Προς το περιεχόμενο

Ποιες ειναι οι 5 ΜΙΣΗΤΕΣ σας κιθαρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, απ'ότι βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία έχει σχεδόν την ίδια λίστα μίσους, η οποία περιλαμβάνει fender, gibson, BCRich και Ibanez-οειδή. Αφού τα μισείτε όλα αυτά τι σας αρέσει??? Τα βιολιά? Μηπως κατα βάθος όλοι είναι πιανίστες και drummers απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει? :P :P ;D ;D ;D

Πες ταααααααααααααα!!! ::)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε παιδια το θρεντ ειναι τελειως υποκειμενικο δλδ πιο υποκειμενικο δεν παει.Δεν λεει πουθενα γιατι ή ποιες ειναι οι χειροτερες.Εμενα δεν μου αρεσουν οχι επειδη δεν ειναι καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι στα γουστα μου.Δλδ σχημα,χρωμα,μπρατσο,μαγνητες,πολιτικη εταιριας,τιμη,χωρα κατασκευης κτλπ κτλπ δεν ειναι επειδη ειναι μαπα.. 

ΠΧ Οι musicman,BcRich  δεν μου αρεσει το σχημα,Gibson ,Fender δεν μου αρεσει το στυλ και το οτι πουλανε ονομα

Μου αρεσουν Jackson,Schecter,ESP-LTD,Epiphone και περιορισμενα μοντελα απο DEAN.Τελειως υποκειμενικο δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα/?????

Ρε παιδια το θρεντ ειναι τελειως υποκειμενικο δλδ πιο υποκειμενικο δεν παει.Δεν λεει πουθενα γιατι ή ποιες ειναι οι χειροτερες.Εμενα δεν μου αρεσουν οχι επειδη δεν ειναι καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι στα γουστα μου.Δλδ σχημα,χρωμα,μπρατσο,μαγνητες,πολιτικη εταιριας,τιμη,χωρα κατασκευης κτλπ κτλπ δεν ειναι επειδη ειναι μαπα..   

ΠΧ Οι musicman,BcRich  δεν μου αρεσει το σχημα,Gibson ,Fender δεν μου αρεσει το στυλ και το οτι πουλανε ονομα

Μου αρεσουν Jackson,Schecter,ESP-LTD,Epiphone και περιορισμενα μοντελα απο DEAN.Τελειως υποκειμενικο δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα/?????

Έτσι μάλιστα :)..

Θα μπορούσες φίλε freddy να το γράψεις νωρίτερα με την άποψή σου κοντά.

Κανένα θέμα εννοείται...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

1)fender

2)fender

3)fender

4)fender

5)fender

δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι σκ@τα ειναι τοσο διαδεδομενες.

νταξ,δν λεω οτι δεν αξιζουν τπτ,απλα αλλα ολος αυτο ο μονοδρομος του στυλ

"-παιζω τζαζ φιουζιον κλασικ ροκ,τι κιθαρανα παρω?

-(500 απαντησεις θα μοιαζουν με αυτην)-->fender!!!!!!!!!!!!!!"

μ την δινει,.chill ;D

I dance,with angels,to celebrate the holocaust...

Δεν γουστάρω κιθάρες με περίεργα σχήματα, πχ Flying V,Explorer Firebird κλπ.

Μπορεί να παίζουν καλά,είναι όμως πολύ άβολες.

Για τις V δεν έχεις άδικο Μάκη, για τις firebird και τις explorer ειδικά διαφωνώ! Ειδικά οι explorer είναι πολύ βολικές.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου