argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Κάτι μου λέει ότι της ταιριάζει πιο πολύ ένα σκούρο μανικάκι παλίσανδρος ή έβενος... Σκεφτομαι να την σκάψω μπροστά για control plate nickel για να σπάει λίγο η ξυλίλα, αν είναι τραγικό λάθος και προτείνετε rear control cavity , speak now or forever hold your silence γιατί σε λίγο κατεβαίνω γκαράζζζ :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 ενα ελαφρυ εγκεφαλικο το επαθα να πω την αληθεια :o :o :o κουκλα ειναι η π.....α ;D ;D παντα μπροστινο cavity :D :D :D (my favorite) αναλογα το μπρατσο - αν βαλεις εβενο τοτε το hardware να γινει με gold - αν αφησεις αυτο τοτε hardware μαυρο ;) πες μου τι εργαλεια θες για ανταλλαγη και εχτες θα ειναι στην πορτα σου ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 ψηφιζω και εγω μαυρη ταστιερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Σκούρη ταστιέρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ : )))))) Το τεστ νερού δείχνει ότι είμαστε για ένα απλό clear coat τώρα λάδι θα είναι poly θα είναι ... θα δείξει... μάλλον θα περάσω πρώτα το λάδι (κάμποσα χέρια) και αν δεν κάτσει ρίχνεις sealer και βλέπουμε... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 ενα ελαφρυ εγκεφαλικο το επαθα να πω την αληθεια :o :o :o κουκλα ειναι η π.....α ;D ;D παντα μπροστινο cavity :D :D :D (my favorite) αναλογα το μπρατσο - αν βαλεις εβενο τοτε το hardware να γινει με gold - αν αφησεις αυτο τοτε hardware μαυρο ;) πες μου τι εργαλεια θες για ανταλλαγη και εχτες θα ειναι στην πορτα σου ;D ;D ;D Xρήστο αφού το ξέρεις , θέλω να κάνω τον StewMac πλούσιο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Eπίσης να πω ότι από Σεπτέμβρη (ας ελπίσουμε ότι όλοι θα είμαστε καλά και θα μπορούμε) o E.G. , o messalion , o WilliamSats , εγώ και αν θέλει και ο Nasokosm σας έχουμε μια έκπληξη stay tuned Μέσα και γω αλλά γιατι μιλάμε? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Μέσα και γω αλλά γιατι μιλάμε? πμ! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 ωωωρε μάναμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 σκουρη, σκουρη https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση