messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 F U C K !!! Μπραβο ρε μαν......ΠΟΛΥ εξυπνο Βολευει να κουνας το σωμα για τα κοντουρ ? ξερεις τι εννοω....καποια κοντουρ χρειαζεται να τα δουλευεις κρατωντας το ιδιο το σωμα σε σταθερο παγκο με το sandbelt thnx !!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 βολευει με προσοχή , δεν έχω belt sander οποτε μια χαρα.... προχώρησες την άλλη την κούκλα? τρίψε με κανα πολύ ψιλό αν θες και ξαναπέρνα ένα χεράκι λάδι.... πμ ο,τιδήποτε ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 προχώρησες την άλλη την κούκλα? τρίψε με κανα πολύ ψιλό αν θες και ξαναπέρνα ένα χεράκι λάδι.... πμ ο,τιδήποτε Κρυφά πρότζεκτ ακούω , για ρίξτε καμμια φωτο ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Κρυφά πρότζεκτ ακούω , για ρίξτε καμμια φωτο ;D το σώμα είναι του messalion πλέον , υπ'όψιν , οπότε ψηφίστε και μιλήστε μαζί του. ;) ;) ;) Δυστυχως ομως οπως ξερεις μας εχει θερισει η ηχογραφιση και το προβαδικο που φτιαξαμε και την εχω αφησει........... βεβαια καθε πρωι που ξυπναω το βλεπω μπροστα μου και μου περνανε διαφορα "φρικιαστικα" πραγματα απο το μυαλο μου αλλα λεω στον εαυτο μου "οχι χρηστο θα παραμεινεις στο κλασσικο μεστο και γεματο αιγλη προτζεκτ για αυτη την κιθαρα" ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 μπράβο ρε μαν γ@μ*&* ι πατέντα σου !!! είναι σταθερή? εννοώ όταν πιέζεις τ ξύλο πάνω του παραμένει σταθερή ? Χρήστο εγώ στι θέση σου θα έβαφα τι τελε με βαφή νερού για να τονίσω τ νερά πχ με 1 μαύρο χρώμα στην αρχή για να γίνουν ποιο έντονα τ νερά και μετά ότι θα σου άρεσε σε εσένα . μπλε ,κόκκινο , πράσινο και βγάζει και κλασικό και αλητεία ;) όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 ;) ;) ;) Δυστυχως ομως οπως ξερεις μας εχει θερισει η ηχογραφιση και το προβαδικο που φτιαξαμε και την εχω αφησει........... βεβαια καθε πρωι που ξυπναω το βλεπω μπροστα μου και μου περνανε διαφορα "φρικιαστικα" πραγματα απο το μυαλο μου αλλα λεω στον εαυτο μου "οχι χρηστο θα παραμεινεις στο κλασσικο μεστο και γεματο αιγλη προτζεκτ για αυτη την κιθαρα" ;D Αυτό ειναι καλο ρε φίλε να παίζεις και να μή φτιάχνεις γιατί εγώ έχω φτάσει στο άλλο άκρο και δεν είναι ότι καλύτερο ;D Να καταλάβεις η 335 του avatar είναι απίστευτο όργανο και δεν την έχω δοκιμάσει με τα υπόλοιπα όργανα, καλο Σεπτέμβρη :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Άρχεται η συναρμολόγησις.....!!! Τα κλειδιά και τους μαγνήτες δεν τα βίδωσα ακόμα... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Αργύρη σε χάσαμε :D Μπράβο σειρά έχει τώρα να την ακούσουμε αν και ανάποδη ;D Που ρε μαν να ακούσεις την 335, ο νέος μου έρωτας 8) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Αμα δεν δω χορδες επανω εγω δε μιλαω ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Αμα δεν δω χορδες επανω εγω δε μιλαω ;D ;D ;D Από αύριο και με χορδές αλλά πώς να παίξω αριστεροχείρως για να την καταλάβω??? Θα την γρατσουνίσω μάλλον να δω τι ήχο θα βγάλει (ή σκέφτομαι να περάσω τις χορδές πρώτα για δεξιόχειρες θα δείξει) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση