nasokosm Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Και γω είμαι σε αναζήτηση, έχω κατι παρόμοιο και επειδη είναι κοντή σχετικά η απόσταση απο τον άξονα δεν φτάνει να κάνω τις τρύπες για τις χορδές της tele , μάλλον πρέπει να πάρω κάτι με μεγαλύτερη απόσταση απο τον άξονα ή το κόλπο που έχεις πάρει εσύ της wholfcraft :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Και γω είμαι σε αναζήτηση, έχω κατι παρόμοιο και επειδη είναι κοντή σχετικά η απόσταση απο τον άξονα δεν φτάνει να κάνω τις τρύπες για τις χορδές της tele , μάλλον πρέπει να πάρω κάτι με μεγαλύτερη απόσταση απο τον άξονα ή το κόλπο που έχεις πάρει εσύ της wholfcraft :D Noμίζω ότι για τις δουλειές που τα θέλουμε τελικά αρκούν, εγώ το ήθελα για τριβείο αλλά μόλις είδα ένα βιντεάκι του Ηλία κατάλαβα τελικά ότι πιο χρήσιμο είναι ένα spindle sander. Το plunge της wolfkraft με καλύπτει θα έλεγα για τις τρύπες στη μέση του σώματος ,όντως θες μεγάλο κολωνάτο για να τις κάνεις αλλιώς ,και δεν χωράει στο εργαστήρι ούτε για πλάκα... Θα δούμε , λέω αυτή τη φορά να κρατηθώ πριν κάνω την επόμενη κίνηση... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 αργυρη για τριβειο δεν κανει, το εψαξα αρκετα πριν παρω το spindle sander. το τρυπανι ειναι φτιαγμενο για να δεχεται καθετη δυναμη, μολις βαλεις κυκλικο τριβειο θα δεχτει μεγαλη πιεση στο πλαι και αργα η γρηγορα θα τα παιξει. ασε που εκτος απο την κυκλικη κινηση εχει και πανω κατω και ετσι δεν αφηνει χαρακιες. τριβω με 80αρι γυαλοχαρτο και η επιφανεια ειναι φοβερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 αργυρη για τριβειο δεν κανει, το εψαξα αρκετα πριν παρω το spindle sander. το τρυπανι ειναι φτιαγμενο για να δεχεται καθετη δυναμη, μολις βαλεις κυκλικο τριβειο θα δεχτει μεγαλη πιεση στο πλαι και αργα η γρηγορα θα τα παιξει. ασε που εκτος απο την κυκλικη κινηση εχει και πανω κατω και ετσι δεν αφηνει χαρακιες. τριβω με 80αρι γυαλοχαρτο και η επιφανεια ειναι φοβερη. Εψήθην! Στείλε κανένα λινκ γιατί μέχρι στιγμής στο ebay δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα.... έχει πάντως πολλές χρήσεις πχ... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Αργύρη, απ'το πρώτο (πολύ καλό) βίντεο που έβαλες, σκέφτηκα ένα "κόλπάκι", αλλά λόγο έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να το υλοποιήσω και άρα δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Το σκεπτικό είναι φτιαχτεί μία βάση που να μπαίνει από κάτω το δράπανο και από πάνω να φτιαχτεί ένας κύλινδρος (από έτοιμο στρογγυλά πόδια ;) ;D ) που θα παίρνει αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα. Η βάση (έτσι όπως το σκέφτηκα) θα αποτελείται από 2 ξύλα με μία τρύπα στη μέση. Τα δύο ξύλα μεταξύ τους θα σφίγγουν με πεταλούδα και ροδέλες. Εκεί που θα είναι η τρύπα μπορεί να μπει και ένας προσαρμογέας με σφιγκτήρα όπως αυτόν που έχουν οι μπροστινές χειρολαβές των δράπανων. Δεν ξέρω μπορεί και να είναι βλακεία η όλη ιδέα, αλλά είπα να την πω. Η φωτογραφία είναι ένα "σχεδιάκι" στο χέρι (ολίγον πρόχειρο ;D ). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 !!!Ωραίος!!! Τι μαγνήτες θα βάλεις; Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 !!!Ωραίος!!! Τι μαγνήτες θα βάλεις; Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;D μη σου πω οτι θα σολαρει κιολας (απο μονο του παντα) ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Οτι και να βάλει το όργανο θα παιζει απο μόνο του ;D Ελπίζω γιατί ο κουμπάρος τώρα θα μάθει να παίζει από αριστερά ,μέχρι τώρα έπαιζε κανονικά ενώ είναι αριστερόχειρας! Λοιπόν για κόψτε εδώ φάση "Πενία τέχνας κατεργάζεται" με 2.5 ευρά πήρα δυο MDF έτοιμα κομμένα και μετά τα τρύπησα αναλόγως Επειτα με δυο νεες τρυπες περασα τη φτηνοβαση για το κολωνατο δράπανο οπότε πριν πάρω spindle sander έκανα τη φάση έτσι. εν τω μεταξύ αυτό το πράμα είναι απίστευτο αν το δουλέψεις στο χέρι κάνει πολύ ωραία κοντουρζ στα σώματα (μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες) και πιαρεσιές για σόλα στο 22 σε δευτερόλεπτα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση