Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε παραγγελία

panosprog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι αλήθεια ότι θα τον στείλουν οι Αμερικάνοι στη Κούβα;

το πρόβλημα φίλος, δεν είναι ότι πηγαίνει..αλλά ότι γυρίζει!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

δεν αναφερομαι στην πιστωση μεσω επιταγων αναφερομαι στα LETTER OF CREDIT των ελληνικων τραπεζων τα οποια εχουν πλεον την ....δυναμη  του ....πρωκτοχαρτου λογω της χρεοκοπιας της χωρας και ως γνωστον χωρις LC δεν υπαρχει εμποριο.

+ 10000

Μια βόλτα από μια τράπεζα θα σας λύσει τις όποιες αμφιβολίες  ;)

ΥΓ: Υποστηρίζουμε Γιώργο Gvour δηλαδή  ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

δεν αναφερομαι στην πιστωση μεσω επιταγων αναφερομαι στα LETTER OF CREDIT των ελληνικων τραπεζων τα οποια εχουν πλεον την ....δυναμη  του ....πρωκτοχαρτου λογω της χρεοκοπιας της χωρας και ως γνωστον χωρις LC δεν υπαρχει εμποριο.

στη Σουηδια που ησουν σε διαβεβαιωνω οτι παει το LC ΣΥΝΝΕΦΟ... ;)

Ναι πάει συννεφο γιατι για να πάρεις εκει Εγγυητικη επιστολή απο τράπεζα πρέπει να τα έχεις ήδη στην τράπεζα.Και μιλάμε για τράπεζες που δεν κάνουνε εξαιρέσεις στον "κουμπάρο" μπατζανάκι κτλ όπως γίνεται στην Ελλάδα.Εκει  πάει συννεφο γιατι οι τράπεζες έχουνε πάρει τα μέτρα τους και σε κάνουνε κόσκινο. Στην Ελλάδα δινανε εγγυητικές χωρίς να έχεις μία, μονο και μονο για να πάρουνε την προμήθεια κ τους τόκους.

Όσο για τα καρνέ, δεν έχουν να κάνουν τόσο με τις εισαγωγές. Τα καρνέ είναι "εσωτερικής κατανάλωσης". Στις εισαγωγές ίσχυε από παλιά διακανονισμός με προκαταβολή μετρητών και εξόφληση με την παράδοση. Άντε άμα είχες πολύ στενή σχέση με τον προμηθευτή να σου επέτρεπε ένα 30% υπόλοιπο για 30-60 μέρες μετά την παράδοση. Δεν πιστεύω στα όργανα να ήταν πολύ διαφορετικά. Λέω "ήταν" γιατί τώρα όλοι πια θέλουν εγγυητικές.

Μάλλον στην ενότητα "ανέκδοτα"  ;D

Για το καρνέ αναφερόμουν και εγώ για εσωτερική χρήση.Δεν το διευκρίνησα.

Επειδη θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και ακριβοδικαιος με τους ανθρωπους πριν απο λιγο επικοινωνησε μαζι μου ο επιχειρηματιας ο οποιος αφου μου ζητησε συγνωμη για ολη την καθυστερηση μου εξηγησε πως το ολο σκηνικο οφειλεται  σε κλοπη που εγινε  στον διανομεα προσφερθηκε να μου κανει δωρο ενα  επιπλεον  αλλο πεταλακι, του εξηγησα πως δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου, απλα θα ηθελα να υπηρχε καλυτερη  εξυπηρετηση Επεμεινε και μου στελνει ενα   αλλο πεταλακι τελειως δωρεαν απο τη στιγμη που  το ενα απο τα 2 που ζητουσα ηταν το τελευταιο που ειχε και ηταν απο  αυτα που κλαπηκαν.Τον ενημερωσα πως ειχα ανοιξει σχετικο θεμα στο ΝΟΙΖ γυρω απο την παραγγελια, παραδεχθηκε πως δικαιολογημενα το ανοιξα.Του ειπα πως θα γραψω  για να κλεισω το θεμα  μιας και σκοπος μου δεν ειναι να συκοφαντησω οποιονδηποτε επιχειρηματια.  :)

Για λογους που ηδη προαναφερθηκαν ειναι οντως δυσκολο να βρεις πλεον ακομα και απλα πραγματα στο χωρο των μουσικων οργανων, στην εγχωρια αγορα. Δε μιλαω για το εξωτικο πεταλακι που φτιαχνεται στην αυστραλια σε καποιο γκαραζ, αλλα π.χ για απλες λυχνιες (JJ ), οπως μου ετυχε και εμενα για τις οποιες γυρισα τη μιση Αθηνα, και προσπαθησα να επικοινωνησω και με καταστηματα της επαρχιας για να βρω, ματαιως ομως.

Επιβεβαιώνω σχετικά με πληκτροφόρα, καθώς περιμένω 2,5 μήνες να βρω 2 πληκτρα για να αντικαταστησω καποια που εσπασαν.

Ομως, όπως είπε και κάποιος πιο πίσω, θα μπορούσαν να είναι λιγότερο προκλητικοί κάποιοι, αφού αντιμετωπίζουν προβλημα.

Γιατι θεωρεί ο κυριος Μποστούντιος (φανταστικο προσωπο), πως με κερδίζει λεγοντας μου "ναι ρε φιλε, τα εχω απλα προεκυψε ενα προβλημα με τη γατα του γειτονα που δαγκωσε το κουνελι της μανας του οδηγου μας", και να με πηγαινει επι 2,5 μήνες, Δευτ-Τετ-Παρ να ρωταω?

Νομίζει πως ετσι κερδίζει κύρος και αξιοπιστια? Απο το να μου ελεγε ότι δεν παιζει σαλιο και θα σου ερθουν όποτε σου έρθουν?

• Guru

Καλά όλα αυτά... Και ούτε λέω να έχει ο χ επιχειρηματίας το απίστευτο στοκ (αν και εγώ, προσωπικά αυτό έκανα τώρα που ανοίγω επιχείρηση).

Αλλά ρε παιδιά, έρχεται ο πελάτης και σου ζητάει κάτι συγκερκιμένο. Αντί να τον πηγαίνεις πέρα δώθε, πες του την αλήθεια, και κάνε το παραγγελία. Πόσο δηλ, θέλει να έρθει απο Γερμανία ένα προϊόν; Το πληρώνεις (και σάλιο να μην υπάρχει, εκτός αν είναι κάτι που έχει 3000 ευρώ, το καλύπτει ο επιχειρηματίας, αλλιώς τι σκατά επιχείρηση έχει; Απλά για να υπάρχει φανταστικά...;...) ή ζητάς και μία προκαταβολή (ειδικά για μεγάλα ποσά... Με το τυπογραφείο έδωσα μία προκαταβολή 30%... να βγάλει τα χαρτιά και το μελάνι...). κλπ...

Πόσο δύσκολο είναι πια να υπάρχει λογική και κοινός νους;

καλησπέρα παιδιά.

την Δευτέρα παρήγγειλα 2 λυχνίες από το συγκεκριμένο κατάστημα,την Τρίτη το πρωί οι λυχνίες ήταν στο σπίτι μου.

η παραγγελία είχε γίνει μέσω τηλεφώνου.

πριν από λίγο μου τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος για να με ρωτήσει εάν η παραγγελία μου είχε φτάσει γιατί είχε πρόβλημα με κλοπή.

...ω  πανσοφη νυφιτσα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου