fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, απ'ότι βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία έχει σχεδόν την ίδια λίστα μίσους, η οποία περιλαμβάνει fender, gibson, BCRich και Ibanez-οειδή. Αφού τα μισείτε όλα αυτά τι σας αρέσει??? Τα βιολιά? Μηπως κατα βάθος όλοι είναι πιανίστες και drummers απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει? :P :P ;D ;D ;D Πες ταααααααααααααα!!! ::) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 βασικα τι κακο εχει η ιμπανεζ δεν ξερω http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freddy692000 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια το θρεντ ειναι τελειως υποκειμενικο δλδ πιο υποκειμενικο δεν παει.Δεν λεει πουθενα γιατι ή ποιες ειναι οι χειροτερες.Εμενα δεν μου αρεσουν οχι επειδη δεν ειναι καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι στα γουστα μου.Δλδ σχημα,χρωμα,μπρατσο,μαγνητες,πολιτικη εταιριας,τιμη,χωρα κατασκευης κτλπ κτλπ δεν ειναι επειδη ειναι μαπα.. ΠΧ Οι musicman,BcRich δεν μου αρεσει το σχημα,Gibson ,Fender δεν μου αρεσει το στυλ και το οτι πουλανε ονομα Μου αρεσουν Jackson,Schecter,ESP-LTD,Epiphone και περιορισμενα μοντελα απο DEAN.Τελειως υποκειμενικο δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα/????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια το θρεντ ειναι τελειως υποκειμενικο δλδ πιο υποκειμενικο δεν παει.Δεν λεει πουθενα γιατι ή ποιες ειναι οι χειροτερες.Εμενα δεν μου αρεσουν οχι επειδη δεν ειναι καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι στα γουστα μου.Δλδ σχημα,χρωμα,μπρατσο,μαγνητες,πολιτικη εταιριας,τιμη,χωρα κατασκευης κτλπ κτλπ δεν ειναι επειδη ειναι μαπα.. ΠΧ Οι musicman,BcRich δεν μου αρεσει το σχημα,Gibson ,Fender δεν μου αρεσει το στυλ και το οτι πουλανε ονομα Μου αρεσουν Jackson,Schecter,ESP-LTD,Epiphone και περιορισμενα μοντελα απο DEAN.Τελειως υποκειμενικο δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα/????? Έτσι μάλιστα :).. Θα μπορούσες φίλε freddy να το γράψεις νωρίτερα με την άποψή σου κοντά. Κανένα θέμα εννοείται... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Σιχαίνομαι οτι έχει να κάνει με 7χορδες και 8χορδες. Μου θύμιζουν ηλεκτρικές κιθάρες για 4χρονα με τόσο μέγαλο λαιμό που έχουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Δεν γουστάρω κιθάρες με περίεργα σχήματα, πχ Flying V,Explorer Firebird κλπ. Μπορεί να παίζουν καλά,είναι όμως πολύ άβολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 1)fender 2)fender 3)fender 4)fender 5)fender δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι σκ@τα ειναι τοσο διαδεδομενες. νταξ,δν λεω οτι δεν αξιζουν τπτ,απλα αλλα ολος αυτο ο μονοδρομος του στυλ "-παιζω τζαζ φιουζιον κλασικ ροκ,τι κιθαρανα παρω? -(500 απαντησεις θα μοιαζουν με αυτην)-->fender!!!!!!!!!!!!!!" μ την δινει,.chill ;D I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Δεν γουστάρω κιθάρες με περίεργα σχήματα, πχ Flying V,Explorer Firebird κλπ. Μπορεί να παίζουν καλά,είναι όμως πολύ άβολες. Για τις V δεν έχεις άδικο Μάκη, για τις firebird και τις explorer ειδικά διαφωνώ! Ειδικά οι explorer είναι πολύ βολικές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Όντως οι explorer είναι πιο βολικές και από Les Paul ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Όντως οι explorer είναι πιο βολικές και από Les Paul ;) Ειδικά η explorer δεν μου άρεσε........είχα μια του 1990,με μεγάλη δυσκολία την έδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση