kostis_poulis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα στο φόρουμ, μπαίνω αμέσως στο ψητό έχω το προαναφερθέν synth από το 1992 και έχει παρουσιάσει τα εξής προβληματάκια 1)έχει "χαλάσει-χαθεί-φαγωθεί" ο γραφίτης κάτω από 3 πλήκτρα και 2)έχει "αποφορτιστεί" μια εσωτερική μπαταρία που κρατάει τους ήχους και τα προγράμματα του synth και απ' ότι φαίνεται θέλει reprogramming συγνώμη για του μη τεχνικούς όρους που χρησιμοποίησα αλλά δεν είμαι πληκτράς κιθαρίστας είμαι και είχα πάρει το συγκεκριμένο synth όταν έπρεπε να μελετήσω για τις εξετάσεις της αρμονίας-γι αυτό και αρκετά χρόνια είναι στην αχρησία-εξού και η αποφορτισμένη μπαταρία!! έχετε να μου προτείνετε κάποιον τεχνικό που να μπορεί να μου κάνει υπεύθυνα τις παραπάνω επισκευές και αν ναι έχετε στο περίπου άποψη-εικόνα-ιδέα για το πόσο θα στοιχίσει κάτι τέτοιο? τέλος μήπως θα μπορούσατε δεδομένου ότι θα επισκευαστεί το όργανο να μου πείτε μια πιθανή μεταπωλήσιμη αξία? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Εάν η μπαταρία είναι τύπου λιθίου, 3V CR2032, δηλ σαν αυτή που παίρνουν τα ρολόγια χειρός τις λεπτές το κόστος είναι 5-7E. Για τον γραφίτη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Σου είπε κάποιος τεχνικός για γραφίτη ή το διάβασες κάπου? από ότι ξέρω συνήθως θέλουν αλλαγή οι φούσκες που κάνουν επαφή με τη πλακέτα οι οποίες δεν είναι ακριβές αλλά μπορεί να είναι δυσεύρετες ανάλογα το μοντέλο. Για τεχνικό πρέπει να μας πεις σε ποια περιοχή μένεις. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostis_poulis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 στη νέα σμύρνη μένω για το γραφίτη δεν μου το είπε τεχνικός μου το είπε ένας φίλος αυτό που εννοεί-ξέρω ότι κάνω τη ζωή σου δύσκολη τώρα- είναι ότι όταν πατάς τα πλήκτρα εκεί που βρίσκουν κάτω στο πάτημα έχουν κάποιο πρόβλημα,αν βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Στείλε ένα pm στον Μανώλη Χναράκη εφόσον είσαι Αθήνα, είναι το επίσημο service της Roland μπας και μπορέσει και το δει. Για αναζήτηση μελών μπορείς να πας από το tab επάνω >Μέλη>Αναζήτηση Μελών>Αναζήτηση Για:>. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση