argytar Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 μεγιες τα καινουργια σου καλουδια (σλουρπ!!)και καλοδουλευτα! προσοχη στην βαση για τον δραπανο απο πεσιματα ,πρεπει να ειναι απο μαντεμι ,σκληρο υλικο αλλα σπαει ευκολα στο κοπανημα! για την πατεντα σου θα σου στειλω π.μ. για να μην κανουμε και διαφημιση! ;) Θενκς για την προειδοποίηση... το είχα πάθει με ένα spokeshave stanley παλιά , έπεσε από ένα μέτρο και έσπασε στα δύο, μόλις το είχα πάρει!!! Θα έχω το νου μου! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Ti γίνεται με την es 335??? Ελπίζω να παλιώσει το Bosch με αρκετές κατασκευές και να πάρω makita Ti γίνεται με την es 335??? Ελπίζω να παλιώσει το Bosch με αρκετές κατασκευές και να πάρω Makita μετά! ;) Μου επεσε ενα παλιο black decker κατω απο το ενα μετρο και εσπασε η βάση και επειδη ταχει φαει τα ψωμια του παει για αντικατασταση, λεω και γω για bosch για αυτο σε ρώτησα αν το πήρες απο δω. Το makita που εχω ειναι αρχαίο και τοχω για χοντροδουλειές γιατι του λείπουν τα παρελκόμενα συν το ότι δεν εχει προσαρμογέα για αναρρόφηση της σκόνης... >:( Η 335 ξεκουράζεται, εχω θεμα πως θα φτιάξω το καπάκι, θα ειναι με καπλαμά sandwitch ή σκαφτό απο μασίφ ξύλο? και για τις δυο λυσεις έχω προετοιμαστεί αλλα δεν έχω μπει στην τελική ευθεία,λιγο υπομονή ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Μου επεσε ενα παλιο black decker κατω απο το ενα μετρο και εσπασε η βάση και επειδη ταχει φαει τα ψωμια του παει για αντικατασταση, λεω και γω για bosch για αυτο σε ρώτησα αν το πήρες απο δω. Το makita που εχω ειναι αρχαίο και τοχω για χοντροδουλειές γιατι του λείπουν τα παρελκόμενα συν το ότι δεν εχει προσαρμογέα για αναρρόφηση της σκόνης... >:( Η 335 ξεκουράζεται, εχω θεμα πως θα φτιάξω το καπάκι, θα ειναι με καπλαμά sandwitch ή σκαφτό απο μασίφ ξύλο? και για τις δυο λυσεις έχω προετοιμαστεί αλλα δεν έχω μπει στην τελική ευθεία,λιγο υπομονή ;D Από εδώ το πήρα από κατάστημα ήταν 3-4 ευρώ ακριβότερο από ότι αν θα το έβρισκα σε ιντερνετικό κατάστημα.... σου στέλνω pm ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Το σώμα έτοιμο φινιρισμένο με λάδι, τα νερά είναι τρισδιάστατα! Το μανίκι ξανά από την αρχή με QS κομμάτι μιας και το άλλο μας το έφαγε το προηγούμενο router ... Άλλαζαν ύψος τα μαχαίρια και κάποια στιγμή... βγήκε στην άλλη μεριά.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 τι ειπες τωρα ρε φιλε - πανεμορφο ειναι το σωμα - τι σωμα δλδ...το πιο καλλιγραμμο μοντελο ειναι :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 τι ειπες τωρα ρε φιλε - πανεμορφο ειναι το σωμα - τι σωμα δλδ...το πιο καλλιγραμμο μοντελο ειναι :D Τι κανεις βρέ έχεις ξεφύγει και το πίσω μέρος του headstock με ρούτερ? Προσοχη οι παραπάνω εργασίες δεν ειναι για το ευρύ κοινο, θα φανε κανα χέρι ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Τι κανεις βρέ έχεις ξεφύγει και το πίσω μέρος του headstock με ρούτερ? Προσοχη οι παραπάνω εργασίες δεν ειναι για το ευρύ κοινο, θα φανε κανα χέρι ;D τεστάρει το καινούριο του εργαλείο, οπότε ασε τον να τ χαρεί :P ,με τ καλή έννοια πάντα !!! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Τι κανεις βρέ έχεις ξεφύγει και το πίσω μέρος του headstock με ρούτερ? Προσοχη οι παραπάνω εργασίες δεν ειναι για το ευρύ κοινο, θα φανε κανα χέρι ;D Φίλε Νάσο έχεις δίκιο ,δεν έβαλα τη σωστή φωτογραφία για να δείξω πώς το έκανα. Έβαλα μεγάλη πατούρα ίδιου ύψους και το ρούτερ ήταν πολύ σταθερό. Θα βάλω φωτό σε λίγο. Και ο ratman έχει δίκιο ήταν για να τεστάρω το ρούτερ και επίσης δεν είχα ανάλογο μαχαίρι σέγας . Τώρα που πήρα μαχαίρια αρκετά μαριά για αυτή τη δουλειά δε χρειάζεται πια αυτή η μέθοδος. Επίσης για να ολοκληρωθεί θέλει μαχαίρι flush cut που δεν έχω ακόμα , το περιμένω από Γερμανία σε 5-6 μέρες (είναι 51 mm με ρουλεμάν και 8άρι τσοκάκι) Αλλά θα κάνω κάποιο άλλο τζιγκ σήμερα ... αν πετύχει δε θα χρειαστεί τίποτα από όλα αυτά... DISCLAIMER Δεν δουλεύουμε ρούτερ χωρίς προστασία ματιών με μάσκα ,χεριών με γάντια ειδικά , αναπνευστικού συστήματος με μάσκα και ωτών με ωτασπίδες!! Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού! Η παραπάνω μέθοδος έγινε για δοκιμή και δε συνιστάται σε φίλους που τώρα μαθαίνουν!! Οι φωτογραφίες σβήστηκαν ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Ο σωστός τρόπος αν θέλει κανείς ντε και καλά να κάνει τη δουλειά με το ρούτερ (θέλει ακριβό βιομηχανικό ρούτερ με 1/2" collet) για καλύτερα αποτελέσματα και ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δε το συνιστώ. Θα προτιμούσα να έκοβα τις γωνίες στην κορδέλα ή με σέγα με μακρύ μαχαίρι. (Προσοχή να είναι όσο πιο ίσιες γίνεται οι κοπές και να αφήνουμε 'ψωμί' για διορθώσεις...) Η μια μεριά και η άλλη πλευρά.... το ρούτερ πρέπει να κόβει πάντα αλφαδιασμένα. Τζιγκ για να φέρω την πίσω μεριά αφού έφαγα με την σέγα τα χονδρά Αλφαδιάζουμε και... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Μπράβο σου καλή δουλειά :D Για να δούμε και το jig που φτιάχνεις και επίσης δεν κατάλαβα πως θα είναι το κοπτικό απο Γερμανία. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση