Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ακόμα μία φωτο ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!!! Δεν αναφέρομαι στην κιθάρα, διότι πραγματικά δεν έχει καμία σημασία! (Βλ. σχόλιο by epikouris ) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!!! Στη...γραβάτα πήγε το μάτι σου!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 για το κουπί της Airline. Και τα κουπιά χρειάζονται, δεν πας μπροστά αν δεν τραβήξεις ;D. Γενικά, τις partcasters τις στήνω μόνος μου σε ό,τι αφορά σεταπ, δέσιμο/κλίση μπράτσου κλπ. Πάντως, καλές και οι σερβάντες κι οι γιρλάντες, όταν παίζεις μουσικές τύπου μπλουζ & RnR εκείνο που -κατά τη γνώμη μου- κυρίως "μετράει" είναι το "vibe". Πρέπει ρε αδέλφια το όργανο να σε ταξιδεύει, να σε φτιάχνει να το κοιτάς και να τ'αγγίζεις, νάχει τραγούδια και μελωδίες να μοιραστεί μαζί σου...και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι ;D... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!!! Δεν αναφέρομαι στην κιθάρα, διότι πραγματικά δεν έχει καμία σημασία! (Βλ. σχόλιο by epikouris ) Το βιντεάκι (το a la jazz διαφήμιση ασπρόμαυρο) που ανέβασε νωρίτερα ο Ηλίας (και έβαλε και avatar) θα σου άρεσε περισσότερο. Εμένα πάλι (στο βιντεάκι) μου άρεσε το πρόσωπο που δεν φαίνεται αλλά κάνει το κομμάτι και κουνιέται. Έπρεπε να μένει Αθήνα η Νίκη............... Πρέπει ρε αδέλφια το όργανο να σε ταξιδεύει, να σε φτιάχνει να το κοιτάς και να τ'αγγίζεις, νάχει τραγούδια και μελωδίες να μοιραστεί μαζί σου...και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι ;D... Ναι ντε. Για αυτό και εγώ από δω το πάω, απο κεί το πάω αλλά ξανά στο ταπεινό μου Γυφτολούλουδο γυρνάω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι Συμφωνώ απείρως. Γεια σου Ηλία! Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmantsio Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 που μπορεί να βρει κανείς αυτούς τους μαγνήτες?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmantsio Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 εννοώ τους Teisco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ειναι ο κιθαριστας των blues wire η κανω λαθος ? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ειναι ο κιθαριστας των blues wire η κανω λαθος ? ΗΛΙΑ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ..! ;D IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση