hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλό μήνα σε όλους και ξεκινάμε με ένα μεγάλο "γιατί ;;;" ;) Why.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι.... λοιπον αφου το θες μετα το 03:55 μου θυμιζε πιπιζα...! ;) ανευ πλακας, αρκετα ενδιαφερον συνδυασμος ηχων . :D IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι.... λοιπον αφου το θες μετα το 03:55 μου θυμιζε πιπιζα...! ;) ανευ πλακας, αρκετα ενδιαφερον συνδυασμος ηχων . :D Αν μέχρι εκεί ήταν καλό, εντάξει είμαι ;) Ίσως μετά το 03:55, το παραέκανα με το wah :P Όπως και να έχει σε ευχαριστώ που το άκουσες :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιος Πανο.Νομιζω για καλο το ειπε ο bluesman οτι θυμιζει πιπιζα. Για παμε τωρα για ice 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιος Πανο.Νομιζω για καλο το ειπε ο bluesman οτι θυμιζει πιπιζα. Για παμε τωρα για ice 9. Προς θεού δεν θα παρεξηγούσα, ακόμη και για "κακό" να το έλεγε ;) Το Ice 9 θα το προσπαθήσω :-\. Νομίζω ότι είναι δύσκολο ακόμη για μένα :(. Πάντως έχω ήδη παίξει -έστω και μέτρια- κάποια κομμάτια που ειδικά μετά το ατύχημα δεν πίστευα ότι θα μπορούσα. Αυτό για εμένα τουλάχιστον είναι βελτίωση ;). Σε ευχαριστώ πολύ φίλε :). όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάνο μην τους ακούς, μια χαρά ήταν η «πίπιζα» ;D Σου έχω παραγγελιά: crushing day ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Σου έχω παραγγελιά: crushing day ;) :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Εύγε Satch! ;) Σου έχω παραγγελιά: crushing day ;) Μην ακούς κανένα Joe! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ να γουστάρουμε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 :) Πάνο μην τους ακούς, μια χαρά ήταν η «πίπιζα» ;D Σου έχω παραγγελιά: crushing day ;) Το πρόλαβε άλλος (holyjoy) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 Εύγε Satch! ;) Μην ακούς κανένα Joe! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ να γουστάρουμε! Άν μπορούσα δεν θα το είχα παίξει ήδη ;) Αλλά δεν νομίζω ... ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση