Προς το περιεχόμενο

amp head no midi + g major + ground control ΜΠΟΡΩ?

wargasm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορω με ενα πατημα απο καποιο ground control να αλλαζω καναλι απο τον ενισχυτη ο οποιος δεν εχει midi και ταυτοχρονα να αλλαζω και εφε απο το gmajor? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μπορείς. Το G-Major (αλλά όχι το αρκετά ακριβότερο G-Force) έχει ένα relay switch στο πίσω μέρος στο οποίο συνδέεις ένα stereo καρφί που πάει στην είσοδο για το foot switch του ενισχυτή σου. Μετά μπορείς να προγραμματίσεις το G-Major σε ποια patches να έχει το relay ανοιχτό και σε ποια κλειστό με αποτέλεσμα να σου αλλάζει τα κανάλια του ενισχυτή αλλάζοντας απλά το patch στο rack. Να μην ξεχάσω να σου πω ότι δεν αλλάζει μόνο από καθαρό σε βρόμικο αλλά και σε τρίτο κανάλι αν έχει ο ενισχυτής σου (π.χ. lead όπως ο δικός μου που έχει 3). Έτσι το έχω προγραμματίσει κι εγώ και είναι super.

facebook.com/potergeist

Πολυ ωραια! Ευχαριστω leatherwolf.

Ακομα δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα,ουτε ενισχυτη ουτε εφε χαχα. απλα επιδη με απασχολει κατι τετοιο ρωταω γιατι νομιζα πως κατι τετοιο μονο φτιαχνοντας rack μπορουσες να το καταφερεις. Αν τα βρωμικα σου τα παιρνεις απο τον ενισχυτη αξιζει περισοτερο η λυση gmajor απο μια καλη πεταλιερα??? αυτο ειναι ενα ακομα διλημα που εχω...

Το τι αξίζει και το τι όχι είναι απολύτως σχετικό και κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με το τι ψάχνεις. Εγώ π.χ. ήθελα το G-Major και συγκεκριμένα το 2 και όχι το 1 λόγο του intelligent pitch shifter. Το distortion δεν με ενδιέφερε μιας και ο Krank μου είναι ακριβώς ότι ήθελα οπότε πήρα το G-Major (και όχι το G-System) που έχει μόνο fx και είναι πολύ φθηνότερο. Τώρα εσύ πρέπει να δεις τι ψάχνεις και να πάρεις αυτό που σε καλύπτει περισσότερο. Αν θέλεις π.χ. να έχεις κάτι όλα σε ένα καλύτερα να πας σε πεταλιέρα μιας και με το rack  θα χρειαστείς και το ανάλογο foot controller. Πάντως δεν υπάρχουν πολλά  rack ή πεταλιέρες που να έχουν και relay για εναλλαγή καναλιών στον ενισχυτή οπότε αν είναι και αυτό κριτήριο θα πρέπει να ψάξεις ακόμα περισσότερο.

facebook.com/potergeist

Τα βρωμικα και εγω απο τον ενισχυτη θα τα παιρνω οποτε δε με νοιαζουν τα distortion εφε κτλ...γι'αυτο και λεω για το g major.αλλα με ενδιαφερει να εχει harmonizer...για δισολιες...ειναι το ιδιο και το inteligent pitch shift που ανεφερες??? γιατι το ενα harmonizer τουλαχιστον που κοιταζα δεν εχει σιγουρα. Παρεπιπτοντος πεταλιερα εχω και θα την κρατησω,απλα κοιταζω για κλατι πιο αξιολογο και ευελικτο με relays που λεμε δηλαδη. :)

Όπως προείπε και ο συνφορουμίτης, πρέπει να δεις τι θέλεις πρώτα.

Αν, όπως λες, drive θα παίρνεις από ενισχυτή τότε πρέπει να πάρεις ένα effect system που να μην έχει drive.

Το g major είναι ένα τέτοιο σύστημα, απλά θα πρέπει να πάρεις και ένα Midi controller.

Το ground control είναι αρκετά καλό και αρκετά ακριβό.

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με αυτό:

http://www.thomann.de/gr/behringer_fcb_1010.htm

Μην σε φοβίζει το όνομα behringer.

Το Fcb1010 πραγματικά τα σπάει.

Φτιάχνεις τα patch σου στο g major μαζί με τα κανάλια του ενισχυτή και με το controller αλλάζεις τα πάντα.

Αυτο ακριβως σκευτομαι να κανω... Apla to onoma behringer με φοβιζει ως προς τα πεταλακια και τα pedals μη βγαινουν off σιγα σιγα ενα ενα... θα δουμε. Απλα θελω ενα εφε με harmonizer για δισολιες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου