Προς το περιεχόμενο

Είναι νοικοκυρεμένο το multi track σας;

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Ποιό δάκτυλο Lakis???? Εμείς στα Mac...έχουμε voice control...τα δάκτυλα είναι στις κιθάρες!!! ;) ;) ;) ;D

Πωωωωωω τι του είπες τώρα  ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τα δικά μου δε θα τα χαρακτήριζα ούτε νοικοκυρεμένα, ούτε ακατάστατα.

Δε χρησιμοποιώ χρώματα, ούτε καν ονοματα στα τρακς.

Σπάνια θα χρησιμοποιήσω πάνω απο 5 τρακς, οπότε μπορώ να θυμάμαι που είναι το καθετι.

Αλλωστε ποτέ δεν παω "πίσω" να ξαναγράψω κάτι και πολύ σπάνια παίζω ξεχωριστά τα μερη του κάθε τρακ

Τουτεστιν, πατάω αστερακι και γραψω όλο το τρακ απ'την αρχή μέχρι το τελος.

Κακιά συνήθεια, που μου εμεινε απο οταν εγραφα στο seq του Triton Le.

Ετσι υστερώ ΠΟΛΥ σε δομές, αλλά καμιά φορά προκύπτουν ωραία πράματα.

...κορίτσια...δεν θέλω να σας δείξω τα εικονίδια του Garageband...για να μην έχουμε αυτοκτονίες.... ;D ;D ;D

Εντάξει, μπορεί να μην έχει MIDI OUT, μπορεί να μη σε αφήνει να αλλάξεις time signature, μπορεί να είναι fixed στα 44.1 khz, μπορεί να μην έχει send return και group buses, αλλά ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΚΙΖΕΙ  ;D ;D ;D

Μάραθον, τι του λες για να σταματήσει? "ΣΚΑΣΕ!" με φωνή Μπονάτσος? ;D

χαχα τι ειπες τωρα ρε haryy (harvy) ;D

το βιντεο βεβαια ειναι τραβηγμενο με ψηφιακη πατατα αλλα.......

Μαγκες τι το κουραζουμε....Logic pro.Θελετε τοπ εργαλεια plugin κτλ κτλ  και μαλιστα πολλα απο αυτα με την μαμα εγκατασταση? θελετε εικονιδιακια τρελα ;D? το προγραμμα τα εχει ολα και συμφερει ;).

επισης θα πρεπει να εχεις δωσει και εναν σκασμο λ7 πιο πριν για να παρεις το εργαλειο για να το βαλεις μεσα (παλιο apple = money whore)

και τι ? δεν εχει MIDI OUT και ο μαραθωνας μας τα πριζει ολη την ωρα για το garage band ??? (εγκεφαλικο) ;D

οχι οτι το χρησημοποιω αλλα να'χουμε να λεμε  :P

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Εντάξει, μπορεί να μην έχει MIDI OUT, μπορεί να μη σε αφήνει να αλλάξεις time signature, μπορεί να είναι fixed στα 44.1 khz, μπορεί να μην έχει send return και group buses, αλλά ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΚΙΖΕΙ  ;D ;D ;D

Ως απλοικος κιθαρίστας που είμαι...δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό να μου λείπουν όλα αυτά...ούτε στα κλίπ μου... ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

και τι ? δεν εχει MIDI OUT και ο μαραθωνας μας τα πριζει ολη την ωρα για το garage band ??? (εγκεφαλικο) ;D

Και όχι μόνο αυτό...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ MIDI EXPORT! Αν κάποια στιγμή θέλεις να έχεις MIDI ήχους από αλλού, για να μη χάσεις τη δουλειά σου θα πρέπει να αγοράσεις το Logic για να κάνεις export!  :o

Μια ακόμη ΤΥΠΙΚΗ περίπτωση της Apple λογικής ;D ;D ;D

επισης θα πρεπει να εχεις δωσει και εναν σκασμο λ7 πιο πριν για να παρεις το εργαλειο για να το βαλεις μεσα (παλιο apple = money whore)

Κανενα σκασμο λεφτα.Ενα mac παιρνεις.Μετα 4 χρονια δεκαρα τσακιστη παραπανω δεν εχω δωσει για το μηχανημα και το logic το τελευταιο τρεχει σφαιρα και δεν ειναι....money pit αν ξερεις τι εννοω.Η ποιο οικονομικη αγορα ever και αν καποτε το πουλησω(που δεν το βλεπω με την καμια) μπορω να το κανω και να παρω και κατι...οχι πχ δινω την καρτα γραφικων η καποιο αλλο εξαρτημα που αξιζει(αν αξιζει μεχρι τοτε η δεν το εχω αλλαξει τρεις τεσσερις φορες) και το αλλο στα σκουπιδια ;).

Ως απλοικος κιθαρίστας που είμαι...δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό να μου λείπουν όλα αυτά...ούτε στα κλίπ μου... ;)

Μαλλον δε χρειαστηκε ακομα να γραψεις βαλς ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου