Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 του Ρ.ΜΑΝΘΟΥΛΗ "Le Blues De Memphis" - Behind the scenes at STAX & FAME Recording Studios (1969) Τηλεοπτικό μικρό φιλμάκι του Ροβήρου Μανθούλη (Μπλουζ Με Σφιγμένα Δόντια, Ψηλά Τα Χέρια Χίτλερ) από τα τέλη των 60S. Ξεκινά στα Muscle Shoals με τον Brook Benton και τους μουσικούς του FAME studios στο “She Know What To Do For Me” (1969, Cotillion 45-44031) και συνεχίζεται στο Memphis με τους MG’s να δοκιμάζουν το “Time Is Tight” και αργότερα τον Isaac Hayes να δείχνει στους Ben Cauley (μοναδικό επιζώντα των πρώτων Bar Kays), Wayne Jackson, Andrew Love (Mar Keys, Memphis Horns) τη γραμμή των πνευστών για το “So I Can Love You” των Emotions. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Tι μπαντάρα οι MG's. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc06060 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Έχει κυκλοφορήσει και βιβλίου του Ρ. Μανθούλη με τον ίδιο τίτλο, που ουσιαστικά περγράφει τις εμπειρίες από τα γυρίσματα. Προσωπικό αγαπημένο από όσα αποσπάσματα έχω βρει στο youtube (δυστυχως δεν εχω βρει ολόκληρη την ταινία πουθενά) είναι αυτό με Furry Lewis και Bukka White. Ότι πιο πηγαίο έχω δει ποτέ μου. Ανατριχιαστικό. http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonus Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Εξαιρετικό.... !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση