PJ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτο Reverb και σίγουρα διαφορετικό. Το είχα υποσχεθεί σε ένα φίλο αλλά μόλις το άκουσα το αγόρασα αμέσως. Sorry Νίκο. Ακούστε δυο clips όπου κόβω διαδοχικά το reverb. Flute.mp3 Sax.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Και μια φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 O Μητσος, εγω και η ...πα****θηκη. Καλά που πήρα αμάξι που ανοίγει η οροφή αλλιώς δεν χώραγε. Μιλάμε για τρέλα ξεμανίκωτη που λένε και στο χωριό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 ....και μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Έχω κάνει και το καφριλίκι να το βάλω σε τελειωμένη μίξη και πάλι ακουγεται "σωστά". Τι να πει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 το bx20 είναι όντως τρομερό και φοβερό....το έχει και ένας φίλος και τον πρήζω μια φοράστο τόσο να το δώσει....αλλά....με γειώνει διαρκώς εγώ έχω το μικρότερο αδερφάκι της οικογένειας το bx5.......όμορφο....και ίσως πιο κοντά σε αυτό που θέλω.... αυτό που πραγματικά θέλω όμως και σκέφτομαι να φτιάξω είναι ένα plate βασισμένο στα emt......αλλά με μία-δύοενδιαφέρουσες νομίζω παραλλαγές....πχ σκέφτομαι πέρα από το παραδοσιακό piezo transducer να χρησιμοποιείσω ένα σετ pick ups strato style τοποθετημένους στο ξύλινο frame σε διαφορετικά ύψη ώστε ουσιαστικά να "παίρνουν" και διαφορετικό όχι μόνο ηχόχρωμα αλλά ουσιαστικά και decay time....και ταυτόχρονα με τον κλασσικό πενταθέσιο επιλογέα έχεις και ένα remote switcher. το πρόβλημα είναι που το βάζεις........(δεν θέλω "βρώμικες" προτάσεις :D ) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Μπορείς να το βάλεις στο live room αφού θα το χρησιμοποιείς μόνο στο mix. Iδέα που πήρα από ένα site για κατασκευή plate reverb (είμαι σίγουρος ότι τα έχεις δει όλα 8) )αλλά και στην ταράτσα, στο wc δεν νομίζω να το πειράξει (εντάξει μπορεί να έχει λίγο σκ!@#$ενιο ήχο). Φτιάξτο!!! φτιάξτο!!! Θέλω να φτιάξω και εγώ ένα και να το βάλω στην είσοδο. Εκτός από ηχητικό μπορεί να δουλέψει και σαν οπτικό εφέ. Δεν ξέρω επίσης τι ήχο θα έπερνες από την έξοδό του αν το έβαζες δίπλα σε τύμπανα που παίζουν δυνατά. Μόνο δηλ από την δόνηση που του προκαλούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Check this out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 And this Παρατήρησε ότι όταν μιλάει στην αρχή ακούγεται λιγο reverb. Αν παίξει drums δίπλα σε αυτό μπορεί να έχεις ένα πολύ ωραιο reverb το οποίο θα είναι πιο φυσικό από το να παίζει ηχείο....μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 And this Παρατήρησε ότι όταν μιλάει στην αρχή ακούγεται λιγο reverb. Αν παίξει drums δίπλα σε αυτό μπορεί να έχεις ένα πολύ ωραιο reverb το οποίο θα είναι πιο φυσικό από το να παίζει ηχείο....μάλλον... Αυτό είδα κι εγώ πριν περίπου ένα μήνα κι από τότε μου έχει μπει η έμμονη ιδέα να φτιάξω κι εγώ ένα. Ψήνεστε να κάνουμε ένα project ομαδικά κι αν πετύχει να το κάνουμε tutorial; Υ.Γ. Πάντα μιλάω για εμάς τους Αθηναίους. Οι βόρειοι να λυσσάξουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση