odis13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Οι Parker Usa,μπορεί να έχουν τα χάλια τους απο εμφάνιση,από ήχο σκίζουν. Ενα παρεξηγημένο όργανο από τους περισσότερους. Σωστος. Προσωπικα παω στοιχημα οτι η τραγικη πλειοψηφια οσων αντιπαθουν τις parker δεν εχουν παιξει ποτε αρκετα με καποια αλλα κρινουν απο το κακασχημο σχημα (το οποιο πρωσοπικα δε με χαλαει καθολου, αλλα δεχομαι οτι πολλους δεν τους καθεται). Οσο για τις PRS παλαιοτερα τις λατρευα, αλλα τα γουστα μου εξελιχθηκαν και αλλαξαν αρκετα μπορω να πω, με αποτελεσμα να μη μου αρεσουν και τοσο πια. Αλλα δεν τις βαζω και στις μισητες... Αυτο που (εμφανισιακα) δεν αντεχω με καμια παναγια ειναι strat σε 3 tone sunburst με λευκο pickguard. Μα καθολου ομως. Μια ειχα και ειδατε τι επαθε μολις επεσε στα χερια μου. Ναι θα μου πεις η sunburst strat δεν ειναι ειδος κιθαρας, αλλα εμενα αυτη με τη δινει, τι να κανομεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Μωρέ μια χαρά είναι οι parker, με τρομερά υλικά (ανθρακονήματα σαν τις ακριβές washburn πχ) και πολύ ευκολόπαιχτες, αλλά πως είναι έτσι; Χειρότερες και από κάποιους απαίσιους λουκουμάδες που βγάζει η fender!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Μωρέ μια χαρά είναι οι parker, με τρομερά υλικά (ανθρακονήματα σαν τις ακριβές washburn πχ) και πολύ ευκολόπαιχτες, αλλά πως είναι έτσι; Χειρότερες και από κάποιους απαίσιους λουκουμάδες που βγάζει η fender!!! Κατα την αποψη μου λογω των καινοτομιων τους οφειλαν να δειχνουν διαφορετικες. Δεν λεω οτι ειναι ομορφες αλλα εγω τις γουσταρω για αυτο που ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freddy692000 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δεν εχω παιξει ποτε PARKER αλλα ετσι οπως τις βλεπω φανταζομαι αν καποιος μουσικος η εγω να εβγαινα στην σκηνη με τετοια κιθαρα....αν ημουν στους θεατες θα γελαγα παντως ,ειναι κατι πιο πολυ απο εκτροματα απλα δεν βλεπονται δεν ξερω πως παιζουν. Αλλα φαντασου μια κοπελα να εχει χαρακτηρα απο αγγελο να ειναι η καλυτερη κοπελα του κοσμου ΑΛΛΑ να ειναι 200 κιλα με κρεατοελιες στα μουτρα με πατομπουκαλα για γυαλια και με σαπια δοντια τι θα εκανες?????????? Και βασικο αν το σκεφτεις κατι παρομοιο σε γενικες γραμμες ισχυει για πολλα πραματα στην ζωη μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Έτσι πως είναι το headstock εύκολα σου κόβει τη χορδή κάποιος ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Μια χαρά κιθάρες είναι οι Parker αν παίζεις σπίτι σου ή ηχογραφείς σε κανένα στουντιο.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Αλλα φαντασου μια κοπελα να εχει χαρακτηρα απο αγγελο να ειναι η καλυτερη κοπελα του κοσμου ΑΛΛΑ να ειναι 200 κιλα με κρεατοελιες στα μουτρα με πατομπουκαλα για γυαλια και με σαπια δοντια τι θα εκανες?????????? Δεν ειναι πολυ ευγενικο αυτο που λες ... Σκεψου οτι πολλοι απο μας περναμε πολλες ωρες σε αυτο το φορουμ γιατι στο σπιτι τα πραγματα που αντικριζουμε καθημερινα μπορει να μην ειναι ακριβως οπως τα θελαμε... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilgio Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 1.Gibson Les Paul 2.fender telecaster 3.fender stratocaster 4.prs custom 5.Gibson 335 ζητω οι b.c rich oi jackson και οι epiphone οτι και να κανεις,εγω το κανω καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 1.Gibson Les Paul 2.fender telecaster 3.fender stratocaster 4.prs custom 5.Gibson 335 ζητω οι b.c rich oi jackson και οι epiphone Δεν είπαμε ποιές σ΄αρέσουν.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 1.Gibson Les Paul 2.fender telecaster 3.fender stratocaster 4.prs custom 5.Gibson 335 ζητω οι b.c rich oi jackson και οι epiphone Δε μας ειπες ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ; ;D ;D ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση