Προς το περιεχόμενο

Κλεοπάτρα project

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλανίζουμε την ταστιέρα στα 6.κάτι χιλιοστά

DSC00010.jpg

DSC00011.jpg

Το veneer θα βαφεί σκούρο

DSC00012.jpg

Μετά το ξύσιμο των πλαϊνών ταιριάζει γάντι στην ταστιέρα

DSC00014.jpg

Ανοίγουμε τρύπες για τα dot markers με το ευθύ σύστημα τρυπανισμού

DSC00015.jpg

Προσπαθώ να βρω τρόπο να φτιάξω τα dots από binding material

DSC00016.jpg

δεν μπορώ να πω ότι πέτυχε γιατί το πετούσε συνέχεια οπότε έκανα το πρώτο απλά με ψαλιδάκι και γυαλλόχαρτο...

Μένουν άλλα 9....  :o

DSC00017.jpg

Μπράβο στον κουμπάρο που έκοψε τα τάστα και συμμόρφωσε το headstock  μετά την κόλληση. Ήρθε από δω το πρωί και δουλέψαμε παρέα - έχει πολύ περισσότερη πλάκα με παρέα! (Χώρια που διόρθωσε το σχήμα όπως το ήθελε ο άμεσα ενδιαφερόμενος!!)

Πέρασε και οι ώρα πιο γρήγορα.

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ότι το router το παλιό είχε κέφια σήμερα και δε μας έκανε να βλασφημήσουμε....

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αργυρη για τα inlays οταν εχεις το υλικο κολημενο στο πισω μερος του τρυπανιου, το βαζεις αναποδα το σταθερο τρυπανι (δεν χρειαζεται να το σφιξεις πολυ) και καθως γυριζει κρατας σταθερο ενα γυαλοχαρτο και ο κυκλος γινεται τελειος. για περισσοτερες πληροφοριες

http://www.luthier.gr/index.php?topic=269.0

Αργυρη για τα inlays οταν εχεις το υλικο κολημενο στο πισω μερος του τρυπανιου, το βαζεις αναποδα το σταθερο τρυπανι (δεν χρειαζεται να το σφιξεις πολυ) και καθως γυριζει κρατας σταθερο ενα γυαλοχαρτο και ο κυκλος γινεται τελειος. για περισσοτερες πληροφοριες

http://www.luthier.gr/index.php?topic=269.0

Nα σαι καλά Ηλία προσπάθησα στην αρχή αλλά όλο φεύγανε τα κομματάκια οπότε έκανα το εξής κουφό. Από το γραφείο πήρα έναν διακορευτή εγγράφων και έκοψα έτσι τα inlays ήμουν τυχερός γιατί έβγαζε κυκλάκα ακριβώς 6 χιλιοστών!!!

DSC00018.jpg

Άφηνε 'ποδαράκια' άμφω μετά το κόψιμο οπότε τα έφαγα με κοπτάκι και όλα καλά...

DSC00019.jpg

Βαζουμε ταινία στο headstock και μαρκάρουμε το κέντρο κάθε τρύπας με τη μύτη του τρυπανιου από πίσω

DSC00020.jpg

DSC00023-1.jpg

Έπειτα ένα παλιό κόλπο... βάζουμε αλουμινοταινία

DSC00024-1.jpg

και κόβουμε με κοπίδι ΧΩΡΙΣ να ξεκολλήσουμε τα γράμματα

Αν σε αυτό το σημείο ρίξουμε sealer και βερνίκι πολυουρεθάνης θα έχουμε ένα αποτέλεσμα του στυλ fender american deluxe logo....

Το συγκεκριμένο ίσως το αλλάξουμε αν δεν αρέσει στον Νίκο θα δούμε....

DSC00025.jpg

Ή μπορεί να κάνουμε άλλο πραγματικό inlay ,βλέπουμε..

Από το γραφείο πήρα έναν διακορευτή εγγράφων και έκοψα έτσι τα inlays ήμουν τυχερός γιατί έβγαζε κυκλάκα ακριβώς 6 χιλιοστών!!!

εισαι θεος !!! προσκυνω !

Αφού πατάς  που πατάς όλη αυτή τη δουλειά γιατι δεν αγοράζεις ένα στένσιλ με τη γραμματοσειρά που σου αρέσει να κόψεις καλύτερα το logo στην αλουμινοταινία?

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Αφού πατάς  που πατάς όλη αυτή τη δουλειά γιατι δεν αγοράζεις ένα στένσιλ με τη γραμματοσειρά που σου αρέσει να κόψεις καλύτερα το logo στην αλουμινοταινία?

Γιατι του αρέσουν οι πατέντες και ότι να του πούμε εμείς αυτός θα κανει το δικό και θα είναι και καλό :D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Έχεις δίκιο! Αυτό το logo ήταν δοκιμαστικό και ακυρώθηκε κιόλας από τους κουμπάρους στη βραδυνή ταβέρνα μιας και η Κλεοπάτρα το γράφει Kleo και όχι Cleo....

Eπίσης αποφασίστηκε να έχουν άλλο προσανατολισμό τα γράμματα (αντί για κάθετα οριζόντια)...

Τέλος , μάλλον πάμε σε κάτι χωνευτό (έχω κάτι pearloids να βόσκουν τριγύρω στην αποθήκη) και ανέλαβε να το κάνει ο Νικ οπότε τον εμπιστεύομαι πλήρως γιατί δείχνει ζήλο και λεπτομέρεια. Είναι και πολιτικός μηχανικός κάτι παραπάνω ξέρει από εικαστικά ,εγώ όταν ακούω απεικόνιση σκέφτομαι αξονικές.  :o :o

Επίσης θα βαφεί σκούρος ο κεδράκος καπλαμάς (με αναλίνη)

Άντε και καλή ψήφο!

εισαι θεος !!! προσκυνω !

''Πενία τέχνας κατεργάζεται!!!!''

Πού να περίμενα τώρα να μου έρθουν έτοιμα κομμένα από το ebay τα clay dots ε 8-10 μέρες!!

Επίσης θα βαφεί σκούρος ο κεδράκος καπλαμάς (με αναλίνη)

Άντε και καλή ψήφο!

Ανιλίνες : κατηγορίες ενώσεων με αμινομάδα σε βενζολικό δακτύλιο  ;D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

μπαράβο φίλε όλα τε λεφτά το project.μακάρι να μπορούσα να φτιάξω κ εγω το μπράτσο για τις κιθάρες που φτιάχνω. :'(

2 ερωτήσεις:

τα ξύλα απο που τα προμηθεύσαι?

τα top bearing bits για το ρουτερ τα πήρες απο Ελλάδα?αν ναι απο που?γιατι εγω έχω πάρει απο ebay μιας και εδω στη Λάρισα σε κοιτάν σαν εξωγήινο αν τους ζητήσεις κάτι τέτοιο.και φυσικά περίμενα 2 βδομάδες να έρθουν

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου