Προς το περιεχόμενο

Ποιες ειναι οι 5 ΜΙΣΗΤΕΣ σας κιθαρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά, μέχρι να διαβάσω την απάντησή σου, και ψάχνοντας στο γοογλε, αγνοούσα την ύπαρξή τους...  ;D

Θα ήθελα να τις προσρέσω και αυτές στη λίστα... ;D ;D

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βασικά, μέχρι να διαβάσω την απάντησή σου, και ψάχνοντας στο γοογλε, αγνοούσα την ύπαρξή τους...  ;D

Θα ήθελα να τις προσρέσω και αυτές στη λίστα... ;D ;D

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΝΟ 5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

My love for you is ticking clock, Berserker

Γιατι να μισουμε τις κιθαρες ρε παιδια? Ειναι λογος αυτος να μισεις μια κιθαρα επειδη δε σου κανει για αυτα που θες? Την αγνοεις και πας παρακατω.

Ισως δε και μια κιθαρα που ως τωρα δε σου αρεσε, να σου ανοιξει τα ματια και να σου δειξει το δρομο.

I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick

Εντάξει, χαβαλέ κάνουμε... Άλλωστε πού και πού παίζω με τέλε και μου αρέσει ο ιδιαίτερος ήχος της. Απλά είναι άσχημη...  ;D

Shoot him again. His soul is still dancing...

Φιλτατε hitman...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΙΣ ΤΕLE ΜΟΥ Π Ο Τ Ε ΞΑΝΑ!!!

με αυτα που λες...

Και σοβαρά...διαβασα σχεδόν όλο το ποστ...

Και εχω να πω το εξής...

Οταν πραγματικά παίζεις κιθάρα...και το εννοώ αυτό...δλδ παίζεις μουσική και βγάζεις ήχο ιδιέταιρο ή μη, που αρεσει σε εσένα και στους γύρω που ακούνε...

Πραγματικά, δεν σε νοιζει πως είναι η κιθάρα...

Τέτοιες συγκρίσεις είναι του τύπου: "Φίλε η Ferrari μ' αρέσει πιο πολυ απο την jaguar..."...λες και οι τύποι που τα λενε αυτά ξέρουν να τις οδηγήσουν...

Δηλαδις...Το βασικό ειναι να ψάξεις την κα΄θε κιθάρα μεχρι να μάθεις να την οδηγείς...

Τσαγιες!!!

• 2 μήνες αργότερα...

1)η custom του ffmakis  ;D

2)H custom του amanatidisioannis    ;D

3)Αυτη που εβαλε ενας φιλος εδω μεσα ενα φεγγαρι

3701023774_Gibson_Les_Paul_Classic_H90.jpg?ts=4B0BD0D9&key=CB34025728B23BA675C6E8CC4835460A&referrer=http%3A%2F%2Fcollingsforum.com%2Feve%2Fforums%2Fa%2Fga%2Ful%2F4701023774%2Finlineimg%2FY%2FGibson_Les_Paul_Classic_H90.jpg

4)η κιθαρα αυτου εδω του τυπου

5)η edwards limited Που πουλησα ο τριςμ@λ@κ@ς σε καποιον εδω μεσα γιατι ξυπνησα ασχημα ενα πρωι

Ολες αυτες τις μισω γιατι δε τις εχω εγω

Όλες οι κιθάρες με τον κατάλληλο παίχτη ακούγονται υπέροχες... Πάντως προσωπικά δεν μου αρέσουν οι κιθάρες με σχήματα απλά για να "δείχνουν", και όχι από κατασκευαστική άποψη. Κάτι BC Rich, αστερίες, Explorer, Flying V, τέτοιες... Εξαιρούνται του Prince και του Uli Jon Roth, γιατί έχουν χαβαλέ.

Υ. Γ. Απλά να εκφράσω την άποψη πως θέματα σαν κι αυτό ανήκουν στο noiz cafe, και όχι στο music tech forum.

Ολοι εσεις που μισειτε ολες αυτες τις κιθαρες, τις εχετε παιξει ποτε?? Η απλα τις μισειτε λογω εμφανισης? Η εχετε απλα σχηματισει αρνητικη εικόνα στο μυαλο σας για αυτες τις κιθαρες? Φιλικα :D :D

όπως και ο solega, μισώ όσες δε θα μπορέσω να αποκτήσω ποτέ (όχι μόνο γιατί δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου αλλά κι επειδη και να είχα να τις πάρω...απλά θα τσιγκουνευόμουν...).

1. Fender Telecaster rosewood

2. Vintage Gibson Flying V

3. παλιές (το τονίζω) Steinberger

4. BC Rich Chuck Schuldiner Stealth (!!! dear mother of God !!!)

http://www.bcrich.com/handcrafted/extras/bcrHCBG_StealthDeluxeGreen.jpg

5. Nuno N5

περαστικά μας

Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου