Man LP Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα στου φίλους του noiz. την Πέμπτη που μας πέρασε μου ήρθε ο vox ac15 που είχα παραγγείλει και έχασα και τη δουλεία μου...τυχαίο ??? δεν νομίζω ;D ο ενισχυτής μου αρέσει αρκετά, έπαιξα λίγο σπίτι,πήγα και στην πρόβα και όλα καλά (εκτός από το reverb του). στο θέμα μας τώρα. ο ενισχυτής από το εργοστάσιο δουλεύει στα 16ohm και συνοδεύεται από ένα celestion G12M Greenback. 'Eχει δυο εισόδους για σύνδεση εξωτερικού μεγαφώνου,μία που κάνει mute στο μεγάφωνο του ενισχυτή (external sp) και μια που παίζουν παράλληλα το εξωτερικό μεγάφωνο με αυτό του ενισχυτή (extension sp). Δίπλα από αυτές τις εισόδους είναι και ο διακόπτης (impedance select swith) που επιλέγεις σε τι ohm θες να δουλεύει ο ενισχυτής σου (8 ή 16). Και τώρα η ερωτήσεις 1.Για να συνδέσω ένα εξωτερικό μεγάφωνο των 8ohm βάζω το impedance swith στα 8ohm και συνδέω το jack στο external sp ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? 2.Για να αντικαταστήσω το μεγάφωνο (16ohm) του ενισχυτή με ένα άλλο 8ohm,απλά βάζω το impedance swith στα 8ohm και τέλος? Ευχαριστώ ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Η απάντηση βρίσκεται στη σελίδα 10 του manual του ενισχυτή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά αυτό που λέει. http://www.voxamps.com/us/support/manuals/ είναι η σειρά AC15 Custom & AC30 Custom (2010) ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα. επειδή δεν βλέπω κίνηση λέω να απαντήσω μόνος μου. στην πρώτη ερώτηση βρήκα απάντηση και είναι ΝΑΙ,στην δεύτερη όμως όχι. αν την ξέρει κανείς παρακαλώ την βοήθεια του. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα και από εδώ. 2.Για να αντικαταστήσω το εσωτερικό μεγάφωνο (16ohm) του ενισχυτή με ένα άλλο 8ohm,απλά βάζω το impedance swith στα 8ohm και τέλος? απάντηση κανείς? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα και από εδώ. 2.Για να αντικαταστήσω το εσωτερικό μεγάφωνο (16ohm) του ενισχυτή με ένα άλλο 8ohm,απλά βάζω το impedance swith στα 8ohm και τέλος? απάντηση κανείς? Σωστά. Είτε αλλάξεις το μεγάφωνο με άλλο στα 8 Ohm είτε συνδέσεις άλλο ένα 16άρι παράλληλα με το υπάρχον αλλάζεις το impedance στα 8 Ohm. Αν συνδέσεις 4 μεγάφωνα των 16 Ohm παράλληλα ή δύο μεγάφωνα των 8 Ohm παράλληλα τότε πρέπει να αλλάξεις το impedance στα 4 Ohm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ωραία. τότε μπορώ να βάλω το ένα blue marvel 8ohm στον vox να δω πως θα ακουστεί,σωστά? sorry για το πρήξιμο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα. ο βασικός μου ενισχυτής είναι ο peavey classic 50 και σκέφτομαι αν μου αρέσει ο vox με το blue marvel να αλλάξω του PV τα μεγάφωνα και να κρατήσω τον vox με το blue marvel. γι αυτό ρωτάω για τα ohm. ευχαριστώ και πάλι ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Ναι βάλ'το. Κανείς δεν έχασε με τέτοιες δοκιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση