Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Ακομα ενα "σεϊκι" για να πανε τα φαρμακια κατω.... ;D some_other_time.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Το βερμούτ είναι πάντα στη μόδα! Μου θύμισε σε κάποια σημεία Hugh Cornwell. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα κρίνω καθόλου το μουσικό κομμάτι, καθόσον είναι καλό ούτως ή άλλως :) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι το πόσο "επαγγελματικός" είναι ο συνολικός σου ήχος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Πέρα από κάποια χαρακτηριστικά σου περάσματα, το κομμάτι μου θύμισε πολύ Doors (και γι'αυτό μου άρεσε τα μάλα :) ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Να σου πω, γιατι δεν βάζεις πιο πολλά πλήκτρα στα κομμάτια σου? Αυτο έχει περισσότερα απο τα άλλα, αλλα σε παίρνει κιάλλο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα κρίνω καθόλου το μουσικό κομμάτι, καθόσον είναι καλό ούτως ή άλλως :) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι το πόσο "επαγγελματικός" είναι ο συνολικός σου ήχος ;) Ευτυχως που μου το ειπες γιατι ημουν ετοιμος να προσλαβω μερικους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μουσικους για να παιζουν τη μουσικη μου... ;D Ενα σωρο εξοδα γλυτωσα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχως που μου το ειπες γιατι ημουν ετοιμος να προσλαβω μερικους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μουσικους για να παιζουν τη μουσικη μου... ;D Ενα σωρο εξοδα γλυτωσα... ;D Μα για αυτό στο έγραψα, γιατί είσαι πολύ καλός επαγγελματίας και εγώ σαν ερασιτέχνης ζηλεύω ;) Οπότε μην ξοδεύεσαι ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση