argytar Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 thanks παίδες!! Θα βάλω και mp3s όταν μπορέσω! Αν είναι κανείς αριστερόχειρας Θεσσαλονίκη και θέλει να φτιάξουμε κανα ντέμο εννοείται επιβάλλεται να τη δοκιμάσει από κοντα!! στρώνει ακόμα βέβαια! Νάσο περιμένω κλιπς από την ES!! :) :) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Αργύρη έχω γράψει ηχητικό κλιπ αλλά δεν τοχω ανεβάσει γιατι δεν μου πολυάρεσε το παίξιμο μου ;D Το ξανάκουσα όμως τώρα και θα το ανεβάσω αύριο, τουλάχιστον ειναι αντιπροσωπευτικό για τη κιθάρα, στο μεταξύ πολύ θα ήθελα να την έβαζα δίπλα δίπλα με μια Gibson 335 για να δω τις διαφορές, αν υπάρχει κάποιος εθελοντής κάτοχος :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά έφτιαξα επιτέλους και το back cover από πλαστικό. Τώρα είναι ολοκληρωμένη Και ο κουμπάρος Νίκος ευτυχισμένος κάτοχος!! Τη δοκίμασα ξανά τώρα που έστρωσε και μου άρεσε ο ήχος πολύ ,ωραίο σκάσιμο και sustain και το μανικάκι με το λαδάκι ...όλα τα λεφτά η αίσθηση στο χέρι! Οι toneriders είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ για μένα είναι πολύ κοντά στον ήχο με ακριβότερους πχ Seymour Duncan ή DiMarzio θα τους πρότεινα ανεπιφύλλακτα για φτηνά αλλά ποιοτικά πρότζεκτς. Πάμε για άλλα πρότζεκτς.... coming soon... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αργύρη σε χάσαμε, για ρίξε καμμιά ιδέα για το επόμενο πρότζεκτ γιατι έχω σκουριάσει. Εχω να πιάσω εργαλείο κανα δίμηνο, σε λίγο θα τη ξεχάσω τη τέχνη Βλέπω έκανες το κουμπάρο σου ευτυχισμένο, καλόπαιχτη :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Του παει το εργαλειο του κουμπαρου σου :D καλοπαιχτη και καλοταξιδη. Τα κοντουρια απο πισω ειναι ΠΟΛΥ ομορφα και σε αυτη την φωτο φαινονται πιο καλα - δεν φαινοντουσαν ετσι στις αλλες..Μπραβο Σε λιγο καιρο θα δεις και τι εκανες ΕΣΥ σε εμενα (παναθεμα σε) ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι πανέμορφες και οι δύο!!! Συγχαρητήρια και καλόπαιχτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Του παει το εργαλειο του κουμπαρου σου :D καλοπαιχτη και καλοταξιδη. Τα κοντουρια απο πισω ειναι ΠΟΛΥ ομορφα και σε αυτη την φωτο φαινονται πιο καλα - δεν φαινοντουσαν ετσι στις αλλες..Μπραβο Σε λιγο καιρο θα δεις και τι εκανες ΕΣΥ σε εμενα (παναθεμα σε) ;D ;D άντε να δούμε και τ έκανες στην τελε..... είμαι περίεργος !!!!! μπράβο Αργύρη κούκλα τ έκανες όπως πάντα... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Να 'στε καλά ρε παίδες!! Νάσο άστα να πάνε έμπλεξα με το νοσοκομείο ,διαβάσματα εφημερίες κλπ και κάποια παράπονα γειτόνων για σκόνη............ >:( >:( >:( >:( και λιγάκι τρενάρησα κάποια πράματα . Ασχολούμαι με τις thinline τελευταία μιας και μου βρίσκονται οι templates.... Στα επόμενα πρότζεκτς.... tele thinline με 5Α maple top και μαόνι σώμα με double f-hole ίσως carved top και ένα hollow gibsonoid πριν φυσικά προσπαθήσω να σε ακολουθήσω στην ES 335 , με έψησες χονδρά να δοκιμάσω μόνος μου.... Χρόνος να βρεθεί αλλά μάλλον φέτος θα πάμε λααααααου λάααααααου. Α επίσης έχω στο wish list μια μαύρη thinline cabronita..... για να δούμε τι από όλα αυτά θα γίνει.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και φυσικά κάποια στιγμή θα κοπιάρω την thinline του superfunk!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση