telekris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 μπλιαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Καλά κι εγώ έτσι έλεγα για τις Ibanez ;D ;D Φερε την καλύτερη σου κιθάρα να την ξεσκίσω ;D ;D ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=167316.0 ΜΕΣΑ !!! Αλλά να γίνει επιτροπή..... Να τις κουμπώσουμε στον ίδιο ενισχυτή καρφί ή με ένα overdrive ΜΟΝΟ. Να ακούσω στοιχήματα.... Και δεν θα σου κάνω λουμπινιά με τις Electra που έχουν μέσα τα εφέ :D ;D :D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 ΜΕΣΑ !!! Αλλά να γίνει επιτροπή..... Να τις κουμπώσουμε στον ίδιο ενισχυτή καρφί ή με ένα overdrive ΜΟΝΟ. Να ακούσω στοιχήματα.... Και δεν θα σου κάνω λουμπινιά με τις Electra που έχουν μέσα τα εφέ :D ;D :D ;D Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\ Άκου το Μάκη σε αυτό που λέει, διότι αυτή η Ibanez που έχει είναι πραγματικά αχτύπητη.. :) Φιλικότατα έτσι; :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\ Άκου το Μάκη σε αυτό που λέει, διότι αυτή η Ibanez που έχει είναι πραγματικά αχτύπητη.. :) Φιλικότατα έτσι; :) ειχα παλια μια τετοια (το ακριβοτερο μοντελλο με την εβενινη ταστιερα) και οντως αυτα που λες ισχυουν,ειναι απο τις καλυτερες set neck κιθαρες που εχουν βγει ποτε (δυστυχως εχουν αρχισει και τσιμπανε σε τιμες την δικη μου την ειχα παρει 30.000 δρχ πριν απο 10 χρονια περιπου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\ Άκου το Μάκη σε αυτό που λέει, διότι αυτή η Ibanez που έχει είναι πραγματικά αχτύπητη.. :) Φιλικότατα έτσι; :) H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τους δικούς της μαγνήτες,δεν έλεγε και πολλά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 α) Κατηγορία : Kατασκευή. 1. Όλες οι Fender style με hollow χαρακτήρα (Strat, hollow body Tele κλπ) - ήταν στραβό το κλήμα, το φαγε κι ο γάιδαρος... 2. Όλες τις Neck Through που ακούγονται σαν τσιμεντόλιθοι. 3. Όλες τις Gibson style που δεν παίζουν. Αφενός αν μια Gibson style δεν παίζει δεν την παλεύεις με τίποτα και δεν πρόκειται να βγάλεις ήχο ποτέ, αφετέρου βγάζουν κακό όνομα σε όλους μας ότι είμαστε επιπλολάτρες, άμουσοι κλπ... β) Κατηγορία : Ηλεκτρονικά. 1. Όλες οι Fender και οι Superstrat με humbuckers. Oι humbuckers μπαίνουν σε κιθάρες όχι σε καρφωτά τελάρα... 2. Όλες οι κιθάρες με active ηλεκτρονικά, stacked διπλούς, silent μονούς ή υπεργκαζωμένους γενικά μαγνήτες όπου ο ήχος δεν σώνεται με τίποτα. Y) Kατηγορία : Εμφάνιση 1. Μεταλλοκιθάρες 2. Fender Style με καπάκια από maple, natural ή antique natural finish κλπ τα οποία αφαιρούν από τον "σπορτίφ" χαρακτήρα των συγκεκριμένων κιθαρών. 3. Όλες τις κιθάρες με "χρυσαφικά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τους δικούς της μαγνήτες,δεν έλεγε και πολλά :) Μακη αν εχεις τους δικους της μαγνητες που δε λενε πολλα ;D ;D ;D ( super 58 λεγονται ) τους θελω ;) Παρεπιπτοντως θεωρουνται ( και ειναι γιατι ειχα την AR500AV kai meta την υπεροχη 5000 που δυστυχως εκανα τη μ@....κι@ και πουλησα ??? ) εξαιρετικοι μανητες και αν δεν με απατα η μνημη μου , τους εφτιαχνε ο τυπος που εφτιαξε το πασιγνωστο tubescreamer (MAXON ). Αναλογους υπεροχους μαγνητες ( που δε λενε πολλα ;D ;D ;D ) φοραγανε και οι high Greco της εποχης ..... It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Ναι η Greco ...εχει πολύ καλούς μαγνήτες. Θα το ψάξω με τους μαγνήτες ποιό καλά ;) Thanks Zoo !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Έχω κι εγώ μια τέτοια... με Στορμυ (Thanks elavd) αλλά θα πάνε στην Electra ES 335 για να πιάσουν τόπο... Μαγνήτες από Early Greco έχω 2-3 σετάκια αλλά δεν μου αρέσουν, έχω και VH1 και ένα σετάκι vintage Dimargio Usa (για paf μου τους έδωσε ο ξάδερφος)..... Αγόρασα κι ένα σετάκι Bill Lawrence Black (strat-SRV) λένε τίποτα ή να τους σπρώξω??? Παρεπιπτώντως οι Τonerider Vintage είν αι εξαιρετικοί αλλά μου αρέσουν περισσότερο οι Surfuri οι 54άρηδες τι λένε έχει δοκιμάσει κανείς και 54άρηδες & Surfuri???? Μάκη που βρίσκεις WCR??? γιατί δεν έχω ούτε δεί αλλά έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια από πολλούς (τόσο καλοί είναι?) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 ειχα παλια μια τετοια (το ακριβοτερο μοντελλο με την εβενινη ταστιερα) και οντως αυτα που λες ισχυουν,ειναι απο τις καλυτερες set neck κιθαρες που εχουν βγει ποτε (δυστυχως εχουν αρχισει και τσιμπανε σε τιμες την δικη μου την ειχα παρει 30.000 δρχ πριν απο 10 χρονια περιπου) H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τους δικούς της μαγνήτες,δεν έλεγε και πολλά :) +10..! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση