Fast Jimmy Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Καλήσπερα, θέλω να βάλω στην κιθάρα μου (7χορδη RG Made in Japan) τους εξής μαγνήτες : DiMarzio D Activator 7 στην θέση του bridge http://www.thomann.de/gr/dimarzio_d_activator_7_bridge_dp720.htm DiMarzio Air Norton 7 http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp793air_norton7_cr.htm ή DiMarzio D Activator 7 http://www.thomann.de/gr/dimarzio_d_activator_7_neck_dp719.htm στην θέση του neck. Υπάρχοι κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιον από τους παραπάνω συνδυασμούς για να μου πεί την άποψή του ? Επίσης γνωρίζει κανείς τι ποτενσιόμετρα χρειάζονται οι παραπάνω μαγνήτες? Και ευχαρίστως θα άκουγα προτάσεις για άλλους μαγνήτες - τέτοιου τύπου γιατί οι κλειστοί τύπου μαγνήτες (π.χ. EMG 707) δεν χωράνε στην κιθάρα μου - κατά κύριο λόγο για μέταλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτούς που λες δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά άκου μία πρόταση στο παρακάτω βίντεο. Στη γέφυρα είναι ο evo7 και neck είναι ο Blaze 7 Custom Τα ποτενσιόμετρα είναι 500άρια και είναι και δύο συνδεδεμένοι σαν κανονικοί διπλοί σε σειρά. Άντε...Χρόνια Μας Πολλά ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Αν θες να μείνεις σε αυτό το budget,τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το συνδυασμό crunchlab/liquifire (για τον crunchlab η μπάρα πρέπει να κοιτάει προς τη γέφυρα ή προς την ταστιέρα για μεγαλύτερο definition,απ'οτι έχω διαβάσει δηλαδή). Αν θες να δώσεις παραπάνω,δοκίμασε Bareknuckle Pickups.Ως προς τα μοντέλα καλύτερα να στείλεις mail στους ίδιους για το τι μουσική παίζεις και την κιθάρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτούς που λες δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά άκου μία πρόταση στο παρακάτω βίντεο. Στη γέφυρα είναι ο evo7 και neck είναι ο Blaze 7 Custom Τα ποτενσιόμετρα είναι 500άρια και είναι και δύο συνδεδεμένοι σαν κανονικοί διπλοί σε σειρά. Άντε...Χρόνια Μας Πολλά ;D ;D ;D Σε ευχαριστώ, ακούγονται πολύ ωραίοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fast Jimmy Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Αν θες να μείνεις σε αυτό το budget,τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το συνδυασμό crunchlab/liquifire (για τον crunchlab η μπάρα πρέπει να κοιτάει προς τη γέφυρα ή προς την ταστιέρα για μεγαλύτερο definition,απ'οτι έχω διαβάσει δηλαδή). Αν θες να δώσεις παραπάνω,δοκίμασε Bareknuckle Pickups.Ως προς τα μοντέλα καλύτερα να στείλεις mail στους ίδιους για το τι μουσική παίζεις και την κιθάρα σου. Φίλε Dnightshade θέλω να μείνω περίπου στο ίδιο budget και μου φένεται καλός ο συνδυασμός crunchlab/liquifire , θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση