη σκηνοθεσία ,τη παραγωγή και τελικά αυτό είναι που μετράει

No one wants an alien

Ωραιότατο!Το χω δει τρεις φορές συνεχόμενες το video,πολύ καλό.Το κομμάτι από μόνο του αν έκλεινα τα μάτια και το άκουγα ίσως δεν θα με ενθουσίαζε και τόσο αλλά έχει δέσει ΤΡΟΜΕΡΑ με την εικόνα κι έτσι το τελικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα είναι και μαμώ ;)

Ps:Lakis,όσο και να ...βαμπιριάζεις,το γυαλί γυαλί ;D

it's all about balance...

Βγηκε η Χιτσκοκιλα... ;D

Το χω ξαναπει,θα το ξαναπω..Εχεις κανει τη δικη σου σχολη!

Η οπτικη υπερβατικοτητα ξεπερνα την ακουστικη προσηλωση και λειτουργει

στο υποσυνειδητο ως αποθεωση της αρτιοτητος του ολου. :-X ;D

Εδω βεβαια ξεφευγει το πραμα..

Πιστευω οτι υπαρχουν υπονοουμενα στις σκηνες.

Τα πουλια...Το βιβλιο...Το σημειωμα..Οι δυο alter ego ηρωες ..Το floyd rose... :D

Η ΒASF... ;D

Το βιντεο ειναι μια γροθια στο σημερα... ;D

Προτεινω,οπως κατα καιρους ανεβαινουν μπακιντρακς για ονλαιν τζαμ,να αναλαβεις να γυρισεις μια ον λαιν τηλεταινια στην οποια θα παιζουν μελη του νοιζ... :D

Η οπτικη υπερβατικοτητα ξεπερνα την ακουστικη προσηλωση και λειτουργει

στο υποσυνειδητο ως αποθεωση της αρτιοτητος του ολου. :-X ;D

Είστε ο κύριος Μπακογιαννόπουλος? ;D ;D

Βγηκε η Χιτσκοκιλα... ;D

Πιστευω οτι υπαρχουν υπονοουμενα στις σκηνες.

Τα πουλια...Το βιβλιο...Το σημειωμα..Οι δυο alter ego ηρωες ..Το floyd rose... :D

Η ΒASF... ;D

Σωστότατος! Να συμπληρώσω μόνο την θέση της κάμερας σε κάποια πλάνα, που βρίσκεται ψηλά και πλάγια, πάνω από τον ώμο θαρρείς του ήρωα-πρωταγωνιστή, ως το οιωνεί μάτι του θεατή, από μια γωνία που τον υποβάλλει σε ένα ρόλο κρυφού κοινωνού μιας ανομολόγητης πραγματικότητας, της οποίας περιμένει την έλευση με υποσυνείδητη αγωνία-τρόμο (γι' αυτό και η αντιληπτική χρωματική παραμόρφωση, που προσεγγίζει την υποσυνείδητη εσωτερική πραγματικότητα του θεατή)! :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Για κάποιο λόγο μου θύμισες αυτό:

Ωραίο το κομμάτι, ακόμη καλύτερο το video, δείχνουν και τα 2 άνθρωπο με γούστο, που τη σήμερον ημέρα δεν χαρακτηρίζει τη πλειονότητα των καλλιτεχνών.

Από μουσικής πλευράς ίσως θα ήθελα τη ''μπότα'' λιγο πιο μπάσα και με πιο πολύ παρουσία*, και επίσης να ξανασκεφτείς το μέρος του 2ου κιθαριστικού σόλο όσον αφορά την αρμονία αλλά και τις νότες που θα βάλεις. Το μέρος του 1ου είναι άψογο και μου θύμισε κάποια περάσματα από το σόλο του Ladies Nite in Buffalo.

*Αν και στα 70'ς τέτοιο ήχο είχαν οι ''μπότες" των ηλεκτρονικών disco σχημάτων.

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου