zeromancer Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Να κανω μια χαζη ερωτηση? και αν θελω να περασω σε αλλο κουρδισμα τι γινεται?να περασω απο E standard σε D standard?θα γυρναω τα κλειδια ολη την ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 The Zones - Subtitles Δείτε στο τέλος του βίντεο. Άρα υπάρχει ένα catch στο bend. Δεν είναι όλα τόσο εκπληκτικά φτιαγμένα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Να κανω μια χαζη ερωτηση? και αν θελω να περασω σε αλλο κουρδισμα τι γινεται?να περασω απο E standard σε D standard?θα γυρναω τα κλειδια ολη την ωρα? νομίζω πως το κούρδισμα το ορίζεις από τις βίδες στη γέφυρα...σαν τις ακέφαλες κιθάρες... αλλά μάλλον δεν ενδείκνυται για "γρήγορη" αλλαγή κουρδίσματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δείτε στο τέλος του βίντεο. Άρα υπάρχει ένα catch στο bend. Δεν είναι όλα τόσο εκπληκτικά φτιαγμένα. λογικό.... ντάξει....η σχέση τιμή/λειτουργικότητα δεν έχει πάρει, στα μάτια μου, κάποια ιδιαίτερα ελκυστική αξία... δηλαδή αν είναι να παλεύτεις να είσαι όχι μόνο στη Ζώνη 2 αλλά και στα όριά της ώστε να μη σου περιορίζει το μπεντ....βράσ'τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παλι αλλο δεν καταλαβα.Τι γινεται με το τρεμολο ωρε λεβεντες?Καταργειται η ισχυει το συστημα κρατωντας και την λειτουργια του ?Εδω σε θελω!Παντως αν ειναι να βαλω ολο αυτο το σιδερικο στην κιθαρα μου και να μην εχω και τρεμολο με συγχωρειτε αλλα δεν... :-\Ασε τα 330$... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 ... :-\Ασε τα 330$... ::) Ξαναδιάβασε καλύτερα... ;D ;D http://www.evertune.com/store/ Installation costs $200-300 depending on the installer and bridge type. ) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο το πραγμα ειναι τοσο κακασχημο που αμα το βαλω πανω στη κιθαρα μου μετα απλα δεν θα παιζω με τη συγκεκριμενη.Φοβερη ιδεα γενικοτερα αλλα εχω την εντυπωση πως θα χανει αρκετα σε feel στα bends.Βεβαια ειναι μια νεα εφευρεση.Μπορει σε 2-3 χρονια να το εχουν κανει αψογο σε playability και σε εμφανηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Παράθεση Installation costs $200-300 depending on the installer and bridge type. ) μάλιστα... άρα μιλάμε για τουλάχιστον 500$ και "μάλλον" ΔΕΝ μπαίνει σε SG!!! καληνύχτα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soundmagic Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Να κανω μια χαζη ερωτηση? και αν θελω να περασω σε αλλο κουρδισμα τι γινεται?να περασω απο E standard σε D standard?θα γυρναω τα κλειδια ολη την ωρα? Προφανώς θα είναι σα floating. Θα ρυθμίζεις τα ελατήρια της γέφυρας να κεντράρουν σε D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 ενω λενε οτι μπορεις να κανεις και bends, στην ουσια πρεπει να καταργησεις την λειτουργια του. σου λεει να το εχεις στην zone 2.9. μουφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση