BlackForest Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Πριν κανα μηνα αγορασα την Fast Track C400 και μου ηρθε με το "αγαπητο" Pro Tools SE. Λιγο εγω που ειμαι ασχετος λιγο που δν με βοηθανε τα προ τοολς και υπαρχει ελλειψη σωστου μανουαλ εχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ προβληματα. Αυτη τη φορα εδω και μια βδομαδα χωρις να εχω πειραξει (σχεδον) τιποτα καθε φορα που συνδεω τη συσκευη και παω να ανοιξω τα προ τοολς μου βγαζει οτι Unable to locate the device. Connect it and turn it on και κατι παρομοια... Απεγκατεστησα τα προ τοολς τα ξαναεγκατεστησα, κατεβασα 2 φορες του latest drivers, απεγκατηστησα το λογισμικο της συσκευης και το ξαναεγκατεστησα... ΤΙΠΟΤΑ! Εγω δει ολες τις σελιδες του support στην avid και δν λεει τιποτα. Δεν ξερω τι να κανω πια... Βοηθηστε λιγο... Ξερετε με ποιον μπορω να επικοινωνησω μπας και με βοηθησει (μεσω τηλεφωνου ή face to face) και οχι απο εξωτερικο (δν ειμαι ρατσιστης αλλα δν θα παρω τηλεφωνο στην αμερικη για να χρεωθω 50Ε απλα για να με συμβολεψει τι να κανω). My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σε PC ε; ;D Αν ναι, μην μπλέκεις με τα φτηνοτούλς, εκτός αν 1ον) σκοπεύεις να εργαστείς στο μέλλον σε studio που έχει ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ pro tools (HD) 2ον) Θέλεις να έχεις συμβατότητα με κάποιο τέτοιο studio. Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω καλό κουράγιο ;D Μάζευε λεφτά όμως και για κάνα Mac μπας και δουλέψουν τα κινεζοτούλς. ;D Διαφορετικά κατέβασε από εδώ αυτό http://www.reaper.fm/ Και δοκίμασέ το. Εχει full demo για κάνα μήνα χωρίς περιορισμούς. Οταν το αποφασίσεις δίνεις και 60 δολλάρια και είσαι ΠΑΣΑΣ. Τουλάχιστον 1000 φορές καλύτερο από τα χαζοτούλς ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Α ωραια εμπλεξα με macακια :P ΠΡΩΤΟΝ αυτο που μου τι σπαει πολυ και το βλεπω ΠΑΝΤΟΥ. PC ή Mac. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! PC = PERSONAL COMPUTER! Kαι τα Mac PC ειναι :). Μετα απο αυτο το συντομο ξεσπασμα επιστρεφουμε στο ζητουμενο :P To εχω κατεβασει το reaper και παλι μου βγαζει κατι περιεργα για το audio device. Επειδη γραφω διαγωνισμα σε λιγο οταν γυρισω σκοπευω να απεγκαταστησω οτι εχει σχεση με pro tools / m-audio device και να τα ξανακανω ολα απο την αρχη... Εαν δν φτιαχτει... :) Δεν σκοπευω να δωσω 1000+ ευρω επειδη τα pro tools δν διαβαζουν την καρτα ηχου... Με συμφερει περισσοτερο να αγορασω το cubase και να αγορασω και καινουργια καρτα ηχου. My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Α ωραια εμπλεξα με macακια :P Οχι, με PCακια έμπλεξες. Αλλά για να μη σε μπλέκω περισσότερο σε αφήνω εδώ και σου εύχομαι καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Kαι τα Mac PC ειναι :). επειδή δεν είναι... http://www.reaper.fm/ ...κατέβασε αυτό που σου λέει ο Μάνος...γιατί σε βλέπω μόνιμο στο forum με απορίες... ΥΓ. Έπεσες σε Macάκια ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 επειδή δεν είναι......κατέβασε αυτό που σου λέει ο Μάνος...γιατί σε βλέπω μόνιμο στο forum με απορίες... ΥΓ. Έπεσες σε Macάκια ;) Αμέσως εσύ παλιομακάκια να τον αποπάρεις τον άνθρωπα ;D Φίλε μαυρόβουνε μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω ,αλλά και το δικό μου μηχάνημα μου το έστησε άλλος ,οπότε δεν μπορώ να φανώ χρήσιμος στις απορίες σου. Εγώ έχω τα LE-8 ,όταν πρωτοξεκίνησα αδυνατούσα να αντιληφθώ το παραμικρό .Το πρόγραμμα είναι απλοικό ,αλλά δαιδαλώδες .Αφού ξεπεράσεις τα προβλήματα με το στήσιμο του μηχανήματος κατέβασε κανένα καλό μάνιουαλ σε στυλ μαθήματος και κατανάλωσε ώρες μεταξύ βιντεοδιδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης . Με τα λίγα που γνωρίζω και έχω δει τουλάχιστον στην έκδοση που έχω εγώ το πρόγραμμα είναι υπερπλήρες .Κάποια στιγμή ζήταγα πληροφορίες για βίρτσιουαλ όργανα και στη πορεία αποδεικνύεται ,ότι έχω τα πάντα ,από προσομειώσεις ενισχυτών,πετάλια,τύμπανα,φωνές,πλήκτρα και γω δεν ξέρω τι άλλο .Μέχρι να φτάσω να εξαντλήσω τις δυνατότητες του εγώ θα είμαι μακαρίτης ;D Δουλεύω σε περιβάλλον windows XP και το σύστημα είναι σταθερότατο .Ένα καλό μάνιουαλ -δεν έχω δει άλλο :)- είναι του www.lynda.com Ζητάει αρκετά λεφτουδάκια για να το πάρεις ,αλλά όλο και κάπου μπορεί να βρεθεί .Ψ΄ξε στο σάιτ τους να βεβαιωθείς αν κάνει για τη δική σου έκδοση No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Βλακ Φόρεστ, πες μας τα εξής: 1. Ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείς. 2. Αν είναι νόμιμη και αν έχεις εγκαταστήσει ΟΛΑ τα updates. 3. Αν τα Windows βλέπουν την κάρτα σου και αν ακούς από την κάρτα σου όταν παίζεις ένα mp3. 4. Αν έχεις απενεργοποιήσει την κάρτα ήχου της μητρικής 5. Αν στο παρελθόν (στο ίδιο μηχάνημα) είχες άλλη κάρτα και ποια και ΚΥΡΙΩΣ 6. Αν έχεις χρησιμοποιήσει το USB καλώδιο που δίνεται μαζί με την κάρτα ή κάποιο άλλο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Αφου οπως ειπα διεγραψα οτιδηποτε ειχε να κανει με προ τοολς και γενικα avid στο πισι και τα ξαναεγκατεστησα τελικα φτιαχτηκε το προβλημα!!! Ευχαριστω για την βοηθεια ολων σας! Τωρα απλα για να γινεται κουβεντα και για τυχον μελλοντικα προβληματα εγω θα συνεχισω :D επειδή δεν είναι...... Personal Computer = Προσωπικος Υπολογιστης Ο προσωπικός υπολογιστής ή PC (αγγλικά: personal computer) είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας, οθόνη και πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείται συνήθως από ένα χρήστη, και κυρίως για εφαρμογές όπως η επεξεργασία κειμένου, ο προγραμματισμός, τα παιχνίδια και η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τα Mac αυτο το πραγμα δν ειναι? κατέβασε αυτό που σου λέει ο Μάνος...γιατί σε βλέπω μόνιμο στο forum με απορίες... @samy paraga Το εχω κατεβασει ηδη οπως ειπα και εκεινο μου εβγαζε επισης σαχλαμαρες! 1. Ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείς. Windows 7 64bit Home Premium 2. Αν είναι νόμιμη και αν έχεις εγκαταστήσει ΟΛΑ τα updates. Nομιμοτατη με ολα τα updates 3. Αν τα Windows βλέπουν την κάρτα σου και αν ακούς από την κάρτα σου όταν παίζεις ένα mp3. Αυτο ειναι μεγαλο θεμα. Τωρα πια ναι ετσι γινεται... Αλλα ειναι λιγο περιπλοκο οταν ειναι συνδεδεμενα και τα ηχειακια και η καρτα ηχου να επιλεξεις σε ποιο απο τα δυο θες να το βγαζει... 4. Αν έχεις απενεργοποιήσει την κάρτα ήχου της μητρικής Οχι πως γινεται αυτο? 5. Αν στο παρελθόν (στο ίδιο μηχάνημα) είχες άλλη κάρτα και ποια Οχι 6. Αν έχεις χρησιμοποιήσει το USB καλώδιο που δίνεται μαζί με την κάρτα ή κάποιο άλλο. Αυτο που δινεται μαζι με την καρτα My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Τα Mac αυτο το πραγμα δν ειναι? όχι βέβαια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 όχι βέβαια... Τοτε τι ειναι??? Τι διαφορετικο κανει απο ενα PC??? Ποιες οι διαφορες τους περα απο το λειτουργικο? My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση