solega Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Πριν λιγες μερες ειχαμε μια συντομη συζητηση με τον ez και επεσε στη συζητηση το ονομα των Doobie Brothers. Ξεσκονιζοντας λοιπον τη δισκοθηκη μου εκανα ενα μικρο αφιερωμα στην τεραστια αυτη μπαντα. Ενα απο τα διαμαντια τους κατ'εμε ειναι και αυτο. The Doobie Brothers 1996 #1-Dangerous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Κομματαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Πάντα μ' άρεσε το ...vices... Στη στούντιο η βιόλα του Novi είναι άλλο πράγμα, αλλά και η αίσθηση του live είναι επίσης... ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 το "vices" που λες ...περιεχει ενα καταπληκτικο ονειροτραγουδο που λεω και εγω. . το Flying Cloud, μια σπανιας συλληψης συνθεση που ειναι εντελως απο αλλο πλανητη..! :P IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 το "vices" που λες ...περιεχει ενα καταπληκτικο ονειροτραγουδο που λεω και εγω. . το Flying Cloud, μια σπανιας συλληψης συνθεση που ειναι εντελως απο αλλο πλανητη..! :P Φυσικά και είναι αριστούργημα. ... επίσης ο Novi δεν είναι ο αλλά η, είχα τις αμφιβολίες αλλά το επιβεβαίωσα. Και επειδή είναι καταπληκτική ακούστε και το στούντιο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση