WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Ότι λέει ο τίτλος. Στο site της Schaller λέει ότι έχουμε τρεις (Κατσιάμπας, Κωνσταντέλλος, Μάτσικας), αλλά σε κανένα site τους ΔΕΝ είδα να αναφέρουν τη Schaller (εκτός απ'τον Μάτσικα που είχε μόνο 2 μοντέλα μαγνητών). Please Help! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 εγώ ό,τι έχω πάρει απο schaller το έχω πάρει κατευθείαν απο το site τους. η συννενόηση έχει γίνει με e-mail και ήταν οι πιό εύκολες αγορές που έχω κάνει. τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Απο μια γρήγορη αναζήτηση απο όσο είδα εχει ο Ματσίκας.Κάνε ένα τηλέφωνο αν θες να το επιβεβαιώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.matsikas.gr/el/Catalog-%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-Machine-Heads_246?mid=23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.matsikas.gr/el/Catalog-%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-Machine-Heads_246?mid=23 Σ'ευχαριστώ αλλά ο Μάτσικας έχει μόνο κλειδιά. Τελικά ο αντιπρόσωπος είναι ο Κατσιάμπας στο Χαλάνδρι (www.katsiampas.com), αλλά δεν έχει διαθέσιμα όλα τα μοντέλα. :( Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση