Προς το περιεχόμενο

Κλεοπάτρα project

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο router έχεις?

Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό ένα Einhel που παίρνει 6&8mm bits (ένα σετ της bosch και ένα της einhel) και δουλεύει μια χαρά.

Να σου πω ένα μυστικό για τα ρούτερ.

Άσε την ταχύτητά τους να δουλέψει για σένα, δηλαδή μην το ζορίζεις, έτσι θα κάνει τη δουλειά του πιο χαλαρά χωρίς να ζορίζει το μοτέρ και τα bits δεν θα στομώνουν ;)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πρώτη επιλογή kateme

festool-router-product-574277.jpg

Αλλά κι αυτό μια χαρούλα είναι

3612router-275.jpg

Για το festool  καταλαβαίνω γιατί είναι η πρώτη επιλογή αλλά ούτε για πλάκα δεν παίζει να πάρω ένα ρούτερ των 840$ όταν θέλω να φτιάχνω 2-3 κιθάρες το χρόνο...

Το άλλο θα το ψάξω...

WilliamSats το router που έχω το είχα πάρει από το Praktiker και γράφει budget..?..  νομίζω έδωσε ό,τι είχε να δώσει ,καιρός να το αναβαθμίσω... κάποια στιγμή

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Δες και αυτά

http://www.toolhouse.gr/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=67

Το μαγαζί είναι πολύ καλό και εξυπηρετεί γρήγορα, επίσης σε σύγκριση που έκανα με τιμές άλλων έχει αρκετά χαμηλές.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Το Goldie το καταλαβαίνω, όπως και το Esperanza αλλά και το Special , το Κλεοπάτρα πως βγήκε?  ;D

Καλή συνέχεια!

Είναι η σύζυγος του κουμπάρου!  :)

WiliamSats thanks!!

Ριζόχαρτο χάρακας και μέτρησα συμβουλευόμενος τη γέφυρα αλλά και ένα παλιό tailpiece τo spacing 52mm.Έπειτα ζωγράφισα κύκλο και τράβηξα προεκτάσεις παράλληλα στη μέση γραμμή.

DSC00479.jpg

Κόλλησα πάνω στο σώμα και σημάδεψα με μια μικρή μεταλλική μύτη.

DSC00480.jpg

Δοκίμασα αν χωρούν τα μπιλάκια από χορδές στις τρύπες που θέλω να ανοίξω, χωρούν με πίεση από πλαστικό σφυρί.

DSC00481.jpg

Ετοιμαζόμαστε για κοπή...

DSC00482.jpg

DSC00483.jpg

Με το τρυπάνι 6mm κάνουμε δύο τρύπες μέχρι την άλλη πλευρά μόνο στις δύο τρύπες της άκρης όσο πιο ίσια γίνεται. (κανονικά θέλει την ειδική 'πατούρα')

DSC00484.jpg

Επομένως βάζοντας πάλι το ρυζόχαρτο template πέφτουμε πιο μέσα από ότι αν τρυπήσουμε με το χέρι από τη μία πλευρά προς την άλλη.

Κανονικά θέλει το εξής τζιγκ:

DSC00485.jpg

DSC00486.jpg

DSC00487.jpg

Έτοιμη me countersunk ferrules... To σώμα πάει σήμερα για βάψιμο (κοκκινο τελικά sg φάση δοκιμασμένα πράματα)

Ωραίο αυτο το κόλπο με τπ ριζόχαρτο, αν χρησιμοποιούσες κάθετη βαση για το δράπανο δεν θα είχες εξίσου καλό αποτέλεσμα?

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Ωραίο αυτο το κόλπο με τπ ριζόχαρτο, αν χρησιμοποιούσες κάθετη βαση για το δράπανο δεν θα είχες εξίσου καλό αποτέλεσμα?

Πιστεύω πως ναι ! Είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου!! (μαζί με καινούριο router....)

Bασικά το πιο δύσκολο ήταν να κάνεις πρώτα την οκτάρα τρύπα και μετά την εξάρα...

όσο και να ήταν σωστές οι αρίδες με μυτούλα μπροστά κλπ για να 'ναι σταθερές πάλι κλωτσούσαν....μια βάση για δράπανο θα έλυνε αυτό το πρόβλημα πιστεύω.... ακόμα βέβαια καλύτερα το drill pres με λεβιέ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου