fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω λόγια για την μαγεία που προσφέρουν τρείς πανμέγιστοι μουσικοί! John Scofield - Guitar Steve Swallow - Bass Bill Stewart - Drums Συναίσθημα άπειρο, μυσταγωγική σχεδόν ατμόσφαιρα, και ένα κόσμο από "κάπου αλλού". Προσέξτε τον Swallow που παίζει ακκόρντα, συνοδεύοντας υπέροχα έναν Sco γεμάτο ένταση! John Scofield Trio - Someone To Watch Over Me [2010] Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Θα το έχετε καταλάβει ήδη αλλά έχω να δηλώσω ότι είμαι φανατικός Scofieldάκιας! Εξαιρετικό κομμάτι. Για δες και αυτό Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Για δες και αυτό Of course i 've seen it pal! ;) Thanks! Αυτό το τρίο με Steve Swallow (απίστευτος και "παλιός γνώριμος" του Sco) και Bill Stewart (από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους σύγχρονους drummers κατά την ταπεινή μου άποψη) SCO-ΤΩΝΕΙ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το τρίο με Steve Swallow και Bill Stewart SCO-ΤΩΝΕΙ! Ε και με medeski Sco-τώνει! ;D ;D Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Θα το έχετε καταλάβει ήδη αλλά έχω να δηλώσω ότι είμαι φανατικός Scofieldάκιας! Εξαιρετικό κομμάτι. Για δες και αυτό Το εχουμε καταλάβει οτι είσαι Scofieldάκιας αλλά ξέρεις και γώ δεν παω πίσω :D Μονο που δεν μπορω να βαλω κανα λινκ απο το βρωμο Ipad που κανω.. Ακρόαση τωρα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Το εχουμε καταλάβει οτι είσαι Scofieldάκιας αλλά ξέρεις και γώ δεν παω πίσω :D Ρε παλληκάρια το ξέρουμε ότι γουστάρετε κι εσείς Sco! ;) Άντε να τα χιλιάσουμε! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Eargasm :o.Για το μπάσο ...τι να πω! Ευχαριστούμε :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση