marios_521 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Κάποιος μου ζήτησε να του ενορχηστρώσω ένα κομμάτι. Είναι ένα σουξέ της εποχής σε στυλ dance-ρούμπα. Δεν χρειάζονται καθόλου φυσικά όργανα. Σκοπεύω να παίξω όλα τα μέρη εγώ στο sequencer του triton extreme. Θα του δώσω το κομμάτι σε όποια μορφή αρχείου μου ζητήσει και μετά συνεχίζει αυτός σε στούντιο για demo. Το κομμάτι είναι εύκολο, απλά δεν είμαι τόσο καλά εξοικειωμένος με το όργανο. Υπολογίζω, 1 απόγευμα δουλειά. (Αρκετές ώρες). Τι ποσό να του ζητήσω; Κάποια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Σε τετοιες περιπτωσεις (που δε γνωριζεις πως θα χρεωνοταν κατ΄αποκοπιν η δουλεια σου) μπορεις να χρεωσεις ενα λογικο ποσο ανα ωρα εργασιας. Εγω ετσι κανω στη δουλεια μου (καμια σχεση το αντικειμενο) Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 Γύρω στα 10 ευρώ η ώρα νομίζω πως είναι καλά! Αλλά μην ζητήσεις να σου πληρώσει ο άλλος την εξοικείωση με το όργανο... Αν δηλαδή σου έπαιρνε 3 ώρες με ένα όργανο το οποίο είσαι εξοικειωμένος χρεώνεις 3 ώρες... Όχι 5 που θα σου πάρει με κάποιο όργανο που δεν ξέρεις τόσο καλά... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_521 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Να βάλω πληρωμή αντίστοιχη με τη δουλεια μου στα μπουζουκια; Δηλαδή.... Ενα απόγευμα δουλειά = Ενα νυχτοκάματο. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Να βάλω πληρωμή αντίστοιχη με τη δουλεια μου στα μπουζουκια; Δηλαδή.... Ενα απόγευμα δουλειά = Ενα νυχτοκάματο. Τι λέτε; Ετσι οπως οι υδραυλικοι...! οταν εχεις πλημμυρισει! Νυχτοκαματο για μιας ωρας μεροκαματο. ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Να βάλω πληρωμή αντίστοιχη με τη δουλεια μου στα μπουζουκια; Δηλαδή.... Ενα απόγευμα δουλειά = Ενα νυχτοκάματο. Τι λέτε; Λογικο μου φαινεται. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση